Wat Gebeurt Er Met Legends Of Gaming?

Alle YouTubers
6

‘Bedankt en tot snel!’ Dat is het laatste beeld van het filmpje ‘After Movie -Legends of Gaming 2016-2017’. Dat laatste ‘tot snel’ geeft aan dat ze terugkomen. Maar met wat?  EndemolShine heeft een professioneel gamekanaal opgezet rond Enzo Knol en zijn vrienden.

Gamekanaal

Het is onlangs geëindigd waarbij Jeremy Frieser als winnaar is gekroond. Met een heuse regisseur en cameramensen, een studio, een aantal populaire YouTubers en een mooi decor zoals we dat kennen uit de televisiewereld, hebben ze in korte tijd een gamekanaal op YouTube uit de grond gestampt. Dat heeft binnen een paar maanden tijd bijna 250.000 abonnees opgeleverd en 22 miljoen miljoen views tot nog toe. En toen?

Dat is nog niet duidelijk. De populariteit van het kanaal heeft natuurlijk alles te maken met de gamers zelf. Zullen ze nieuwe YouTubers op dat kanaal gaan zetten? Zoveel bekende Nederlandstalige gamers zijn er niet en of ze dan net zoveel views zullen scoren als met deze gamers is natuurlijk de vraag. Of zullen Enzo en zijn vrienden voor het tweede seizoen terugkeren?

Tv-serie

Het is in ieder geval leuk dat men deze gameserie heeft aangepakt alsof het een tv-serie is met verschillende camerastandpunten en een perfect geluid en goed uitbelicht. Je zou het zomaar op tv kunnen uitzenden. Maar dat zal wel niet de bedoeling zijn. Maar wat wel? Lijkt me dat Legend of Gaming ze meer geld heeft gekost dan heeft opgeleverd.

Om echt professioneel verder te gaan zouden ze iedere dag een gamevideo online moeten zetten. Televisie heeft nog wel een uitknop, YouTube heeft dat niet. Foto: YouTube.

+s in eerste regel (als we toch bezig zijn.. lol)….

Beter is om te melden dat mechandise van Enzo nog steeds als broodjes gaan. Enzo’s “ballen” zijn uitverkocht. (1000*20 euro = 20.000 euro omzet) Enzo houdt hier netto ongeveer 5 euro per bal aan over. Kan hij weer een gratis reisje boeken.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …

Alle YouTubers
Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee. Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen. Als ze echter …