Furtjuh Jaloers Op Acid

Acid Nathan
nathan vandergunst

Acid Nathan

De 25 jarige Rutger Vink aka Furtjuh had zo gehoopt om de Kids Choice Award te winnen. En hij was een heel eind op weg! Tot zijn stomme verbazing won echter niet hij en ook niet de razend populaire Enzo, maar Acid, de grootste Belgische YouTuber.

Ook Acid (echte naam Nathan Vandergunst) was totaal verbijsterd. Hij hadĀ GEWONNEN van Enzo Knol (!), de man met meer dan 1 miljoen abonnees! In een eerdere video was hij nog kwaad dat hij tegen zulke grote YouTubers moest opnemen. Hij was kansloos dacht de jongen uit het kustplaatsje Blankenberge.

Maar er was 1 YouTuber die dit niet kon verkroppen. Rutger Vink had IEDERE DAG zijn fans aangejaagd om op hem te stemmen. En ze mochten zo veel op Furtjuh stemmen als ze maar wilden, benadrukte de glitter-ster.

Als een duveltje uit een doosje won tegen alle verwachting in de Belgische YouTuber Nathan die als een komeet omhoog schoot.

Acid twitterde het nieuws dat hij de Kids Choice Awards had gewonnen met: “Haha rekt Beautynezz”. Beautynezz was speciaal naar Hollywood afgereisd om daar verslag te doen van Nickledeon Kids Choice Awards. Maar het was niet zij of Rutger die de prijs in ontvangst mocht nemen.

Rutger jaloers

Daarop twitterde een jaloerse Rutger een sarcastische:”Oh wauw. Sportief”. Maar waarom deed de vrolijke Furtjuh dat? Was hij werkelijk geraakt door deze ene tweet van de jonge Vlaming? Of was hij gewoon jaloers dat hij niet de prijs had gewonnen?

Uit een eerdere tweet kon je in ieder geval lezen dat Rutger behoorlijk teleurgesteld was in de uitkomst. “Lieve furmille, we hebben helaas geen KCA gewonnen maar het lag absoluut niet aan jullie! Heel erg bedankt voor het massale stemmen.”

Nee natuurlijk niet, het lag niet aan zijn fans. Het lag aan de stemmers op de Kids Choice Awards die de 16-jarige Belgische Acid beter begrijpen dan de 25-jarige volwassen Furtjuh met zijn Furbulous kleding!

Met de prijs maken de stemmers niet alleen duidelijk dat zijzelf wel uitmaken op wie zij willen stemmen, zij kiezen ook iemand van hun eigen leeftijd. En die nieuwkomer heet Acid en geen Rutger. So, let’s go!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciĆ«le ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …