YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

nathan vandergunst
10

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger.

De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn.

Resultaat: nu verdient hij helemaal niets meer met zijn kanaal. In zijn video ‘tijd om dit channel te verwijderen’ legt hij op zijn eigen rommelige manier uit dat een ‘vriend’ die toegang had tot zijn YouTube-kanaal een video online had gezet die privé stond.

Die video had een afbeelding met een IS-strijder. Deze verwijzing naar terrorisme heeft vervolgens YouTube gealarmeerd en ervoor gezorgd dat hij voorgoed niets meer kan verdienen met zijn huidige YouTube-kanaal. Het enige wat hij nog kan doen is een nieuw kanaal beginnen.

Nathan weigert dat en wil in ieder geval doorgaan totdat hij de 100 miljoen views heeft behaald met zijn kanaal. Toch zal de 20-jarige Belg wel iets moeten doen om weer een bron van inkomsten te krijgen. Anders zal hij wellicht binnenkort moeten gaan werken voor McDonalds. Dat zou voor Nathan een ramp zijn! Dan toch maar kindvriendelijke video’s maken?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …

nathan vandergunst
Acid Terroriseert Badgasten!

De Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) is afgelopen vrijdag de badgasten in zijn woonplaats Blankenberge met een watergun te lijf gegaan. Nietsvermoedende zonaanbidders werden door de YouTube-clown nat gespoten. Gelukkig kwamen de getroffen gasten hem niet achterna. Op 1 jongeman na! Badgast achtervolgt Acid Die ging verhaal halen en vroeg …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Kocht Coke Via Darkweb – Interview In Knack – Haatreacties ‘Clown’ Acid

‘Fucking nice interview’. Zo noemt Nathan Vandergunst het interview dat is gepubliceerd in het Belgische blad Knack. Het beslaat maar liefst 8 pagina’s en bovendien is Nathan (YouTubenaam: Acid) ook nog eens groots op de cover van het bekende blad Focus te zien. In zijn video ‘Haatreacties op mijn artikel’ …