Wat Verdient Vlogger Gio Latooy Met YouTube?

gio latooy
19

Gio Latooy laat in zijn laatste video “Wat verdien je nou echt als YouTuber?” zien wat hij nu met Youtube verdient.

Hij meent de eerste te zijn die dit laat zien, maar in het verleden heeft David Harms ook al een inkijkje gegeven.

Gio geeft inzicht in 3 vlogs waar hij de Analyticus gegevens vertoond. Dat is het afgesloten gedeelte van zijn YouTube account waarin je onder andere kunt zien als YouTuber wat je verdient hebt en hoeveel er naar je video is gekeken.

Eerlijk gezegd is het niet echt verrassend. Het komt neer op ongeveer 1 euro per 1000 views. Dat is al eerder in de media verteld. Wel zegt Gio er bij dat het nu tijdens de corona crisis een stuk minder is dan normaal. Vraagje: hoeveel verdient hij dan zonder corona?

Daarnaast verschilt wat je verdient per video. De ene keer is het 50 cent per 1000 views en de andere keer is het keer 3 euro. Dat heeft te maken met het aantal adverteerders dat graag wil adverteren in jouw video.

Van andere YouTubers weten we dat december een gouden tijd voor ze is. Daarom zijn juist in die laatste maand van het jaar YouTubers actief. Gio noemt het zelf “een klein inkijkje” in zijn inkomsten.

Wat betekent dat hij daarnaast nog geld verdient met zijn webshop en sponsoring. Een openhartige Gio meldde ook dat zijn appartement 525.000 euro heeft gekost en voor 100.000 euro verbouwd is. Nu nog vertellen wat je katten gekost hebben en we zijn weer bij.

Enzo Knol heeft eerder in een interview met BNR radio inzicht gegeven in zijn inkomsten. Hij gaf toe na aandringen van de interviewer dat hij met zijn webshop ongeveer net zoveel verdient als met zijn YouTube-kanaal!

Waarschijnlijk zal Enzo wel meer verdienen per 1000 views omdat de topvlogger veel langere vlogs maakt. En daar passen meer advertenties in.

Vlogger Gio heeft de afgelopen 30 dagen ongeveer 15 miljoen views gescoord, collega vlogger Enzo 50 miljoen (plus 6 miljoen voor EnzoKnol 2) en Don de Jong 20 miljoen.

Mooi om te zien dat Gio dit laat zien.

Offtopic: KA live vond ik zwaar tegenvallen, veel te langdradig. Dit gaat niet werken voor een livestream, mensen komen voor de nieuwtjes en willen niet eerst een half uur luisteren na een mening van een YT’er die nog minder views pakt dan onze Paulus. Dit gaat geen succes worden, geef het een maandje en dan zijn we weer terug bij af.

Ben geen bloedzuiger maar RH doet een uitspraak en ik heb daar vraagtekens bij!

Voor de rest KingAlert Live was echt dikke shit! hahahahah

Geluid liep niet en de onderwerpen waren niet echt nieuws of oud nieuws.

Sebas ,als je de ronding van een vraagteken rechtbuigt krijg je een uitroepteken.
Ik bedoel te zeggen wat jij niet begrijpt hoeft een ander niet op te lossen.

Onze belgische vriend Nicolas gaat ongeveer gelijk live op het moment dat KA-live wordt uitgezonden.

Kunnen we gelijk even peilen wie hier nu populairder is!

Sebas, wij hebben al een zeer irritante bloedzuiger, die denkt dat hij God is en alles weet, mag en kan. Jij bent toch geen tweede Paul Goudsmit?

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
Gio Latooy Voor Het Eerst Sinds 2 Jaar Geen Vlog

Gio Latooy en zijn vriendin hebben het coronavirus flink te pakken. Nadat ze beiden positief warengetest op het virus zijn ze in zelfisolatie gegaan. Maar ze zijn er ook behoorlijk ziek van, zozeerzelfs dat Gio even geen vlog meer kan maken. “De koorts, keelpijn, hoofdpijn zijn te heftig om ├╝berhaupt …

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog. Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat …