YouTuber Harm de Vries Moet Wel Meedoen Met Expeditie Robinson

Alle YouTubers

YouTuber Harm van het gamekanaal HetGames (ruim 300.000 abonnees) wil dolgraag meedoen met het populaire tv-programma Expeditie Robinson 2017.

Normaal gesproken doen er alleen BN’ers mee, maar dit keer kunnen ook 4 onbekenden meedoen. Hiervoor moet je een video opnemen waarin je op een paal moet staan terwijl je vertelt waarom ze jou moeten kiezen.

De top 50 wordt uitgenodigd voor een screening. Los hiervan worden er ook 50 onbekenden extra uitgenodigd. Die hebben dus geen filmpje opgenomen waarin ze voor paal staan. In totaal 100 kandidaten mogen gratis modder gaan eten. Pas daarna wordt besloten door de makers van het programma wie is uitverkoren om mee te doen.

Publiciteitsstunt

Een slimme publiciteitsstunt waar in ieder geval Harm in tuint. Uit de spelregels kan je lezen dat het niet wil zeggen als je filmpje het meest wordt bekeken ook mee mag doen met het programma.

Zijn filmpje is inmiddels ruim 74.000 keer bekeken. Vergeleken met andere uploaders die meestal slechts een paar honderd views hebben moet Harm wel meedoen met Expeditite Robinson. Zijn video staat nu zelfs 14 op trendinglijst van YouTube!

Slechts 4 kandidaten

Dat moet dus echter nog maar blijken of er een uitnodiging volgt. Bovendien komen er ook tijdens de screening 50 andere kandidaten die helemaal geen filmpje hebben gemaakt. Uiteindelijk mogen er dan slechts 4 door.

Het kan dus ook gewoon zijn dat alleen uit die 50 wordt gekozen die helemaal niks hebben gedaan om gratis het programma te promoten bij hun vrienden.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …

Alle YouTubers
Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee. Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen. Als ze echter …