Wie Gaat Er Nog Naar de Dutch YouTube Gathering?

Overig
10

Meerdere YouTubers hebben aangegeven niet naar de Dutch YouTube Gathering te gaan. Is de DYTG niet ten dode opgeschreven?

Die wordt dit keer op 7 juli in de Brabanthallen in Den Bosch gehouden. Voorgaande jaren was het nog in de Jaarbeurs in Utrecht. Grote namen ontbreken: Geen StukTV, Enzo of Dylan.

De grootste YouTube-ster gemeten naar het aantal abonnees lijkt Quin te zijn, het broertje van Dee!

Maar de middelgrote namen laten zich ook niet op de DYTG zien: Furtjuh had al eerder aangegeven de buik vol te hebben van het evenement en Jeremy Frieser twitterde het volgende: ‘als er niets veranderd in de toekomstplannen van de dytg kan je verwachten dat ik de aankomende jaren ook niet zal komen! Een event moet voor de fan EN creator leuk zijn.’

Die klacht lijkt wel steeds luider te zijn geworden de afgelopen jaren. YouTubers zijn de hele tijd bezig om selfies te maken met fans, en als ze even een pauze nemen dan horen ze klachten via social media dat ze hun fans in de steek laten.

Enzo Knol was in 2015 voor het laatst op het event. Zijn klacht was dat er veel te veel fans werden toegelaten tot zijn rij waardoor hij uiteindelijk honderden kinderen moest teleurstellen.

De VEED lijkt wat dat betreft van de twee YouTube-events als winnaar uit de bus te zijn gekomen. Daar gaan vrijwel alle grote YouTubers naartoe en wordt de VEED award uitgereikt.

De ondertoon proef ik wel uit je bericht ook al ontken je het Erwin.
En aan je oude berichten te hebben gelezen weet je precies wat ik bedoel.

Weet je ik ga daar gewoon een leuke dag beleven, Fijne dag Erwin

Kan de Armin van deze site eerst ff normaal en rustig informatie gaan zoeken omplaats van fake nieuws te geloven? Ik vindt dat deze site een beetje naar de slecht AWR Squad aan het gaan is!

Met Vriendelijke Groet

Peter R de Vries

@Dirk Zei ik dat hij slecht draait dan?
Ik zei dat het storm gaat lopen. En jij gaat al. Heb ik alweer gelijk. Trouwens ik heb altijd gelijk. En heb ik geen gelijk dan negeer ik je gewoon Dirk.

Niet getreurd. King Alert komt wel. Hij is zelfs de DJ op de after-party. Als het nu niet storm loopt weet ik het niet meer.

Een van de grootste YouTubers is Job Grafhorst ofwel Dutchtuber. Jammer dat hij (bijna altijd) wordt vergeten. Zijn grootste 3 actieve kanalen hebben momenteel bij elkaar 1,6 miljoen subscribers met in totaal ruim 600 miljoen views. Dan is Quin nog aardig klein vergeleken bij Dutchtuber.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Overig
Qucee Neemt Iedereen In de Maling Met Lamborghini-grap

Heel even leek het alsof Qucee een prachtige Lamborghini van 3 ton had gekocht. Hij schrijft onder de Instagram foto ook nog eens: “Hard work pays off – geparkeerd in de straat waar ik ben opgegroeid.” Hoe kon hij dat betalen? zou je denken. En nog belangrijker: hoe kon Qucee …

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …

Overig
Noël Dekkers Steelt De Show In de Vlogs Van Enzo Knol

Noël Dekkers, ook wel het “jongetje” genoemd, wordt overladen met complimenten bij de laatste vlog van Enzo Knol. Voor een groot gedeelte filmt Noël en zorgt elke keer voor heel grappige situaties. Dat filmen doet hij vaak ook vlakbij het gezicht van Enzo die soms de camera moet ontwijken. De …