YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

nathan vandergunst
10

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger.

De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn.

Resultaat: nu verdient hij helemaal niets meer met zijn kanaal. In zijn video ’tijd om dit channel te verwijderen’ legt hij op zijn eigen rommelige manier uit dat een ‘vriend’ die toegang had tot zijn YouTube-kanaal een video online had gezet die privé stond.

Die video had een afbeelding met een IS-strijder. Deze verwijzing naar terrorisme heeft vervolgens YouTube gealarmeerd en ervoor gezorgd dat hij voorgoed niets meer kan verdienen met zijn huidige YouTube-kanaal. Het enige wat hij nog kan doen is een nieuw kanaal beginnen.

Nathan weigert dat en wil in ieder geval doorgaan totdat hij de 100 miljoen views heeft behaald met zijn kanaal. Toch zal de 20-jarige Belg wel iets moeten doen om weer een bron van inkomsten te krijgen. Anders zal hij wellicht binnenkort moeten gaan werken voor McDonalds. Dat zou voor Nathan een ramp zijn! Dan toch maar kindvriendelijke video’s maken?

OPROEP AAN PAUL GOUDSMIT.

Een groot gedeelte van de Nederlandse YouTube scène doet hierbij een oproep aan onze getalenteerde collega Paul Goudsmit aka King Alert,door ons liefkozend King genoemd.
De oproep lieve Paul bestaat uit het dringend verzoek de door jouw en je getalenteerde medewerker verzamelde belastende dingen niet online te gooien.
Tegenover die geste van jou zullen wij de volgende dingen voor je gaan regelen.
1. De reeds gemaakte antwoord video waarop wij jouw gehele gedrag blootleggen chronologisch opgebouwd komt niet online.
2. Wij zullen een YouTuber overreden zijn aangekondigd disstrack niet online te brengen. (Wat jammer is,want hij is goud)
3. Wij zullen alle youtubers laten verklaren dat jij ongelimiteerd uit hun video s mag clippe.Desnoods zend je de hele video uit onder het mom van waarheidsvinding. Ook hoef je dan minder je creatief brein te belasten.
4. Tevens mag je onze namen in je titels zetten zodat dat jouw meer views oplevert.
5. Je mag in je nieuwsshow de gekste dingen roepen over zwangerschap,vreemdgaan etc Zonder dat wij je ter verantwoording roepen.
6. Wij zullen onze contacten aanwenden dat je weer zo nu en dan mag aanschuiven bij de grote tv programma s en niet weggestopt wordt bij de kleuter tv.
7. Als jij programma s gaat maken met youtubers die herhaaldelijk met de politie in aanraking zijn geweest, zul je ons daar niet over horen.
8. Ook zullen wij plechtig beloven,dat wij in programma s waarin gevraagd wordt, noem de slechtste ytuber wij jouw naam nooit meer zullen noemen.
9. Wij zullen het nooit meer hebben over je vrouw en kinderen ondanks het feit dat jij ze ons door de strot duwt.
10. Als laatste hebben wij besloten je unaniem voor te dragen voor de VeedAward beste vlogger. Wij zijn nog in onderhandeling daar een oeuvre award aan toe te voegen.

Vertrouwende je te hebben overgehaald,tekenen wij met vriendelijke groet of zoals jij t altijd doet

KUS

Volgens mij snap jij het niet. Ik denk dat je de basisschool nog niet hebt doorlopen. Mocht het wel zo zijn dan ben jij een triest geval.

Groet,
De enige echte RH
PS: sinds wanneer kan je als particulier geld lenen bij de overheid? Ja, obligaties of speciale afspraken. Dat krijgt Paultje net als vele anderen niet voor elkaar.
Ofwel: je l*lt uit je nek en je begint mij de keel uit te hangen.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …

nathan vandergunst
Acid Terroriseert Badgasten!

De Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) is afgelopen vrijdag de badgasten in zijn woonplaats Blankenberge met een watergun te lijf gegaan. Nietsvermoedende zonaanbidders werden door de YouTube-clown nat gespoten. Gelukkig kwamen de getroffen gasten hem niet achterna. Op 1 jongeman na! Badgast achtervolgt Acid Die ging verhaal halen en vroeg …