YouTuber Natan Vandergunst Beschuldigt Van Cyberpesten – Stopt Acid Met YouTube?

Overig

Nathan Vandergunst (Acid) wordt door de Belgische media beschuldigd van cyberpesten en haatzaaien en heeft reeds een advocaat achter zich aan gekregen.

In de Belgische kranten verschijnen berichten dat de YouTuber een online privé-leger heeft die doodsbedreigingen verstuurd naar mede-YouTubers. Een zwaar aangeslagen Acid reageert verontwaardigd over deze media-berichten: “Alsof ik iemand vermoord heb”! Waar gaat het om?

Acid zou jalours zijn op 2 Belgische YouTubers Celine en Michiel die sinds
kort meer abonnees hebben dan hij. Zijn felle reactievideo op hun content hebben tot doodsbedreigingen geleid naar Celine en Michiele.

Daarop is er een cyberoorlog uitgebroken tussen de twee groepen fans van de 2 populaire YouTube-kanalen. Belgische kranten zetten Acid nu als de slechterik neer.

In zijn laatste video suggereert Acid dat hij stopt met YouTube omdat nu ook zijn moeder en vriendin hier last van krijgen. Jaren geleden heb ik al voorspelt dat Acid de Belgische Enzo Knol kan worden. Maar Acid is nogal rebels en weigert mierzoete kindvriendelijke content te maken.

Dat heeft niet voor de eerste keer tot negatieve publiciteit geleid voor de 21-jarige YouTuber uit Blankenberge. Toch blijf ik bij mijn verwachting dat Nathan Vandergunst een grote jongen zal worden in de media-wereld, maar niet als YouTuber. Daar is hij te groot voor. Acid barst van het talent, hij moet alleen nog leren om daarmee om te gaan.

Overig
Vriend Van Enzo Knol In Elkaar Geslagen! – Podcast De Bennies Begint Met Schokkend Verhaal!

De eerste podcast van De Bennies is met een schokkende onthulling van start gegaan. Noël Dekkers geeft aan tijdens carnaval tegen zijn hoofd gestompt te zijn en vervolgens ook, toen hij al op de grond lag, tegen zijn hoofd geschopt. Noël is daarna in verwarde toestand naar het ziekenhuis gebracht. …

Overig
Qucee Neemt Iedereen In de Maling Met Lamborghini-grap

Heel even leek het alsof Qucee een prachtige Lamborghini van 3 ton had gekocht. Hij schrijft onder de Instagram foto ook nog eens: “Hard work pays off – geparkeerd in de straat waar ik ben opgegroeid.” Hoe kon hij dat betalen? zou je denken. En nog belangrijker: hoe kon Qucee …

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …