Weinig Belangstelling Voor Boek KingAlert In Almere

KingAlert
3

Paul Goudsmit (KingAlert) presenteerde vol trots zaterdag 16 december zijn biografische boek in de bibliotheek in Almere. Hij was vergezeld door familie en vrienden. Het gaat over zijn leven van kinds af aan en geeft een inkijkje in wat het is om een bekende internetpersoon te zijn.

De Almeerse YouTube-ster trok echter maar weinig fans, zo wist omroep Flevoland te vertellen. Er werden daarom ook maar een paar boeken verkocht. Volgens de schrijfster van dit werkje waren het er zo’n 5 stuks. Ook op social media kwam je slechts 1 foto tegen van iemand die met Paul op de foto was gegaan.

Fans

Paul twitterde echter blijmoedig een ‘SO’ naar de mensen die naar de bibliotheek waren gekomen: ‘Zelfs 2 gasten van 22 uit Zeist, die speciaal (…) helemaal naar Almere zijn gereden’. Een grappenmaker suggereerde nog dat dit Enzo en Quin waren.

De populaire vlogger wordt geregeld hard aangepakt door de senior YouTuber en volgens eigen zeggen zijn Enzo en Dee de enige YouTubers waar hij geen enkel contact meer mee heeft.

Zijn YouTube-kanaal gaat wel als een tierelier. Iedere KingAlert komt de laatste tijd op de trendinglijst van de videoplatform en scoort geregeld ruim boven de 100.000 views.

KingAlert 2.0

In een interview met Giel Beelen heeft de Almeerder ook nog iets vertelt over KingAlert 2.0. Maandenlang kondigt hij iets groots aan en meende ik dat hij doelde op een tv-versie van zijn YouTube-kanaal . Dat is niet het geval. Het gaat om een nieuw YouTube-kanaal dat in een studio in Amsterdam met meerdere mensen wordt opgenomen.

Giel van StukTV zal hier vaak aanschuiven en dj Giel Beelen heeft zich alvast als gast aangemeld. Speculatie: het kanaal zal eigendom zijn van RTL.

Alle informatie over KingAlert/Paul Goudsmit

Het boek kost € 12,95 maar hoeveel bladzijden het heeft staat nergens vermeld. Zo te zien is het een uit de kluiten gewassen brochure. Je kan het bestellen bij Bol.com

Foto: Omroep Flevoland

Whahaha…. ja, Paultje liet zijn familie terug lopen naar huis, anders kon hij die zaterdag niet budget neutraal afsluiten met zijn 5 verkochte boeken (zeg dat er 20 zijn geweest) en er moest plek zijn om de niet verkochte boeken in zijn BMW-tje te vervoeren. Zoals ik in het voorjaar al meldde, zijn boek zal binnen de kortste keren voor een eurootje bij de boekhandel liggen in het snuffelhoekje “euroknallers”. Het boek is ook uitermate geschikt om je openhaard mee aan te maken of zijn kinderen kunnen als speelvertier een papierenhuis van maken. Het is bij Paul altijd net niet. Monica met 60.000 (240 pagina’s € 20,00 april 2017) en Enzo met 130.000 (€ 14,99 en uitverkocht oktober 2015) verkochte boeken, is voor Paultje geen bruggetje te ver, maar de gehele omtrek van de aarde. Natuurlijk gun je iemand dat zijn/haar boek goed verkocht wordt, maar dit was voordat uberhaupt het concept van het boek af was te voorzien.

Het is inderdaad opmerkelijk dat het aantal pagina’s nergens wordt getoond. Zijn brochure euuh.. pardon zijn boekje weegt 120 gram en is net iets dikker dan het maandblad van de MediaMarkt. Dan lijkt € 12,95 niet veel maar omgerekend kan het aan de prijs zijn. Aanname: M.i.z. heeft men gedurende het schrijven van het boek gekozen om het in afgeslankte vorm te brengen en daarmee de prijs naar beneden bij te stellen, in de hoop dat het miskoopje zachter aankomt bij de consument. Als je 30 stuks tegelijk besteld krijg je ze mee voor € 11,66 per stuk. Dat begint al goed.

Enzo is al een tijdje bezig aan zijn tweede boek. Tussen september en november 2018 heeft hij, met de kennis (prognose) van nu en als hij geen gekke dingen doet, 2 miljoen subscribers. (StukTV volgt een aantal maanden later). Met Deetje aan zijn zijde gaat dit vast wel lukken. Als aan het einde van het voorjaar die zekerheid van de 2 miljoen subscribers in deze periode valt, lanceert hij zijn nieuwste boek na de zomervakantie. De marketingmachine draait dan volop met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht.

PS:: Paul en Wendy slapen tijdelijk niet meer in de slaapkamer, dit om zijn niet verkochte boeken daar ‘warm’ te houden.

Beste RH,

Ben je nou een Enzo supporter? Als dat het geval is dan mag ik je al helemaal niet meer. Zelf heb ik dus een absolute hekel aan enzo en ben ik een supporter van StukTV. StukTV is het enige Nederlandstalige Youtube kanaal dat ik echt leuk vind. Ik vind Dylan Haegens ook wel leuk, alleen de top tien. Maar goed, ik hoop dat StukTV de 2 miljoen subcribers eerder heeft dan die enzo met zijn knolpower.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert
KingAlert
30
BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views. Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul …