YouTuber Natan Vandergunst Beschuldigt Van Cyberpesten – Stopt Acid Met YouTube?

Overig

Nathan Vandergunst (Acid) wordt door de Belgische media beschuldigd van cyberpesten en haatzaaien en heeft reeds een advocaat achter zich aan gekregen.

In de Belgische kranten verschijnen berichten dat de YouTuber een online privé-leger heeft die doodsbedreigingen verstuurd naar mede-YouTubers. Een zwaar aangeslagen Acid reageert verontwaardigd over deze media-berichten: “Alsof ik iemand vermoord heb”! Waar gaat het om?

Acid zou jalours zijn op 2 Belgische YouTubers Celine en Michiel die sinds
kort meer abonnees hebben dan hij. Zijn felle reactievideo op hun content hebben tot doodsbedreigingen geleid naar Celine en Michiele.

Daarop is er een cyberoorlog uitgebroken tussen de twee groepen fans van de 2 populaire YouTube-kanalen. Belgische kranten zetten Acid nu als de slechterik neer.

In zijn laatste video suggereert Acid dat hij stopt met YouTube omdat nu ook zijn moeder en vriendin hier last van krijgen. Jaren geleden heb ik al voorspelt dat Acid de Belgische Enzo Knol kan worden. Maar Acid is nogal rebels en weigert mierzoete kindvriendelijke content te maken.

Dat heeft niet voor de eerste keer tot negatieve publiciteit geleid voor de 21-jarige YouTuber uit Blankenberge. Toch blijf ik bij mijn verwachting dat Nathan Vandergunst een grote jongen zal worden in de media-wereld, maar niet als YouTuber. Daar is hij te groot voor. Acid barst van het talent, hij moet alleen nog leren om daarmee om te gaan.

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …

Overig
Noël Dekkers Steelt De Show In de Vlogs Van Enzo Knol

Noël Dekkers, ook wel het “jongetje” genoemd, wordt overladen met complimenten bij de laatste vlog van Enzo Knol. Voor een groot gedeelte filmt Noël en zorgt elke keer voor heel grappige situaties. Dat filmen doet hij vaak ook vlakbij het gezicht van Enzo die soms de camera moet ontwijken. De …

Enzo Knol
Waarom Heeft Enzo Knol Porsche Embleem Laten Verwijderen?

“Dat verhaal heb ik nooit vertelt!” In zijn laatste vlog 2816 “De vlog stopt wanneer de camera leeg is!” verklapt Enzo Knol een wel heel bijzonder geheim. Zijn Porsche Panamera wordt altijd afgeleverd met het Porsche embleem goed zichtbaar op de hoofdsteun van de stoelen. Dus elke keer als Enzo …