Wie Gaat Er Nog Naar de Dutch YouTube Gathering?

Overig
10

Meerdere YouTubers hebben aangegeven niet naar de Dutch YouTube Gathering te gaan. Is de DYTG niet ten dode opgeschreven?

Die wordt dit keer op 7 juli in de Brabanthallen in Den Bosch gehouden. Voorgaande jaren was het nog in de Jaarbeurs in Utrecht. Grote namen ontbreken: Geen StukTV, Enzo of Dylan.

De grootste YouTube-ster gemeten naar het aantal abonnees lijkt Quin te zijn, het broertje van Dee!

Maar de middelgrote namen laten zich ook niet op de DYTG zien: Furtjuh had al eerder aangegeven de buik vol te hebben van het evenement en Jeremy Frieser twitterde het volgende: ‘als er niets veranderd in de toekomstplannen van de dytg kan je verwachten dat ik de aankomende jaren ook niet zal komen! Een event moet voor de fan EN creator leuk zijn.’

Die klacht lijkt wel steeds luider te zijn geworden de afgelopen jaren. YouTubers zijn de hele tijd bezig om selfies te maken met fans, en als ze even een pauze nemen dan horen ze klachten via social media dat ze hun fans in de steek laten.

Enzo Knol was in 2015 voor het laatst op het event. Zijn klacht was dat er veel te veel fans werden toegelaten tot zijn rij waardoor hij uiteindelijk honderden kinderen moest teleurstellen.

De VEED lijkt wat dat betreft van de twee YouTube-events als winnaar uit de bus te zijn gekomen. Daar gaan vrijwel alle grote YouTubers naartoe en wordt de VEED award uitgereikt.

Gele achterbakse mutsje heeft, zoals eerder door mij geschreven, wel degelijk wat aan zijn kerfstok. Of Paultje daadwerkelijk met een cameraploeg voor dat treurige smoeltje van Michael van Tielen gaat staan, dat denk ik niet. Paultje overziet de gevolgen niet en ziet (na ruggespraak met zijn familiaire advocaat) ervan af.

Gut, waar heb ik Paultjes schript gezien dat hij al meerdere keren op het laatste moment ergens van afziet? Hahahahaha.

Een pluspuntje, dat boxen gaf Paultje even ballen, maar die zijn er inmiddels vanaf.

Paultje is op oorlogspad. “Binnenkort confronteer ik internetheldje @LinkTijger onverwachts (met cameraman) en ga verhaal bij hem halen! Wie verheugt zich nu al erg op deze video? ??”

Wordt het voor Paultje een hit of een fiasco? en glijdt hij weer een bocht verder in het afvoerputje? Oh ja, Paultje zal wel voor het laatst op DYTG een plaatje draaien, aangezien hij gaat toeren als volwaardig DJ door Nederland. Kuch kuch kuch, heb kriebels in mijn keel. Zijn kijkertjes van KingAlert boeit het niet meer, hand in hand nemen zij een voor een afscheid van Paultje.

RH
Ik zag ook zijn tweet. Zou het niet handig zijn zo soort persoon aan een psychiatrisch onderzoek te laten ondergaan. Vrijwillig zal hij het niet laten doen en zijn vrouw zal ook niet tot dit besluit komen. Maar er zal toch iemand in zijn omgeving wijzer moeten zijn.
Als je alle dingen op een rijtje zet vrees je toch voor een climax die rare gevolgen kan hebben.
Ziet hij nu echt niet in dat zijn reactie op het grapje van Egbert de nieuwsgierigheid van de kijkers opwekte.
En dat zijn docu lachwekkend was en tevens zijn einde betekende voor t inhuren van hem door de T of Boulevard. Dit soort instanties willen zich niet met hem gerelateerd zien.
Ik ben trouwe kijker van zijn streams en durf hier te verklaren dat geen enkele uitspraak door Egbert getoond uit zijn context is gehaald.
En dat roepen over een rechtzaak . Waarom doet hij dat niet. Omdat hij die dik verliest want Paul speelt in de streams geen rol. Paul speelt in de KingAlerts een rol.
En de kijkers terugval naar onder 90000 views per aflevering geeft gewoon aan dat serieuze kijker hem bedankt. Mede omdat hij het volgen van YouTube niet meer in zijn handen heeft. De generatie kloof slaat toe. En het per aflevering gemiddeld 5 x uit stellen is ook niet bevorderlijk. Paul is te druk bezig met het streamen van Realm Royale voor anderhalve man en een paardenkop. Paul is natuurlijk de beste en slimste van Nederland in dat spel. Hij is zo enthousiast dat je je afvraagt of er soms geld in het spel is.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overig
Vriend Van Enzo Knol In Elkaar Geslagen! – Podcast De Bennies Begint Met Schokkend Verhaal!

De eerste podcast van De Bennies is met een schokkende onthulling van start gegaan. Noël Dekkers geeft aan tijdens carnaval tegen zijn hoofd gestompt te zijn en vervolgens ook, toen hij al op de grond lag, tegen zijn hoofd geschopt. Noël is daarna in verwarde toestand naar het ziekenhuis gebracht. …

Overig
Qucee Neemt Iedereen In de Maling Met Lamborghini-grap

Heel even leek het alsof Qucee een prachtige Lamborghini van 3 ton had gekocht. Hij schrijft onder de Instagram foto ook nog eens: “Hard work pays off – geparkeerd in de straat waar ik ben opgegroeid.” Hoe kon hij dat betalen? zou je denken. En nog belangrijker: hoe kon Qucee …

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …