Wat Verdient Vlogger Gio Latooy Met YouTube?

gio latooy
19

Gio Latooy laat in zijn laatste video “Wat verdien je nou echt als YouTuber?” zien wat hij nu met Youtube verdient.

Hij meent de eerste te zijn die dit laat zien, maar in het verleden heeft David Harms ook al een inkijkje gegeven.

Gio geeft inzicht in 3 vlogs waar hij de Analyticus gegevens vertoond. Dat is het afgesloten gedeelte van zijn YouTube account waarin je onder andere kunt zien als YouTuber wat je verdient hebt en hoeveel er naar je video is gekeken.

Eerlijk gezegd is het niet echt verrassend. Het komt neer op ongeveer 1 euro per 1000 views. Dat is al eerder in de media verteld. Wel zegt Gio er bij dat het nu tijdens de corona crisis een stuk minder is dan normaal. Vraagje: hoeveel verdient hij dan zonder corona?

Daarnaast verschilt wat je verdient per video. De ene keer is het 50 cent per 1000 views en de andere keer is het keer 3 euro. Dat heeft te maken met het aantal adverteerders dat graag wil adverteren in jouw video.

Van andere YouTubers weten we dat december een gouden tijd voor ze is. Daarom zijn juist in die laatste maand van het jaar YouTubers actief. Gio noemt het zelf “een klein inkijkje” in zijn inkomsten.

Wat betekent dat hij daarnaast nog geld verdient met zijn webshop en sponsoring. Een openhartige Gio meldde ook dat zijn appartement 525.000 euro heeft gekost en voor 100.000 euro verbouwd is. Nu nog vertellen wat je katten gekost hebben en we zijn weer bij.

Enzo Knol heeft eerder in een interview met BNR radio inzicht gegeven in zijn inkomsten. Hij gaf toe na aandringen van de interviewer dat hij met zijn webshop ongeveer net zoveel verdient als met zijn YouTube-kanaal!

Waarschijnlijk zal Enzo wel meer verdienen per 1000 views omdat de topvlogger veel langere vlogs maakt. En daar passen meer advertenties in.

Vlogger Gio heeft de afgelopen 30 dagen ongeveer 15 miljoen views gescoord, collega vlogger Enzo 50 miljoen (plus 6 miljoen voor EnzoKnol 2) en Don de Jong 20 miljoen.

Paul is met zijn DJ geflopt rede corona zal hij zeggen.
Paul is met KingAlert geflopt rede Egbert/Youtube/oud kanaal volgens Paul
Paul zijn livestreams lopen minder rede Youtube/Egbert volgens Paul
Paul zijn boekverkoop is geflopt rede tja
Paul zijn KingAlert fest geschrapt
Kleding wat voor geen meter loopt.
Donaties lopen tegen op een gek na die hem grote bedragen geeft.
Zijn vriend Fishanator die hem de rug keert.
Paul zal eind dit jaar minder bezig zijn met youtube en weer gaan werken maar spint dit door te zeggen ik ben 4000 keer naar America geweest en jullie niet en ik ben 43 dus alles wat ik heb gedaan is knap.

Sebas,
Zou jij de tijd die je hier gebruikt om je gal te spuien, niet beter aan cursus Nederlands kunnen besteden.
Het enkelvoud is reden, het meervoud redenen.

Daar heb je wel gelijk in. Ik denk dat die psycholoog of psychologe (hij zal wel voor het laatste kiezen, die viezerik) elke seconde bij Paul Goudsmit stopt om haar bevindingen te bespreken. Zij zal heel moe van deze l*lhannes worden.

De enige echte RH

19 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gio latooy
Gio Latooy Voor Het Eerst Sinds 2 Jaar Geen Vlog

Gio Latooy en zijn vriendin hebben het coronavirus flink te pakken. Nadat ze beiden positief warengetest op het virus zijn ze in zelfisolatie gegaan. Maar ze zijn er ook behoorlijk ziek van, zozeerzelfs dat Gio even geen vlog meer kan maken. “De koorts, keelpijn, hoofdpijn zijn te heftig om ├╝berhaupt …

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog. Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat …