Zus Van Dee – Nieka Van Der Zeeuw Verliefd!

  • By :
  • Category : Dee
Dee

Nieka van der Zeeuw, de tweelingzus van Dee, is eindelijk weer eens verliefd! Op haar Instagram account heeft ze een foto gepost met een jongeman die Floris Jan Henzen heet. Onder de foto plaatste ze een hartje.

Lange tijd moet Nieka vrijgezel zijn geweest sinds ze het uit heeft gemaakt met haar vorige vriend. Die is in het begin van Enzo’s vlogs nog wel eens te zien geweest.

Foto’s verwijderd

Totdat het ineens uit was. Dat moet behoorlijk heftig voor haar geweest zijn. Nieka verwijderde¬†ALLE foto’s op haar Instagram met haar vorige vriendje. Geen spoor meer is van die¬†jongen terug te vinden, alsof hij er nooit is geweest.

Daarna stortte zich op haar opleiding in het hotelwezen. Dat voerde haar naar Praag en naar Antwerpen waar ze stage liep. Dee en Enzo zijn haar daar toen gaan opzoeken.

Wachten is nu of en wanneer de nieuwe vriend van Nieka in Enzo vlogs te zien zal zijn. Foto: Instagram. Zie ook: Dee kwaad – betaalt wel zelf auto!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …