Wie is Towie?

towie met lippenstift

Nu je Towie steeds meer in de vlogs van Enzo Knol tegenkomt dringt de vraag zich op: wie is Towie eigenlijk?

De echte naam van Towie is Tjalling Hoekstra, maar vrienden en de buren noemen hem altijd Towie. Geboren in 1996.  Alleen zijn familie houdt nog stug vol dat hij Tjalling heet. Hijzelf is niet echt onder de indruk van deze typisch Friese naam.

Tegenwoordig woont hij in Zwolle. Sinds december 2014 heeft hij een relatie met Anouk Boersma. Sinds kort is hij begonnen met Snapchat. Zijn snapchatnaam is towieee

Milan Knol

Hij is het leven van Enzo en Dee binnengerold via Milan Knol waarvoor hij een aantal dingen regelde achter de schermen. In 2013 wordt hij geïnterviewd door Milan.

Towie werkte toen vooral achter de schermen van DagelijksHaaDee. Hij verzorgde de speellijsten van de video’s, het Twitteraccount van het gamekanaal en hield zich bezig met de gameserver.

Milan heeft hij leren kennen via een livechat. Towie had daarvoor al lange tijd Milan gevolgd, eerst via zijn YouTube-kanaal DitisMilan en vervolgens op DagelijksHaaDee. Op een gegeven moment belde Milan hem op en de rest is geschiedenis. In 2013 is Towie nog fan van Aquarius, een sportieve drank.

Towie en Enzo Knol

In de tweede vlog van Enzo Knol komt hij een keer voor, maar ook daar maakt hij de indruk het liefst te willen wegduiken. Het is niet iemand die gauw met een vlogcarriere zou beginnen.

In december 2015 komt twee keer in de vlogs van Enzo voor. De Fries lijkt ondertussen te ontdooien en in begin 2016 is hij alweer een paar keer in de vlogs voorgekomen. In een video gaat hij samen met Enzo en Dee in drogisterij haarverf kopen, omdat hij zijn haar wil gaan verven!

Towie en Milan. Foto: Youtube.

Towie’s YouTube-kanaal

Begin 2016 is er eindelijk weer wat beweging op zijn YouTube-kanaal Towie.

Op zijn kanaal heeft eerder kort een parodie gestaan over het nummer van Dee You! Die video heeft hij later weer verwijderd. Het filmpje werd niet door iedereen goed begrepen.

Daarna is zijn kanaal lange tijd weer leeg geweest. Ondanks dat er niets op stond heeft hij wel ineens meer dan 1200 abonnees erbij gekregen, omdat Enzo Knol daar even naar verwees in zijn vlog.

Lees ook: Enzo Knol viert YouTube-kanaal van Towie waar niks op staat.

Interview Milan met Towie. uit 2013

In 1 van de eerste vlogs van Enzo kom je Towie ook tegen. Ze zijn naar een fanmeeting van DagelijksHaaDee in Groningen geweest. Fans ontmoet en handtekeningen uitgedeeld.

Towie dan wel Tjalling Hoekstra op Facebook en Twitter.

Foto resp. Twitter, YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …