YouTuber Harm de Vries Moet Wel Meedoen Met Expeditie Robinson

Alle YouTubers

YouTuber Harm van het gamekanaal HetGames (ruim 300.000 abonnees) wil dolgraag meedoen met het populaire tv-programma Expeditie Robinson 2017.

Normaal gesproken doen er alleen BN’ers mee, maar dit keer kunnen ook 4 onbekenden meedoen. Hiervoor moet je een video opnemen waarin je op een paal moet staan terwijl je vertelt waarom ze jou moeten kiezen.

De top 50 wordt uitgenodigd voor een screening. Los hiervan worden er ook 50 onbekenden extra uitgenodigd. Die hebben dus geen filmpje opgenomen waarin ze voor paal staan. In totaal 100 kandidaten mogen gratis modder gaan eten. Pas daarna wordt besloten door de makers van het programma wie is uitverkoren om mee te doen.

Publiciteitsstunt

Een slimme publiciteitsstunt waar in ieder geval Harm in tuint. Uit de spelregels kan je lezen dat het niet wil zeggen als je filmpje het meest wordt bekeken ook mee mag doen met het programma.

Zijn filmpje is inmiddels ruim 74.000 keer bekeken. Vergeleken met andere uploaders die meestal slechts een paar honderd views hebben moet Harm wel meedoen met Expeditite Robinson. Zijn video staat nu zelfs 14 op trendinglijst van YouTube!

Slechts 4 kandidaten

Dat moet dus echter nog maar blijken of er een uitnodiging volgt. Bovendien komen er ook tijdens de screening 50 andere kandidaten die helemaal geen filmpje hebben gemaakt. Uiteindelijk mogen er dan slechts 4 door.

Het kan dus ook gewoon zijn dat alleen uit die 50 wordt gekozen die helemaal niks hebben gedaan om gratis het programma te promoten bij hun vrienden.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …