YouTuber Harm de Vries Moet Wel Meedoen Met Expeditie Robinson

Alle YouTubers

YouTuber Harm van het gamekanaal HetGames (ruim 300.000 abonnees) wil dolgraag meedoen met het populaire tv-programma Expeditie Robinson 2017.

Normaal gesproken doen er alleen BN’ers mee, maar dit keer kunnen ook 4 onbekenden meedoen. Hiervoor moet je een video opnemen waarin je op een paal moet staan terwijl je vertelt waarom ze jou moeten kiezen.

De top 50 wordt uitgenodigd voor een screening. Los hiervan worden er ook 50 onbekenden extra uitgenodigd. Die hebben dus geen filmpje opgenomen waarin ze voor paal staan. In totaal 100 kandidaten mogen gratis modder gaan eten. Pas daarna wordt besloten door de makers van het programma wie is uitverkoren om mee te doen.

Publiciteitsstunt

Een slimme publiciteitsstunt waar in ieder geval Harm in tuint. Uit de spelregels kan je lezen dat het niet wil zeggen als je filmpje het meest wordt bekeken ook mee mag doen met het programma.

Zijn filmpje is inmiddels ruim 74.000 keer bekeken. Vergeleken met andere uploaders die meestal slechts een paar honderd views hebben moet Harm wel meedoen met Expeditite Robinson. Zijn video staat nu zelfs 14 op trendinglijst van YouTube!

Slechts 4 kandidaten

Dat moet dus echter nog maar blijken of er een uitnodiging volgt. Bovendien komen er ook tijdens de screening 50 andere kandidaten die helemaal geen filmpje hebben gemaakt. Uiteindelijk mogen er dan slechts 4 door.

Het kan dus ook gewoon zijn dat alleen uit die 50 wordt gekozen die helemaal niks hebben gedaan om gratis het programma te promoten bij hun vrienden.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …