YouTuber Harm de Vries Moet Wel Meedoen Met Expeditie Robinson

Alle YouTubers

YouTuber Harm van het gamekanaal HetGames (ruim 300.000 abonnees) wil dolgraag meedoen met het populaire tv-programma Expeditie Robinson 2017.

Normaal gesproken doen er alleen BN’ers mee, maar dit keer kunnen ook 4 onbekenden meedoen. Hiervoor moet je een video opnemen waarin je op een paal moet staan terwijl je vertelt waarom ze jou moeten kiezen.

De top 50 wordt uitgenodigd voor een screening. Los hiervan worden er ook 50 onbekenden extra uitgenodigd. Die hebben dus geen filmpje opgenomen waarin ze voor paal staan. In totaal 100 kandidaten mogen gratis modder gaan eten. Pas daarna wordt besloten door de makers van het programma wie is uitverkoren om mee te doen.

Publiciteitsstunt

Een slimme publiciteitsstunt waar in ieder geval Harm in tuint. Uit de spelregels kan je lezen dat het niet wil zeggen als je filmpje het meest wordt bekeken ook mee mag doen met het programma.

Zijn filmpje is inmiddels ruim 74.000 keer bekeken. Vergeleken met andere uploaders die meestal slechts een paar honderd views hebben moet Harm wel meedoen met Expeditite Robinson. Zijn video staat nu zelfs 14 op trendinglijst van YouTube!

Slechts 4 kandidaten

Dat moet dus echter nog maar blijken of er een uitnodiging volgt. Bovendien komen er ook tijdens de screening 50 andere kandidaten die helemaal geen filmpje hebben gemaakt. Uiteindelijk mogen er dan slechts 4 door.

Het kan dus ook gewoon zijn dat alleen uit die 50 wordt gekozen die helemaal niks hebben gedaan om gratis het programma te promoten bij hun vrienden.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …