YouTuber Harm de Vries Moet Wel Meedoen Met Expeditie Robinson

Alle YouTubers

YouTuber Harm van het gamekanaal HetGames (ruim 300.000 abonnees) wil dolgraag meedoen met het populaire tv-programma Expeditie Robinson 2017.

Normaal gesproken doen er alleen BN’ers mee, maar dit keer kunnen ook 4 onbekenden meedoen. Hiervoor moet je een video opnemen waarin je op een paal moet staan terwijl je vertelt waarom ze jou moeten kiezen.

De top 50 wordt uitgenodigd voor een screening. Los hiervan worden er ook 50 onbekenden extra uitgenodigd. Die hebben dus geen filmpje opgenomen waarin ze voor paal staan. In totaal 100 kandidaten mogen gratis modder gaan eten. Pas daarna wordt besloten door de makers van het programma wie is uitverkoren om mee te doen.

Publiciteitsstunt

Een slimme publiciteitsstunt waar in ieder geval Harm in tuint. Uit de spelregels kan je lezen dat het niet wil zeggen als je filmpje het meest wordt bekeken ook mee mag doen met het programma.

Zijn filmpje is inmiddels ruim 74.000 keer bekeken. Vergeleken met andere uploaders die meestal slechts een paar honderd views hebben moet Harm wel meedoen met Expeditite Robinson. Zijn video staat nu zelfs 14 op trendinglijst van YouTube!

Slechts 4 kandidaten

Dat moet dus echter nog maar blijken of er een uitnodiging volgt. Bovendien komen er ook tijdens de screening 50 andere kandidaten die helemaal geen filmpje hebben gemaakt. Uiteindelijk mogen er dan slechts 4 door.

Het kan dus ook gewoon zijn dat alleen uit die 50 wordt gekozen die helemaal niks hebben gedaan om gratis het programma te promoten bij hun vrienden.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …

Alle YouTubers
Bram Krikke Wil Niets Meer Met Dennis Schouten Te Maken Hebben

Het is over en uit tussen dj en YouTuber Bram Krikke (foto boven) en Dennis Schouten. Was er eerder nog sprake van een deel twee van hun succesvolle tv-programma Onrecht, ondertussen is het Dennis duidelijk geworden dat Bram niet meer met hem verder wil. Oorzaak: Dennis heeft zich begin dit …