Zapplive met Enzo Knol

Nieuws
1

Zapplive heeft dat goed in de gaten. Enzo Knol is wel heel erg populair onder jongeren en vooral onder de kijkers van Zapplive.

Enzo Knol bij Zapplive. Foto: Twitter
Enzo Knol bij Zapplive. Foto: Twitter

Dus wordt de populaire vlogger voor de tweede keer alweer uitgenodigd om daar te verschijnen. Dit keer is Enzo er niet voor 1 item, maar gedurende de gehele uitzending blijft hij gezellig in de studio hangen.

Tussen andere onderwerpen door zit Enzo op de bank en beantwoordt via chatsessie vragen van kijkers. Ook in de studio zijn er vragen. Een jongen vraagt welke kleur onderbroek hij aanheeft.

Kan Enzo dansen

Een meisje vraagt hem of hij kan dansen. Zonder te weten heeft ze een heel goede vraag hiermee gesteld. Enzo zegt dat hij dat niet kan. Nou, dat is niet helemaal waar. De vlogger kan best wel dansen, maar (geheimpje) hij durft niet.

Enzo in Zapplive deel 4

In een vlog uit 2013 is hij op bezoek bij een game event. Hij belandt daar op een podium met anders dansers. Enzo probeert zich daar zo klein mogelijk te maken en gaat achteraan staan in de hoop dat niemand hem ziet.

Vrienden van Enzo zijn verbaasd dat hij daar zo zenuwachtig over doet. Het was hun dus blijkbaar ook opgevallen dat de Youtube ster daar niet op zijn gemak was.

Tijdens de uitzending van Zapplive mag Enzo o.a. schrikkeldraad beetpakken en wordt in het kort de media aandacht die hem ten deel viel van de laatste tijd doorgenomen.

Website Zapplive

Enzo Knol heeft in vlog 501 ook aandacht besteed aan zijn optreden bij Zapplive. Daarnaast komt ook een tweede opname bij BZT die hij dezelfde dag nog had aan bod.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …