Wat Gebeurt Er Met Legends Of Gaming?

Alle YouTubers
6

‘Bedankt en tot snel!’ Dat is het laatste beeld van het filmpje ‘After Movie -Legends of Gaming 2016-2017’. Dat laatste ‘tot snel’ geeft aan dat ze terugkomen. Maar met wat?  EndemolShine heeft een professioneel gamekanaal opgezet rond Enzo Knol en zijn vrienden.

Gamekanaal

Het is onlangs geëindigd waarbij Jeremy Frieser als winnaar is gekroond. Met een heuse regisseur en cameramensen, een studio, een aantal populaire YouTubers en een mooi decor zoals we dat kennen uit de televisiewereld, hebben ze in korte tijd een gamekanaal op YouTube uit de grond gestampt. Dat heeft binnen een paar maanden tijd bijna 250.000 abonnees opgeleverd en 22 miljoen miljoen views tot nog toe. En toen?

Dat is nog niet duidelijk. De populariteit van het kanaal heeft natuurlijk alles te maken met de gamers zelf. Zullen ze nieuwe YouTubers op dat kanaal gaan zetten? Zoveel bekende Nederlandstalige gamers zijn er niet en of ze dan net zoveel views zullen scoren als met deze gamers is natuurlijk de vraag. Of zullen Enzo en zijn vrienden voor het tweede seizoen terugkeren?

Tv-serie

Het is in ieder geval leuk dat men deze gameserie heeft aangepakt alsof het een tv-serie is met verschillende camerastandpunten en een perfect geluid en goed uitbelicht. Je zou het zomaar op tv kunnen uitzenden. Maar dat zal wel niet de bedoeling zijn. Maar wat wel? Lijkt me dat Legend of Gaming ze meer geld heeft gekost dan heeft opgeleverd.

Om echt professioneel verder te gaan zouden ze iedere dag een gamevideo online moeten zetten. Televisie heeft nog wel een uitknop, YouTube heeft dat niet. Foto: YouTube.

Er moet natuurlijk ook wel iets te melden zijn. Het is wat rustig op YouTube gebied op dit moment.

+s in eerste regel (als we toch bezig zijn.. lol)….

Beter is om te melden dat mechandise van Enzo nog steeds als broodjes gaan. Enzo’s “ballen” zijn uitverkocht. (1000*20 euro = 20.000 euro omzet) Enzo houdt hier netto ongeveer 5 euro per bal aan over. Kan hij weer een gratis reisje boeken.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …