You! Dee’s Nummer Nu Op iTunes!

Dee zingt You!
Dee zingt You!

Dee heeft voor de eerste keer een eigen geschreven lied You! op de DYTG 2015 gezongen. Ze meldde eerst via Twitter dat dit om 14.00 zou gebeuren. Dit moest echter worden verschoven, omdat een vriendin van haar onwel werd. En nu kan je haar nummer beluisteren of downloaden via iTunes.

You via iTunes

Breaking: Na 1 dag staat You! al op nummer 1 in de iTunes hitlijst.

De eerste beelden zijn reeds op YouTube verschenen. Het geluid is niet helemaal, maar het geeft wel een aardig idee hoe haar nummer klinkt.

Op de achtergrond zien we dat Enzo ook opnames maakt voor zijn vlog die – zoals gewoonlijk – 2 dagen later op zijn kanaal verschijnen.

Dee van der Zeeuw heeft al eerder covers gezongen waarvan de video’s op het YouTube-kanaal van haar vriend Enzo Knol werden geplaatst. Maar voor het eerst gebeurt dit met een nummer dat ze zelf heeft gecomponeerd en geschreven.

Ze heeft al een uitnodiging om het nummer te komen zingen bij Q-music. Gezien de grote belangstelling voor haar muzikale werk kan je nu al zeggen dat het hoog in de Top-40 van gedownloade nummers zal komen.

Eerder had ze al op Instagram een klein voorproefje gegeven van hoe het nummer You! gaat klinken.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …