Willem Vink Verdient Niets Aan Levensgevaarlijke Treinvlog

Alle YouTubers
3

wim-vonk

Vlogger Willem Vink heeft nationale bekendheid gekregen als de treinvlogger. Het werd alom in de media veroordeelt als levensgevaarlijk en de treinvervoerder Veolia dreigde hem zelfs voor het gerecht te spelen!

Hij heeft wel spijt dat hij de video heeft gemaakt, zo vertelt hij aan KingAlert. Maar volgens hem heeft het geen zin het gewraakte filmpje offline te halen. Veel grote websites hebben de vlog zelf ook online staan dus het helpt niet om het er vanaf te halen.

Wel wordt hij er niet rijk van. De verdiensten voor de treinvlog die inmiddels meer dan een miljoen keer is bekeken staan uit! Zo blijft hij dus veroordeelt om de trein te nemen. Een auto kan hij niet kopen!

Inbraak voetbalstadion

Willem heeft zeker sindsdien geen gas teruggenomen. 4 maand later is hij illegaal het voetbalstadion De Kuip tijdens de wedstrijd Feyenoord – Man. United binnengedrongen. Sportzender Fox is dit keer woest op Willem. Ze hadden hesjes van Fox aan en deden alsof ze stagiaires waren van de zender. 4 keer (!) zijn ze door bewakers aangehouden en toch lukte het ze om door te dringen tot op het veld.

Maar bijna was het misgelopen. Een bewaker vertrouwde het niet en ging nog een stukje verder. Hij had in de smiezen dat de pasjes nep waren en belde hun begeleider op. Maar daar hadden Willem Vink en zijn vriend rekening mee gehouden. Het telefoonnummer leidde naar iemand die in het plot zat.

KingAlert aka Paul Goudsmit is wel bang dat anderen dit gaan nadoen. Ze zullen het echter niet eenvoudig hebben dit te kopiëren. De waaghals benadrukt dat er veel werk hier in zit.

Vervalsen

Hij geeft aan dat het vervalsen van de pasjes flink wat tijd heeft gekost. Hoewel, juist bij dat laatste waren ze bijna door de mand gevallen!

Wat je er ook over mogen denken, knap is wel dat hij niemand van zijn fiets hoeft te slaan om populaire vlogs te maken. Willem is geen treitervlogger, behalve dan misschien in de ogen van Veolia en Fox.

Paul is geen integere man. Verwacht geen normen en waarden van hem of oprechtheid of consequent zijn. Het gaat puur om de views en het geld. Voor de armoosquad is hij bang… vandaar.

I know….. maar hij tuint vaak al binnen enkele seconden in zijn eigen valkuil en dan nog heeft hij een betonnenplaat voor zijn hoofd. Die man denkt dat hij beter is dan wie dan ook, terwijl op de schaal van 1 tot 10 Paul niet verder komt dan een 3,5 Zijn laatste te lange interview met Stevie Wonder op de achtergrond was niet beter dan de roddelbladen bij de Bruna of de Primera. Paul kickt op s*xueel getinte onderwerpen, is het niet Fish dan is het wel deze 3 (2 heren, 1 dame) . Gaat er al een lampje branden? Het lijkt verdorrie wel een 2de driehoeksrelatie die hij aankaart hahahahaha……. Zijn YouTube statistieken zijn de laatste tijd erg broert, maandelijks + 1000 subs en 1.100 K views (inkomsten bruto 850 euro in de maand, gerekend alleen voor zijn views) als Paul niet met iets verfrissends komt dan kunnen zijn subscribers hem wel eens een nekslag geven. Maar ik denk dat hij daar te laat achterkomt, betonnenplaat is namelijk erg dik bij Paul.

Opgewonden standje Paul “maakt zich zorgen” 6.32 blablabla… 6.48 “Kinderen gaan steeds meer copycatten” Tuurlijk Paultje kindertjes van 0 tot 18 jaar doen dit na en worden toegelaten tot zo’n voetbalwedstrijd om zich voor te doen als verslaggever of what ever. Paul denk toch eens na!!! 8.10 “Hoe de jonge kijkers dit kunnen behappen” Ik rol onder de tafel van het lachen. Paul, Paul, Paul toch, kijk eens naar de Armoo squad, geweld, vreemd gaan, gooi en smijtwerk, associaal gedrag, onbeschoft gedrag, schelden, winkel terreur, etc. etc. Het is dan wel allemaal fake en pranks, maar Paultje toch, Ik heb jou nog nooit gehoord over hoe de jonge kijkertjes de Armoo squad kunnen behappen” Ruikt naar sterk eenzijdige berichtgeving. 8.21 “boy next door Hollandse jongen” euuuh de rest op Youtube NL is niet boy next door Hollands? Ruikt naar discriminatie.

Onder Pauls video is de opmerking van Itsme treffend:
“StukTV doet dit.. No problemo. Gierige Gasten doet dit.. No problemo. Willem doet dit.. Wat erg!!!!”

Paul jij glijdt steeds verder af. Gisteren (dinsdag) werd al een -2 op je subscribers genoteerd. Het gaat reuze goed met jou !!!!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …