YouTuber Harm Van Het GameS Scoort Goed!

YouTuber Harm is al iets van een jaar fulltime bezig met YouTube en het gaat fantastisch. Afgelopen maand heeft de jongeman uit Almere al boven de 6 miljoen views gescoord! Dat is een stijging van 100 procent vergeleken met een maand daarvoor. Onlangs is hij ook met vloggen gestart.

In de video ‘gestopt met school…mijn verhaal’ vertelt hij vanuit zijn nieuwe appartement hoe het zo gekomen is.

Het succes is hem niet komen aanwaaien. Al in 2012 was hij met YouTube begonnen. De tijd echter die hij in zijn YouTube-kanaal stak ging ten koste van zijn school. Van Gymnasium ging de blonde jongen naar het Atheneum.

Inkomsten Youube

Het laatste jaar heeft hij school volkomen verknalt en dat zette hem aan het denken. Hij verdiende al een tijdje meer dan zijn vader met zijn gamevideo’s en hij wilde altijd al eigen ondernemer worden. Dus de beslissing om YouTuber te worden was gauw genomen.

En daar zal hij zeker geen spijt van hebben. Met ruim 6,3 mijloen views en ruim 24.000 abonnees de afgelopen 30 dagen erbij heeft Harm de wind van voren. Vraag is nog of dit een blijvertje is of dat het later weer inzakt. Voorlopig heeft Harm genoeg reden om een extra biertje te drinken. Foto: Instagram. Zie ook: Harm maakt het uit met zijn vriendin

Beste Admin,

Graag zou ik de foto die u voor dit artikel hebt gemaakt verwijderd willen hebben. Deze heb ik exclusief voor mijn klant gemaakt die hem voor eigen doeleindes mag gebruiken.

Graag hoor ik van u.

Groetjes Maureen

Verwijderd. Vraag is wel hoe exclusief een foto is als opdrachtgever hem zelf op Instagram zet.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *