Wat Is Er Met Blind Date Vlog Van Enzo Knol Gebeurd?

Enzo Knol
12

Gisteren meldde Enzo Knol via Instagram stories dat zijn vlog pas om 6 uur online zou komen in plaats van om 4 uur. [Update: Enzo heeft nu 2 vlogs online gezet, inclusief zijn ‘blind date’ vlog.]

Maar een dag later is de vlog nog steeds niet zichtbaar op YouTube. Heeft dit met de blind date te maken?

Geen vlog

Dit is de eerste keer dat zijn kijkers – sinds 2013 toen Enzo met vloggen begon – zonder een dagelijkse vlog van de YouTuber moeten stellen. Wat is er gebeurd? Op dit moment van schrijven heeft Enzo nog niets laten weten via social media wat er gebeurd is.

In de vlog die op donderdag had moeten komen is hij naar Don gereden om zijn nieuwe puppy te zien, zo weten we uit berichten van Don zelf.

Maar wat nog interessanter is: op die dag (eergisteren) heeft hij ook de speciale video opgenomen waarin hij aankondigde dat hij een Knolpower pop-up store in Groningen persoonlijk zou openen.

Blind date

Maar tijdens die opnames werd hij onderbroken door iemand die aan zijn deur belde. Een meisje was gekomen voor een blind date, zo vertelt een verraste Enzo in diezelfde video.

Onder de video vertelde hij nog dat dit spontaan was gebeurd, hij wist van niks, dus ook niet wie er aan de voordeur stond. In de vlog die donderdag online zou komen moest duidelijk worden wat die blind dan voorstelde. Maar juist deze vlog met de blind date is nog niet online gekomen.

Heeft het hiermee te maken?

Is toch allemaal wat he . 2 jonge mensen hebben een soort van blind date . Misschien voor de een wel en voor de ander niet. Wel zet het volwassen mensen aan tot een soort Sherlock Holmes gedrag.( of had ik inspecteur Clouseau moeten typen)
Waarom?
Voelen ze zich genaaid?
Makkelijk toch nooit meer Enzo kijken.(eigenlijk nooit meer Youtube)
Denken ze een golddigger gevonden te hebben?
Jammer he wel bij hem niet bij jullie.
Vooral zo doorgaan dan voorspel ik jullie volgend jaar een optreden op het Knoopgala. Dan is Enzo de artiest en zijn jullie de mensen met een beperking.
En Jan Palach, voor je weer reageert met je schaap met zwarte voetjes.
Die veronderstelling van Parasietje bevat net zoveel waarheid als dat Dee meedoet met wie is de Mol

Annabel Bakvis (zie facebook)

En @feitengever wat is er mis met uitzoeken wie iemand is? Was zo’n apart verhaal dat je wel even wil checken of het iemand die oprecht is op de boel nept. Het lijkt er niet op dat zij nepte. Dan weten we dat maar

Excuus, Enzo staat ook tussen de abonnementen.

Isa Schoenmaker, lid sinds 11-09-2015
Hoeft niet dezelfde te zijn, maar ik kan geen andere via google vinden met dezelfde naam

Beste Marc ,Zet jij hier even je echte naam neer zodat ik je even door de google molen kan halen daarna praten we verder. Is dat afgesproken? Er is niks mis mee om uit te zoeken wie iemand is dus als je dat even doet kan ik voordat ik aan mijn kerstdiner begin ff lekker wroeten in jouw leven. Gewoon je naam de rest kom ik wel achter. RH jouw naam niet graag want ik wil niet ergens in de krochten van een luguber stadje eindigen.

RECTIFICATIE: Youtube is Isa SchoenmakerS (met een S dus).
Dat zal dus niet dezelfde persoon zijn.
Maar de blind date was dus Isa Schoenmaker uit Heemstede, werkt bij Rituals.

Uiteraard maken een groot aantal fans van Enzo zich (terecht) ongerust met de meest vreselijke scenarios die genoemd worden.

Voor alle azijnpissers en zwarte schapen met zwarte voetjes BURN !

Ok RH dan gaan we je toch voortaan Jan Palach noemen. Je voldoet aan al je voorwaarden die je noemt. Je bijdragen zijn altijd azijn (jaloezie) en je bent ongetwijfeld het zwarte schaap van je familie. En je voetjes zullen ongetwijfeld zwart zijn van de troep die je achterlaat. Waarschuwing … wordt warm hoor.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …

Enzo Knol
Irma Knol Lanceert Eigen Biografie – Veel Media Belangstelling

Irma Knol heeft vandaag haar kookbio zoals ze het zelf noemt aan de pers gepresenteerd. Vorige week was er al eenpaginagroot interview met haar in De Telegraaf en een gesprek met de regionale televisie. Zowel Enzo als Milan zijn aanwezig die in hun Instastories reclame maken voor haar boek , …

Enzo Knol
Inkomsten Enzo Knol Op Twitch Gelekt!

Door een datalek bij Twitch zijn de inkomsten van alle Twitch streamers wereldwijd bekend geworden, ook die van Nederlandse live streamers. Daaruit blijkt dat Enzo Knol die begin dit jaar begonnen is met Twitch 55.000 dollar tot nog toe verdiend heeft met zijn kanaal. En het jaar is nog niet …