Wat Verdient Vlogger Gio Latooy Met YouTube?

gio latooy
19

Gio Latooy laat in zijn laatste video “Wat verdien je nou echt als YouTuber?” zien wat hij nu met Youtube verdient.

Hij meent de eerste te zijn die dit laat zien, maar in het verleden heeft David Harms ook al een inkijkje gegeven.

Gio geeft inzicht in 3 vlogs waar hij de Analyticus gegevens vertoond. Dat is het afgesloten gedeelte van zijn YouTube account waarin je onder andere kunt zien als YouTuber wat je verdient hebt en hoeveel er naar je video is gekeken.

Eerlijk gezegd is het niet echt verrassend. Het komt neer op ongeveer 1 euro per 1000 views. Dat is al eerder in de media verteld. Wel zegt Gio er bij dat het nu tijdens de corona crisis een stuk minder is dan normaal. Vraagje: hoeveel verdient hij dan zonder corona?

Daarnaast verschilt wat je verdient per video. De ene keer is het 50 cent per 1000 views en de andere keer is het keer 3 euro. Dat heeft te maken met het aantal adverteerders dat graag wil adverteren in jouw video.

Van andere YouTubers weten we dat december een gouden tijd voor ze is. Daarom zijn juist in die laatste maand van het jaar YouTubers actief. Gio noemt het zelf “een klein inkijkje” in zijn inkomsten.

Wat betekent dat hij daarnaast nog geld verdient met zijn webshop en sponsoring. Een openhartige Gio meldde ook dat zijn appartement 525.000 euro heeft gekost en voor 100.000 euro verbouwd is. Nu nog vertellen wat je katten gekost hebben en we zijn weer bij.

Enzo Knol heeft eerder in een interview met BNR radio inzicht gegeven in zijn inkomsten. Hij gaf toe na aandringen van de interviewer dat hij met zijn webshop ongeveer net zoveel verdient als met zijn YouTube-kanaal!

Waarschijnlijk zal Enzo wel meer verdienen per 1000 views omdat de topvlogger veel langere vlogs maakt. En daar passen meer advertenties in.

Vlogger Gio heeft de afgelopen 30 dagen ongeveer 15 miljoen views gescoord, collega vlogger Enzo 50 miljoen (plus 6 miljoen voor EnzoKnol 2) en Don de Jong 20 miljoen.

Mooi om te zien dat Gio dit laat zien.

Offtopic: KA live vond ik zwaar tegenvallen, veel te langdradig. Dit gaat niet werken voor een livestream, mensen komen voor de nieuwtjes en willen niet eerst een half uur luisteren na een mening van een YT’er die nog minder views pakt dan onze Paulus. Dit gaat geen succes worden, geef het een maandje en dan zijn we weer terug bij af.

Ben geen bloedzuiger maar RH doet een uitspraak en ik heb daar vraagtekens bij!

Voor de rest KingAlert Live was echt dikke shit! hahahahah

Geluid liep niet en de onderwerpen waren niet echt nieuws of oud nieuws.

Sebas ,als je de ronding van een vraagteken rechtbuigt krijg je een uitroepteken.
Ik bedoel te zeggen wat jij niet begrijpt hoeft een ander niet op te lossen.

Onze belgische vriend Nicolas gaat ongeveer gelijk live op het moment dat KA-live wordt uitgezonden.

Kunnen we gelijk even peilen wie hier nu populairder is!

Sebas, wij hebben al een zeer irritante bloedzuiger, die denkt dat hij God is en alles weet, mag en kan. Jij bent toch geen tweede Paul Goudsmit?

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
Vader Latooy Dreigt Failliet Te Gaan. Kan Gio Hem Nog Redden?

Gio Latooy krijgt nogal wat negatieve reacties over zich heen nadat zijn vader onthulde dat hij in financiĆ«le problemen zit. Vader Latooy heeft een kapperszaak en doordat hij vanwege corona dicht moet lijdt hij maandelijks 11.000 euro verlies. Van de overheid krijgt hij slechts 2400 euro gecompenseerd. Daardoor dreigt pa …

gio latooy
Gio Latooy Te Zien In TV-programma MarbleMania

Gio Latooy kan eindelijk onthullen met welk geheim project hij bezig was. Op Instagram onthult de vlogger: “Ik heb superleuk nieuws; Ik ben namelijk elke donderdag vanaf 21 januari te zien op SBS om 21:30 bij het programma Marblemania. Superleuk, jullie gaan in het programma precies zien wat ik daar …

gio latooy
Gio Latooy Koopt Villa (Met Zwevend Toilet!) van 1,2 Miljoen Euro

Gio Latooy gaat wonen in Krimpen aan de Lek, omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1,2 miljoen euro. Het is in ieder geval het kapitale huis dat Gio eerder in zijn vlogs liet zien. Even door Google afbeeldingen en je komt op dit adres uit. …