Acid Is Verliefd! Belgische YouTuber Weer Helemaal Terug

nathan vandergunst

In zijn laatste video ‘Mijn allerdiepste dipje (zielige kutvideo)’ vertelt Acid (Nathan Vandergunst) hoe het nu met hem is. Hij voelt zich super, maar de afgelopen maanden was dat een heel stuk minder. Hij was van school gestuurd en iedere dag had hij ruzie met zijn familie hierover.

Nu voelt hij zich fantastisch. En niet alleen omdat hij vanaf 20 maart met een YouTube-project meedoet. Hij sluit zich op samen met een aantal andere YouTubers in een huis om games te spelen, hoewel hij zelf geen gamer is. Nee, niet dat heeft hem gelukkig gemaakt.

Verliefd!

Acid is namelijk verliefd! Je moet heel goed opletten, want hij zegt het heel snel, zijn blik afgewend van de camera. ‘Ik ben verliefd en dat is het allerbeste in deze fucking wereld.’ Aha! Dus dat is de reden dat Acid – de spraakwaterval uit België – weer helemaal terug is.

Verder zegt hij er niks over en er is ook geen aanwijzing over wie hij het heeft. Maar dat moet de reden zijn dat hij weer helemaal terug is. Want naar school gaat hij nog steeds niet.

Tussen de zinnen door geeft hij aan dat zijn vorige school zijn YouTube-kanaal scherp in de gaten hield. Elke keer als hij iets over hen zei werd hij hiervoor bestraft.

Belgische Enzo Knol

Een tijd geleden leek hij de Belgische Enzo Knol te worden. Tegenwoordig neemt hij alleen video’s op wanneer hij er zin in heeft en zijn ze meer ‘random’ van aard geworden.

Zijn vlog die hij in Amsterdam heeft opgenomen is veel chaotischer dan zijn eerste vlogs. En in zijn vorige vlog beweert hij een kat te hebben geplet onder zijn garagedeur. Misschien dat verliefdheid Acid weer vleugels geeft en met hem zijn YouTube-kanaal. Foto: YouTube. Zie ook: Acid gooit YouTube-verdiensten online

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …

nathan vandergunst
Acid Terroriseert Badgasten!

De Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) is afgelopen vrijdag de badgasten in zijn woonplaats Blankenberge met een watergun te lijf gegaan. Nietsvermoedende zonaanbidders werden door de YouTube-clown nat gespoten. Gelukkig kwamen de getroffen gasten hem niet achterna. Op 1 jongeman na! Badgast achtervolgt Acid Die ging verhaal halen en vroeg …