Wat Gebeurt Er Met Legends Of Gaming?

Alle YouTubers
6

‘Bedankt en tot snel!’ Dat is het laatste beeld van het filmpje ‘After Movie -Legends of Gaming 2016-2017’. Dat laatste ‘tot snel’ geeft aan dat ze terugkomen. Maar met wat?  EndemolShine heeft een professioneel gamekanaal opgezet rond Enzo Knol en zijn vrienden.

Gamekanaal

Het is onlangs geëindigd waarbij Jeremy Frieser als winnaar is gekroond. Met een heuse regisseur en cameramensen, een studio, een aantal populaire YouTubers en een mooi decor zoals we dat kennen uit de televisiewereld, hebben ze in korte tijd een gamekanaal op YouTube uit de grond gestampt. Dat heeft binnen een paar maanden tijd bijna 250.000 abonnees opgeleverd en 22 miljoen miljoen views tot nog toe. En toen?

Dat is nog niet duidelijk. De populariteit van het kanaal heeft natuurlijk alles te maken met de gamers zelf. Zullen ze nieuwe YouTubers op dat kanaal gaan zetten? Zoveel bekende Nederlandstalige gamers zijn er niet en of ze dan net zoveel views zullen scoren als met deze gamers is natuurlijk de vraag. Of zullen Enzo en zijn vrienden voor het tweede seizoen terugkeren?

Tv-serie

Het is in ieder geval leuk dat men deze gameserie heeft aangepakt alsof het een tv-serie is met verschillende camerastandpunten en een perfect geluid en goed uitbelicht. Je zou het zomaar op tv kunnen uitzenden. Maar dat zal wel niet de bedoeling zijn. Maar wat wel? Lijkt me dat Legend of Gaming ze meer geld heeft gekost dan heeft opgeleverd.

Om echt professioneel verder te gaan zouden ze iedere dag een gamevideo online moeten zetten. Televisie heeft nog wel een uitknop, YouTube heeft dat niet. Foto: YouTube.

Er moet natuurlijk ook wel iets te melden zijn. Het is wat rustig op YouTube gebied op dit moment.

+s in eerste regel (als we toch bezig zijn.. lol)….

Beter is om te melden dat mechandise van Enzo nog steeds als broodjes gaan. Enzo’s “ballen” zijn uitverkocht. (1000*20 euro = 20.000 euro omzet) Enzo houdt hier netto ongeveer 5 euro per bal aan over. Kan hij weer een gratis reisje boeken.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …