Zapp Awards Speelt Vals Spel – StukTV Wist Van Tevoren Al Dat Ze Zouden Winnen!

Afgelopen zaterdag werden de Zapp Awards uitgereikt, onder andere voor beste YouTuber. Die werd gewonnen door StukTV. En wat blij en verrast waren ze dat ze die award hadden gewonnen. En dat terwijl ze allang van tevoren wisten dat ze de Zapp Award in ontvangst zouden mogen nemen!

Want hoe opmerkelijk is het dat van de 3 genomineerden in deze categorie alleen de 3 mannen van StukTV aanwezig waren? Enzo Knol en Dylan Haegens waren afwezig. Volgens de presentator Klaas vanwege ‘andere verplichtingen’. Op Insta stories kon je zien dat Enzo op dat moment uit eten was in Assen met Dee. En Dylan Haegens was waarschijnlijk nog aan het herstellen van carnaval.

Alleen winnaar aanwezig

Vorig jaar was van de drie kanshebbers op de award alleen Dylan Haegens en zijn team aanwezig. StukTV en Enzo waren ook toen helaas afwezig. En wie won er? Dylan! En het jaar daarvoor was er zelfs niemand van de YouTubers in de studio die waren genomineerd.  De reden: de winnaar was Enzo Knol die StukTV en Rutger Vink achter zich liet. Maar Enzo was er niet omdat hij toen weer verplichtingen elders had.

Hij moest naar een film première in Amsterdam. StukTV wilde zoal niet komen (die moest nog stofzuigen of zo) en Rutger werd maar afgebeld door ZappLive. Die wilde blijkbaar met alle geweld wel komen, omdat hij overal komt waar een camera staat. Klaas is toen eerder Enzo persoonlijk komen opzoeken in zijn appartement en heeft hem een rose flamingo overhandigd terwijl de YouTuber nog in zijn onderbroek stond.

Winnaar allang bekend

Wat is hier gaande? De YouTubers willen alleen komen als ze van tevoren weten dat ze die award ook echt winnen! Het zou een complete afgang zijn als alleen de mannen van StukTV er zouden zitten tijdens de award-uitreiking en juist Enzo Knol hem zou winnen. Zou wel mooie televisie hebben opgeleverd overigens.

Giel de Winter en zijn 2 YouTube-vrienden wisten dus van tevoren dat ze zouden winnen. Giel kon het niet laten in zijn dankspeech om erop te wijzen dat de stemmers voor kwaliteit hadden gekozen.  Lees: dus niet voor Enzo. Zoals ik al in een eerder artikel heb bericht heeft Giel de Winter een rare obsessie voor de vlogger, een soort van minderwaardigheidscomplex.

Vloggers

Hij kan het niet uitstaan dat Enzo Knol zoveel views heeft op zijn kanaal, dat ruim 2 keer zo groot is als die van StukTV. Ook dat Enzo nog steeds meer abonnees heeft steekt Giel. En dan het wassen beeld in Madame Tussaud en de vele media-aandacht die de vlogger krijgt moeten hem stinkend jaloers maken.

Dit keer kregen ze wel aandacht op de website van De Telegraaf, weliswaar niet in de kop want dat was gereserveerd voor tv-sterren Freek Vonk en Buddy Vedder die ook een Zapp Award hadden gewonnen. Ergens in het artikel onderaan werden ze genoemd. Als vloggers!

Idee ‘Jachtsezoen’ gejat?

Overigens klein detail: de award heet wel ‘beste YouTuber’ maar StukTV is geen YouTuber. Het is een groep van 3 mannen, geen individu. Maar dat maakt ZappLive niks uit. De awards is gewoon een goedkope manier om aandacht te krijgen voor hun tv-programma. Giel kreeg ook een Award voor beste jeugdconcept met hun ‘Jachtseizoen’. Vreemd, want is niemand het opgevallen dat Jachtseizoen verdacht veel lijkt op het tv-programma Hunted, een tv-concept dat door het Britste Channel 4 is bedacht en in Nederland door AVRO/TROS op de beeldbuis wordt gebracht?.

Gouden K Award

Hoe het anders kan hebben ze in België laten zien. Daar werd twee weken geleden de Gouden K Award van Ketnet uitgereikt in een bomvol stadion waar 8000 bezoekers aanwezig waren. En ook Enzo en Dylan waren er als genomineerden, Dylan won. Het was een prachtige show met onder andere Gers Pardoel. De show moet ongetwijfeld veel geld hebben gekost wat de Belgen er graag voor over hebben.

NPO’s ZappLive vond dat blijkbaar het geld niet waard en heeft er ook nauwelijks moeite voor gedaan om er iets leuks van te maken.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …