Zu5e Opgekocht Door RTL

Youtube
1

Wordt dit de grootste prank die Zu5e tot nog toe heeft uitgehaald? De 3 Hagenezen die niet bang zijn elkaars kots te eten en schijt hebben aan alles worden collega’s van RTL’s Linda de Mol en Albert Verlinde. Hier het opmerkelijke verhaal.

Kaj van Zu5e in gesprek met Giel Beelen voor zijn vlog. Foto: YouTube.
Kaj van Zu5e in gesprek met Giel Beelen voor zijn vlog. Foto: YouTube.

RTL heeft de tv-rechten op Zu5e – het kanaal van Kaj, Rico en Stephan– opgekocht. In een interview met Giel Beelen voor zijn YouTube-kanaal weet de radio DJ van Kaj deze opmerkelijke onthulling te ontfutselen.

Slimme Giel merkt op dat hij ze echter nog niet op tv voorbij heeft zien komen. Kaj verduidelijkt dat hun pranks op RTL XL geplaatst kunnen worden. Op de website worden video’s gezet van programma’s die het tv bedrijf heeft uitgezonden. Daar zouden de filmpjes van Zu5e bij moeten komen.

 

Foto gepubliceerd op zijn Instagram account. Kaj voor het gebouw van mediabedrijf Talpa. "ff op bezoek bij deze bazen".
Foto gepubliceerd op zijn Instagram account. Kaj voor het gebouw van mediabedrijf Talpa. “ff op bezoek bij deze bazen”.

RTL MCN

Daarnaast zijn ze verbonden met RTL MCN (Multi Channel Netwerk). Dat is een bedrijf dat zorgt voor extra reclame-inkomsten. Het is een soort van managersbureau dat namens de Hagenezen zaken doet met adverteerders. Mertabi zit er ook bij. Verder kijken de commerciële jongens van dit RTL bedrijf hoe ze Zu5e verder kunnen laten groeien.

RTL MCN is onderdeel van een enorm mediabedrijf Fremantle geheten dat al een tijdje probeert populaire YouTubers aan zich te binden. Zo is Enzo Knol verbonden aan Divimove, dat weer voor 51% eigendom is van RTL.

Zu5e krijgt salaris

Dit moet een geweldige deal voor de jongens zijn, maar ook een beetje vreemd. Kaj spreekt zelfs van een salaris dat ze van RTL krijgen. Het woord salaris doet mij altijd denken aan mannen met een stropdas. Zullen we Kaj binnenkort ook bij RTL Boulevard langs zien komen? Hun collega Enzo zagen we daar al vaker voorbij schuiven. De vlogger gaat er in ieder geval het komende tv-seizoen voor dit entertainment programma werken.

De video van Giel waarin Kaj zijn onthullingen doet.

Pranks

Vraag is natuurlijk of ze nog wel alle pranks kunnen uithalen die ze in gedachten hebben? Zal RTL accepteren dat ze soms dingen doen waarmee ze in aanraking komen met de politie? Of wat dacht je van de video waarin Rico doet alsof hij in auto’s krast?

In de pers werd begin 2015 nog ophef gemaakt over een filmpje van Enzo Knol. Daarin zie je hoe 2 vrienden van de vlogger Kaj en Mark Hoekx de deo-challenge doen. Een aantal kinderen hadden dit nagedaan en er brandwonden aan overgehouden.

Kaj verzekert dat ze nog steeds baas zijn over hun eigen YouTube-kanaal. Maar ja, als RTL alle rekeningen betaalt en hen zelfs een mooi salaris geeft, hoe onafhankelijk kan je dan blijven?

Hoe dan ook, het wordt steeds duidelijker dat RTL YouTubers heel erg serieus neemt. Voorlopig hebben de jongens van Zu5e maar een mooie deal gesloten.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zu5e - Kaj
10
Kaj van der Ree Schokt Door Sekspraat Met Tieners -BNNN/VARA Ontslaat YouTuber

Schokkend nieuws: 3FM dj Kaj van der Ree heeft zich ingelaten met minderjarige meisjes. Via chatgesprekken probeerde de bekende YouTuber deze meisjes te pushen tot het zenden van naaktfoto’s. Update: De ontwikkelingen gaan ineens heel erg snel: BNN/VARA stopt samenwerking met Kaj van der Ree! Dat onthult RTL Boulevard. De …

Zu5e - Kaj
3
3FM-dj Kaj Dronken? Wordt Milan Knol Zijn Sidekick?

3FM-dj en YouTuber Kaj van der Ree was vannacht weer terug op de radio. Die verliep nogal chaotisch. Later in de show zegt hij ook: ‘Ik wil chaos’. En dat lukt. Minutenlang blijft hij aan de praat met iemand die inbelt met pech langs de weg. Muziek lijkt even ondergeschikt …

Enzo Knol
Kaj van der Ree Adviseert Enzo Knol Om Ermee Op te Houden

Kaj van der Ree – tegenwoordig dj van 3FM en mede-lid van het YouTube-kanaal Concentrate – vindt dat de grootste YouTuber van Nederland Enzo Knol maar eens moet stoppen met vloggen! Dat vertelt hij doodleuk in de Metro.  ‘Hij is een goede vriend van mij en wat hij doet is heel …