YouTube Blundert -Niet StukTV Maar Enzo Knol Meest Bekeken Video!!

Alle YouTubers
11

Opmerkelijk: YouTube heeft gisteravond bekend gemaakt dat de meest bekeken (niet muziek) video in 2019 die van StukTV is. Dat klopt niet.

In werkelijkheid is het de video van Enzo Knol met 2.6 miljoen views die nummer 1 had moeten staan. De video van StukTV Jachtseizoen met Bram Krikke in de hoofdrol kreeg 2,5 miljoen views. Maar Enzo’s vlog nummer 2016 (ook uit 2019) ‘Super veel geld gevonden’ heeft er 100.000 meer.

Ondanks dat schoonheidsfoutje van YouTube staat Enzo weer wel in de top 10 met een andere video van zijn gamekanaal EnzoKnol2 waarin hij verhaalt over de inbraak in zijn huis.

Hoewel Bram Krikke en collega Dennis Schouten geen YouTubers zijn (ze worden betaald door de NPO), scoren ze toch geweldig goed met hun serie Onrecht.

Ze werden nummer 5 van meest bekeken video’s met ‘Turkse oplichters dreigen met handgranaaat’. En StuktTV, samen met Enzo Knol en Dylan Haegens, staan ook in 2019 nog steeds aan de top van YouTube Nederland.

Knol heeft in het begin een standje gehad vanuit de productie van de ijzersterkste dat hij in zijn vlogs liet doorschemeren dat hij door was naar de volgende ronde. Het afzeggen ivm zijn gebroken grote teen ging wel heel makkelijk. Het leek alsof hij daar plezier in had, omdat blijkbaar iets was voorgevallen.

Weet je wat veel interessanter is.. Hij verteld niks in zijn vlogs over de ijzersterkste. Ook op sociale media blijft het stil. Hij heeft natuurlijk zijn teen gebroken en moest voor de halve finale stoppen.. Volgens mij is er ook onenigheid met productie van programma? Maar het programma is nu twee keer op tv geweest en hij zegt er 0 over. Als hij dat wel zou doen zullen er nog veel meer kijkers kijken naar het programma.

Nieuwtje over Enzo: Hij is op wintersport met… Myron. Je zag op zijn Instagram alleen een hand, maar aan de ringen om haar vingers kon je duidelijk zien dat het Myron is. Zou dit iets betekenen? Oke, hij is wel vaker met vrienden op wintersport gegaan, maar dit is wel heel erg opvallend. Eerst dacht ik ook dat het alleen vrienden waren, maar nu begin ik serieus heel erg te twijfelen.

Update: net is er een groepsfoto door Enzo gepost waarin hij samen is te zien met Bas, Boaz, Tom en Myron.

He Klokkenluider Panda,
Jij gaat met Enzo naar bed en staat er mee op.(figure of speaking off course) Dat zou weleens goed kunnen zijn voor mijn nieuwsshow.
Ik bied je hierbij een baan aan.
De voorwaarde van mijn kant zijn.
Je mag je 1 x per maand laveloos zuipen en alles onderkotsen.
Ik neem je mee naar events waar. Ik je voorstel als een agterlijke mongool. En je mag zo nu dan logeren in ons model gezin.
Dat kunnen wij achteraf weer weken lachen over je speciale gewoontes.
Lijkt ’t je wel wat, kom eens langs als ik stream en gebruik ’t codewoord. Flabbergasted.

Hij maakt dat ook gewoon bekend in de vlog vandaag wanneer zij samen bij de sportschool zijn. Het zou veelzeggender zijn wanneer zij de hotelkamer deelt met Enzo

Mark als je de volgende vlogs niet kan afwachten bel even het hotel joh. Vraag hoe ze gereserveerd hebben. Bel daarna het GgZ en laat iets aan je obsessieve volgingsdrang doen. Er zijn gevallen bekend van mensen met dezelfde afwijking nooit meer in het normale leven mogen terugkeren.

En waar sta ik dan met mijn vlogs doorspekt met humor,mooie mensen (ik en mijn familie) etc. Vlogs met een verhaal met een diepere betekenis.,zoals drankgebruik ,kinderen beledigen etc. Daar leert men van. Het lijkt wel dat elke wedstrijd waar ik aan mee doe,ik verlies. Nou ik zal het u zeggen,dat ligt niet aan mij, dat ligt aan de YouTube scène hier in Nederland die is verrot. En daar gaat zon patsertje uit Drenthe er vandoor met de meest bekeken video. *trouwens Enzo bedankt voor de 55.67 % van mijn vieuws die ik krijg door jouw naam te misbruiken in mijn titels*.
Kijk ik kan ook wel 280 over de snelweg scheuren in Duitsland. Maar toen ik vorige week 110 reed moest mijn vrouw met 2 handen t dak vasthouden. En had ik mijn jongste zoon op de kofferbak gebonden omdat die anders door de trillingen opengaat.
Nee het wordt steeds moeilijker met kwaliteit zoals ik die aflever mij te handhaven in YouTube.
Het is jammer dat die ouderraden steeds meer invloed krijgen op de aanstellingen van onderwijs krachten. Als die 1 of 2 van mijn meesterwerk docus bekijken dan willen die natúúrlijk niet dat zon intelligent persoon hun kroost onderwijst.
Mijn hoop is nu gevestigd op mijn assistent. Die heeft het al voor elkaar gekregen sinds zijn aanstelling mijn views met de helft te verminderen. Maar volgens hem zijn dat aanloop moeilijkheden en tijd ik binnenkort weer als Phoenix uit mijn as.

Ik heb gebeld naar de receptie van het hotel. Ze zijn niet samen ingeboekt. Dus ik doorvragen en kreeg, ondanks de AVG, de housekeeping aan de lijn. Ze was geschrokken van de bende in de hotelkamer van Enzo. Met name de badkamer lag vol met gebruikte handdoeken en potjes nagellak en de mascara was overvloedig aanwezig in de wasbak. En in bed lagen lange plukjes blonde haar. Op de grond lag verspreid stukjes enkeltape. Bij het stofzuigen onder het bed slaakte de housekeeping een gil. Er lag daar een klein mannetje met buikje en stekeltjes haar en droeg een t shirtje met de letters KA. In zijn handen had hij een dictafoon. Deze persoon kon niet uitleggen wat hij daar deed. De politie is gebeld, bij het afvoeren van deze persoon bleek hij in een soort chock te verkeren. Hij kon alleen maar uitbrengen, ik wil contact, ik wil contact, ik wil ook zo’n vette auto, ik wil ook zo veel merchandise verkopen, ik wil ook zo veel views. Ik wil ook zo’n lekkere blondine. Op het politiebureau bleek een verhoor niet mogelijk. Hij bleef maar cirkelen op deze woorden. Voor zijn eigen veiligheid hebben zij hem in een dwangbuis gestopt. Aangezien de politie zijn paspoort niet in zijn broekzakken konden vinden en zijn nationaliteit niet kon worden vastgesteld, zit deze onbekende persoon nog steeds vast. Men probeert een psychiater en een tolk te regelen. Op de parkeerplaats voor het hotel heeft de politie inmiddels wel een volbesneeuwde auto aangetroffen. Deze stond al drie dagen onaangeroerd en niet afgesloten op de parkeerplaats. Bij het verwijderen van de sneeuw bleek het om nederlandse kentekenplaten te gaan en het merk BMW met serie 1 kwam te voorschijn.

Ja meneertje de Vries, nu probeert u weer mijn vriend Paul belachelijk te maken, terwijl ik zeker weet dat hij daar niet was. Ik heb hem gisteren nog gesproken. Wij als KingAlert zouden zoiets nooit doen. Wij doen gedegen onderzoek. Dat kunt u wel zien aan onze documentaires die televisierwaardig zijn.
Wij komen wel met gedegen informatie aangevuld met de intelligente levenservaring van mijn vriend.
Wij deponeren iets, als dat later niet waar blijkt te zijn komen wij daarna nooit meer op terug want wij bannen dat uit ons systeem.
Voorbeelden dat Dee zwanger zou zijn, mee zou doen aan Wie is de mol daar weten wij niks meer van. Dat Ties en Co een samenwerking zou hebben met de Amerikaanse overheid. Dat zit in uw gedachten. Wij verdringen dat ook gewoon.
En als later blijkt dat de relatie tussen onze sponsor en Myron anders is als wij wekelijks berichten ligt dat aan u.
En u kunt de auto van mijn voorbeeld wel belachelijk maken, maar u weet ook wel dat echte mannen in een BMW rijden.
Ik zie de toekomst van ons kanaal rooskleurig in. Als mijn vriend doorbreekt als dj dan neem ik de rol van hem over als presentator. Ik heb bij Giel al gevraagd hoe het werkt met haarinplantaten.
Ook waarschuw ik iedereen die slecht over ons spreekt.

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …