Zorgen Om Puppy Malino – Partij Van De Dieren Stelt Vragen Over Fokker

Milan Knol
6

De schattige puppy van Milan Knol, Milano, is in korte tijd razend populair geworden. Maar de fokker van Milano heeft een zorgwekkende reputatie!

Meerdere mensen hebben zich bij Omroep Brabant gemeld dat ze daar een zieke pup hebben gekocht. 2 ervan zouden al kort na de koop zijn overleden.

De Partij voor de Dieren zegt dat de handelaar uit Diessen waar Malino is gekocht zich niet houdt aan de regels. In 2015 is er al een inval gedaan door de politie bij de puppyhandelaar en werden er 60 dieren in beslag genomen, aldus Omroep Brabant.

De Partij voor de Dieren wil zelfs Kamervragen gaan stellen over de puppyhandelaar: “Dit bedrijf is in 2015 al flink gewaarschuwd. Dit is echt een groothandel, de schaal is zorgwekkend”.

De puppy’s schijnen niet zelf te worden gefokt door de handelaar, maar te zijn gekocht in Hongarije. Ge├»mporteerde puppies mogen pas na 15 weken worden verkocht. Aan deze regel en andere voorschriften lijkt de handelaar zich niet te houden.

Ook Enzo Knol gebruikt de hond met succes in zijn vlogs. De eerste vlog waarin je ziet dat de pup werd opgehaald bij de fokker is inmiddels ruim 1.3 miljoen keer bekeken! Het hondje dat welhaast op een beertje lijkt heeft binnen 2 weken reeds 154.000 volgers op Instagram! Er zijn geen aanwijzingen dat er iets mis is met de gezondheid van Malino.

Context jochie. ­čśë
Het is toch zielig dat zo’n oude hond met onderliggend lijden op deze wijze het leven moet vervullen.

Simpel,
Als ik een pup of een kitten koopt is het eerste wat ik doe is een bezoek aan een dierenarts voor een volledige check up. Ongeacht hoe de Fokker bekend staat. Als ik zag hoe de Fokker in beeld kwam is dit geen samenwerking of zo.
Zou het beestje iets mankeren dat is allereerst Milano en als 2e Milan het slachtoffer.
Vraag me af of de Partij van de dieren ook de publiciteit had gezocht als de koper u of ik zou zijn geweest.

Als u toch op elk korreltje zout stilleggen hier het volgende…
Een beest wordt meer gezien als draak, duivelskind, monster. Een dier is een op zichzelf levend schepsel. Een beest wordt meer gebruikt als het negatief bedoeld is

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …