Woede Enzo Knol Om Stunt Stuk TV – Dee In Huilen

Enzo Knol
16

Vanavond zal Enzo Knol bij RTL Late Night uitleg geven wat er precies is gebeurd. Wat we tot nu toe weten heeft Stuk TV als grap een feest georganiseerd midden in de nacht in de tuin van Enzo’s huis. Volgens het AD is daarbij vuurwerk gebruikt.

Enzo en Dee zijn zich wild geschrokken en Dee is zelfs in tranen uitgebarsten. Omdat ze compleet werden overvallen door het lawaai van vuurwerk om 2.30 midden in de nacht durft ze zelfs niet meer alleen te slapen.

Enzo heeft daarom de video van Stuk Tv offline laten halen. Dit ging te ver. Enzo kreeg ruzie met de buren en zijn huisbaas. De feestvierders in zijn tuin weigerden ook te  vertrekken ondanks herhaalde verzoeken van Enzo.

Daarop is de politie verschenen om de rust te doen weerkeren.  Enzo benadrukt dat hij samen met Stuk TV ervoor zal zorgen dat de video alsnog online kan komen, maar dan wel zonder Enzo en Dee erin. Wordt vervolgd.

Enzo Knol bij RTL Late Night – Video Stuk TV blijft offline.

je kunt vinden en zeggen wat je wilt, maar enzo heeft al vele malen aangegeven dat hij op prive gebied geen gelazer wil, ook niet van kijkers laat staan haters of mensen die daar beter van denken te worden, om hem op die manier uit de tent te lokken zeg maar op z,n algiers gezegd, maar zo doen die haaien wel ,enzo is een zielsgoeie jonge die nu zijn ding doet laat hem dan ook, en niet gaan lopen zeuren van ja maar hij haalt altijd grapjes uit met iedereen ,dus hij moet ook kunnen incasseren, nee hij heeft nog nooit iemand lastig gevallen midden in de nacht in een woonwijk waar iemand een huurwoning heeft waarop hij het gemunt zou hebben, om dan even een pranck uit te halen nee prive is en blijft prive als voormalig heel duidelijk aangegeven. Enzo knol staat in zijn recht en gelijk heeft hij. dvp vanuit: Amsterdam.

Oooooh shots getting fired@yenthe
Ben t wel eens, kan je niet maken als er zo veel gevraagd wordt niet te posten
En dan doe je t toch
Zou me ook bezorgt maken

Wat hier staat is totale onzin!!!
Oke ze hebben vuurwerk gebruikt maar niets dat knalden. En enzo heeft niet eerst gezegt dat ze weg moesten maar heeft direkt de politie gebeld . De feestvierders hebben daarna heel den tuin nog opgeruimd en zijn ervandoor gegaan zonder ruzie !
Ga nu maar een artikel schrijven van wat er echt is gebeurd !!!!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Koopt Huis Vlak Naast Milan Knol!!

Enzo Knol heeft een villa uit 1923 gekocht in Soesterberg, slechts 1 huis verwijderd van dat van zijn broer Milan Knol! Ze zijn dus vrijwel buren geworden. De villa is niet te vinden op huizensite Funda.nl en nu is duidelijk waarom. De villa met zeer grote tuin is geveild. Op …

Enzo Knol
Enzo Knol Koopt Huis In Soesterberg

Rectificatie, update: Enzo blijkt toch een ander huis gekocht te hebben, zie zijn Instagram post. In de livestream van Twitch lijkt Enzo Knol net iets teveel aanwijzingen te geven waar hij binnenkort gaat wonen. De vlogger is zo zeker van zijn zaak dat de kijkers van zijn livestream het NIET …

Enzo Knol
Enzo Knol Koopt Huis, Maar Waar Staat Het?

Eindelijk heeft Enzo Knol de papieren ondertekent voor de koop van zijn nieuwe huis. Dat laat hij via Instagram weten. Breaking: Enzo Knol koopt huis vlak naast zijn broer Milan! Eerder had hij al aangegeven dat hij heel druk bezig was met een woning. “Ongeveer een half jaar‘, verzuchtte hij …