YouTube Merchandise Te Koop In Walibi

GameMeneer
3

Gamemeneer

Walibi verkoopt nu ook in zijn winkel kleding van een drietal YouTubers: Furtjuh (Rutger Vink), Gamemeneer (foto) en Linktijger. En dat moet uiteraard worden gevierd. Op een publiciteitsfoto zien we Don (Gamemeneer) alvast champagne drinken op deze gouden deal. Nou ja, gouden deal. Hij mag blij zijn als hij een onkostenvergoeding heeft gekregen. En champagne? Hoeveel van zijn fans mogen van de wet alcohol drinken?

Maar zoveel verstand van YouTube heeft Walibi nu ook weer niet. De pretfabriek heeft ergens gehoord dat hun klanten veel naar YouTubers kijken en dus kan je daar ook de pluchen tijgertjes van Link kopen en de ‘Furbulous’ T-shirts van glitterkoning Rutger. Als je tenminste de achtbaan niet uitgevlogen bent.

BOOS op Walibi

Waarom er niet van meer ‘content creators’ iets te koop is? Houdt de wereld op bij Gamemeneer? Lijkt me in ieder geval sterk dat we gauw T-shirts van YouTube-kanaal BOOS daar zullen zien liggen. Een meisje had haar smartphone beschadigt in Walibi. Volgens haar was Walibi schuldig hierin vanwege een gebrekkige opbergsysteem, maar ze kon fluiten naar haar centen.

Het enige wat ze kreeg was een condoom. BNN-presentator Tim Hofman is voor ‘zijn’ YouTube-kanaal nog bij het pretpark langs geweest, maar Walibi is onbuigzaam. Ze krijgt niets vergoed. Walibi heeft blijkbaar 2 gezichten.

Mocht je merchandise daar gekocht achteraf gezien beschadigd zijn houd er dan rekening mee een condoom te krijgen in plaats van geld. Foto: Instagram.

ik vind het niks. ze jatten gwn spullen van een youtuber. en verdienen die youtubers nog iets? en alsnog. een meisje krijgt haar telefoon niet vergoed maar krijgt een condoom?! er is echt iets mis in Walibi. ze moeten gewoon eigen merchandise verkopen. niet jatten. dan heb je kans dat de helft die naar Walibi gaat en het met me eens is en daarom geen merchandise koopt. ik vind volledig dat ze eigen merchandise moeten gaan verkopen. want wat ze nu doen. daar krijg je geen bezoekers mee. al zou ik nu naar Walibi gaan. ik zou gelijk me reis daarheen afblazen. dan verdienen ze er toch geld mee. dit is mijn reactie op wat Walibi doet. ik vind dit helemaal niks wat ze doen.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameMeneer
19
GameMeneer Lacht Kritiek Op Social Influencers Weg

GameMeneer is kwaad op de media. Die heeft al een tijdje kritiek op social influencers (Instagrammers) die niet vertellen wanneer ze voor een product betaald krijgen die ze in hun video of foto laten zien. Nu is dat nog niet verplicht, maar in de toekomst wel en overtreding betekent hoge …

GameMeneer
4
GameMeneer Woedend Over Tv-programma – Wil Geen Donaties Kinderen

GameMeneer wil geen donaties ontvangen van kinderen, maar heeft geen mogelijkheid om hun leeftijd te controleren. Dat is in het kort de boodschap die de streamer/Youtuber GameMeneer heeft in zijn video van 1 uur en 8 minuten. De video had wat dat betreft een heel stuk korter gekund. Wel is …

GameMeneer
2
Gamemeneer Bereikt De 1 Miljoen Abonnees!

Eindelijk is het zover: Gameneneer heeft de 1 miljoen abonnees bereikt. Dat viert hij met een livestream. Don Plevier, zoals zijn echte naam luidt, is een bijzondere YouTuber. Je zou hem de tegenpool kunnen noemen van de vrolijke Enzo Knol. In 2012 is de van oorsprong bouwkundig tekenaar begonnen met …