Wat Gebeurt Er Met Legends Of Gaming?

Alle YouTubers
6

‘Bedankt en tot snel!’ Dat is het laatste beeld van het filmpje ‘After Movie -Legends of Gaming 2016-2017’. Dat laatste ‘tot snel’ geeft aan dat ze terugkomen. Maar met wat?  EndemolShine heeft een professioneel gamekanaal opgezet rond Enzo Knol en zijn vrienden.

Gamekanaal

Het is onlangs geëindigd waarbij Jeremy Frieser als winnaar is gekroond. Met een heuse regisseur en cameramensen, een studio, een aantal populaire YouTubers en een mooi decor zoals we dat kennen uit de televisiewereld, hebben ze in korte tijd een gamekanaal op YouTube uit de grond gestampt. Dat heeft binnen een paar maanden tijd bijna 250.000 abonnees opgeleverd en 22 miljoen miljoen views tot nog toe. En toen?

Dat is nog niet duidelijk. De populariteit van het kanaal heeft natuurlijk alles te maken met de gamers zelf. Zullen ze nieuwe YouTubers op dat kanaal gaan zetten? Zoveel bekende Nederlandstalige gamers zijn er niet en of ze dan net zoveel views zullen scoren als met deze gamers is natuurlijk de vraag. Of zullen Enzo en zijn vrienden voor het tweede seizoen terugkeren?

Tv-serie

Het is in ieder geval leuk dat men deze gameserie heeft aangepakt alsof het een tv-serie is met verschillende camerastandpunten en een perfect geluid en goed uitbelicht. Je zou het zomaar op tv kunnen uitzenden. Maar dat zal wel niet de bedoeling zijn. Maar wat wel? Lijkt me dat Legend of Gaming ze meer geld heeft gekost dan heeft opgeleverd.

Om echt professioneel verder te gaan zouden ze iedere dag een gamevideo online moeten zetten. Televisie heeft nog wel een uitknop, YouTube heeft dat niet. Foto: YouTube.

Er moet natuurlijk ook wel iets te melden zijn. Het is wat rustig op YouTube gebied op dit moment.

+s in eerste regel (als we toch bezig zijn.. lol)….

Beter is om te melden dat mechandise van Enzo nog steeds als broodjes gaan. Enzo’s “ballen” zijn uitverkocht. (1000*20 euro = 20.000 euro omzet) Enzo houdt hier netto ongeveer 5 euro per bal aan over. Kan hij weer een gratis reisje boeken.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …