Zorgen Om Puppy Malino – Partij Van De Dieren Stelt Vragen Over Fokker

Milan Knol
6

De schattige puppy van Milan Knol, Milano, is in korte tijd razend populair geworden. Maar de fokker van Milano heeft een zorgwekkende reputatie!

Meerdere mensen hebben zich bij Omroep Brabant gemeld dat ze daar een zieke pup hebben gekocht. 2 ervan zouden al kort na de koop zijn overleden.

De Partij voor de Dieren zegt dat de handelaar uit Diessen waar Malino is gekocht zich niet houdt aan de regels. In 2015 is er al een inval gedaan door de politie bij de puppyhandelaar en werden er 60 dieren in beslag genomen, aldus Omroep Brabant.

De Partij voor de Dieren wil zelfs Kamervragen gaan stellen over de puppyhandelaar: “Dit bedrijf is in 2015 al flink gewaarschuwd. Dit is echt een groothandel, de schaal is zorgwekkend”.

De puppy’s schijnen niet zelf te worden gefokt door de handelaar, maar te zijn gekocht in Hongarije. Ge├»mporteerde puppies mogen pas na 15 weken worden verkocht. Aan deze regel en andere voorschriften lijkt de handelaar zich niet te houden.

Ook Enzo Knol gebruikt de hond met succes in zijn vlogs. De eerste vlog waarin je ziet dat de pup werd opgehaald bij de fokker is inmiddels ruim 1.3 miljoen keer bekeken! Het hondje dat welhaast op een beertje lijkt heeft binnen 2 weken reeds 154.000 volgers op Instagram! Er zijn geen aanwijzingen dat er iets mis is met de gezondheid van Malino.

Context jochie. ­čśë
Het is toch zielig dat zo’n oude hond met onderliggend lijden op deze wijze het leven moet vervullen.

Simpel,
Als ik een pup of een kitten koopt is het eerste wat ik doe is een bezoek aan een dierenarts voor een volledige check up. Ongeacht hoe de Fokker bekend staat. Als ik zag hoe de Fokker in beeld kwam is dit geen samenwerking of zo.
Zou het beestje iets mankeren dat is allereerst Milano en als 2e Milan het slachtoffer.
Vraag me af of de Partij van de dieren ook de publiciteit had gezocht als de koper u of ik zou zijn geweest.

Als u toch op elk korreltje zout stilleggen hier het volgende…
Een beest wordt meer gezien als draak, duivelskind, monster. Een dier is een op zichzelf levend schepsel. Een beest wordt meer gebruikt als het negatief bedoeld is

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
3
Milan Knol Gaat Theater In – Stopt (Tijdelijk) Met YouTube?

Milan Knol is er klaar mee, de stekker gaat er uit, hij stopt er mee.’ Zo begint de omschrijving van zijn theatershow genaamd “Offline”. Wat je op het toneel zoal kunt zien? Milan Knol natuurlijk waarbij de bezoeker mee kan doen met de “vetste challenges“, reageren op video’s en nog …

Milan Knol
15
Break Up Milan Knol En Brigitte

De relatie tussen Milan Knol en zijn vriendin Brigitte is ten einde. Dit maakten beiden tegelijkertijd bekend op hun Instagram. Milan: ‘Helaas zijn Brigitte en ik niet meer samen. We hebben bijna 2 jaar een ongelooflijke tijd gehad met ups & downs en veel leuke reisjes overal heen. We geven …

Milan Knol
9
Milan Knol Dwong Mij Niet Te Eten – YouTuber Spoort Niet En ‘Abusive’?!

Sophie Ousri beweert dat Milan Knol haar dwong niet te eten toen ze een relatie hadden. Ook zegt ze dat de YouTuber vreemd is gegaan toen zij in een kliniek zat. Dat gooit ze er ineens uit in de videoreeks ‘Potje rijden’ van Stefan de Vries. Die relatie speelde zich …