‘Omstreden YouTuber’ Armoo Eindelijk Bij 3FM Giel Beelen

Armoowasright
2

Armoo

Giel twitterde de dag ervoor: “Ja mensen het gaat gebeuren! De meest omstreden YouTuber van Nederland @Armoowasright is vrijdagavond te gast. Vanaf 18.00 op #3FM.”

Het werd ook wel eens tijd. Giel begon in 2014 YouTubers uit te nodigen in zijn radioshow bij 3FM. De eerste was Enzo Knol. Maar nu mag ook Armoo bij de DJ aanschuiven. Hoewel, niet in zijn goed beluisterde ochtendshow zoals al die andere YouTubers die hem zijn voorgegaan.

Armoowasright omstreden?

Hij mag om 6 uur ‘s avonds pas ‘shinen’ op de radio. Is Armoo zo omstreden? Is hij te gevaarlijk voor zijn ochtendpubliek?

Armoo geeft wel aan in het programma aan dat hijzelf moet oppassen wanneer hij naar bijvoorbeeld een kermis gaat. Job was eerder in elkaar geslagen toen hij naar een feestje ging. Armoo gaat dan vaak backstage om de confrontatie met agressieve fans te vermijden.

Gaat Armoo binnenkort een track uitbrengen? vraagt Giel die zoiets heeft gehoord. De YouTuber uit Almere (net verhuisd naar Rotterdam) is al een tijdje bezig om de wereld van muziek te verkennen. Rappen of zingen, Armoo weet het nog niet zeker. En Giel daagt hem vervolgens uit om een stukje te rappen. Dat lukt hem heel goed! Giel is onder de indruk.

Nog een onthulling. Ondanks wat hijzelf voortdurend op social media suggereert – meiden zouden voortdurend aan zijn lippen hangen – heeft Armoo geen relatie!

Armoo de vlogger

Eerder had Armoo al aangekondigd dat hij ging vloggen. Op Snapchat zag je hem naar een vlog van Enzo kijken. Natuurlijk wil hij bij de absolute top behoren. Bij de miljoen abonnees, de grote jongens. Daarvoor zou hij moeten ophouden met de neppranks. Of hem dat lukt? Wordt vervolgd. Foto: Twitter.

Giel gaat voor zijn eigen views (luisteraars). Dat hij Robin (Armoowasright) een platform geeft is banaal. Ethiek laat Giel links liggen. Ik begrijp niet dat Giel, Robin zonder normen en waarden besef uitnodigt in zijn programma! Robin hoort niet thuis in social media land en ook niet op de radio of televisie. Er zijn veel andere mensen die een factor 1000x meer talent hebben. Het blijft een rare vertoning. Ik zou van Robin ook daadwerkelijk willen zien aan wie hij de zes I Phones echt gaat weggeven bij zijn winactie!!!!

Het is (net als SnapKing) en zijn overige vriendjes toch maar een acteur. Een verbazingwekkend goede alleen. Neem alles toch niet zo serieus RH. Hij weet met zijn theaterspel enorm veel geld te verdienen. Doe hem dat maar eens na!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …