Wat? Dee Verwijdert Foto Enzo Knol Van Instagram!

Enzo Knol
12

Opmerkelijk: Dee heeft de foto die ze op 8 juni had geplaatst waarin ze Enzo omhelst verwijderd van haar Instagram! In de bijschrift feliciteerde ze de YouTuber met zijn 25ste verjaardag. Maar waarom? Wat is er mis met deze foto?

Vriend Dee afgebrand door kijkers

Verjaardag

Achter de schermen hadden ze toen al hun relatie beëindigd, alleen hadden ze hun kijkers hier nog niets over verteld. Het viel kijkers wel op dat zelfs op zijn 25ste verjaardag Dee het te druk had om in de vlog Enzo te feliciteren.

Maar deze foto die vorig jaar al was gemaakt heeft ze dus om onduidelijke redenen verwijderd, iets wat ze nog nooit eerder gedaan heeft. Wel staat dezelfde foto nog een keer op haar Insta. Die is erop gezet op 17 december 2017. Vraag is natuurlijk: Waarom zou je een foto van je ex op je Instagram verwijderen?

Dee kwaad?

Omdat je kwaad bent op hem? Wat opvalt is dat de foto wel heel intiem is. Je ziet Dee verliefd de camera inkijken, Enzo omhelzend, terwijl Enzo lachend naar haar op kijkt. Een verliefd stelletje zou je denken!

Vond ze het te ongemakkelijk worden om zo bovenaan haar Instagram nog met deze foto te worden geconfronteerd? Was het misschien iets te pijnlijk ook voor haar nieuwe vriend, de 23-jarige tennisleraar uit Tiel (waarschijnlijk gaat het om Lars Gerbrands) om Dee zo Enzo te zien omhelzen?

RTL Boulevard onthult: heeft Dee relatie met tennisleraar?

Wat duidelijk is dat ze smoorverliefd op de blonde sporter moet zijn: vrijwel iedere post op Instastories versierd ze met een hartje. Tot nog toe heeft ze echter van hem nog geen foto erop geplaatst.

Enzo bij Dee

Opvallend is wel dat Enzo in vlog 1796 van afgelopen week weer opduikt in het ouderlijk huis van Dee! Quin (die Enzo zijn broer noemt op Insta) laat de verbouwing zien in het huis van zijn ouders, het huis dus waar ook zijn ex woont! Ook zegt Enzo dat hij iets leuks heeft voor de trampoline. Zo te horen is de vlogger van plan daar nog vaker terug te keren.

En eerder had de moeder van Dee hem bloemen gegeven nadat hij zijn motorrijbewijs had gehaald. En nog zoiets: Op het Instagram-account van Bumper staat Enzo nog steeds als 1 van de baasjes vermeld in de bio. Bij de break-up van vorig jaar was hij daar nog verwijderd.

Familie Dee kiest voor Enzo

Wordt de situatie zo niet wel erg ongemakkelijk voor de verliefde Dee die dus al iets van een maand verkering met een ander heeft? Haar familie daarentegen lijkt Enzo nog lang niet te hebben losgelaten, met Quin voorop die in vlog 1796 lachend naast de ex van zijn zus staat en achter op de nieuwe motor van Enzo klimt!

Wel blijft Dee nog Enzo volgen op Instagram. Enzo daarentegen, net zoals zijn broer Milan, volgt zijn ex-vriendin al iets van een maand niet meer. Enzo Knol noemt Quin zijn ‘broertje’ en moeder Dee stuurt bloemen naar vlogger

Waarom zou je überhaupt wel een foto van jou & je ex op insta moeten hebben als t uit is. Ookal is het een publiek figuur! Ik zou t er al veeeeel eerder afgehaald hebben..

Maker ban deze pagina? Hoe oud ben je eigenlijk?

Voor een ieder die vraagt of Dee nog in de agenda voorkomt van KnolPower kan niet nadenken. Zo’n agenda komt 6 tot 9 maanden voordat deze te koop is tot stand. Inhoud, bewerking, opmaak, overleg, lay-out, foto’s uitzoeken, drukken etc. Enzo heeft wel tatoo plakplaatjes van KnolPower. Wellicht dat hij zijn fans oproept om op alle gezichten van Dee zo’n plaatje te plakken die in de agenda voorkomen. Whahahaha Dat Dee niet op de verjaardag van Enzo was omdat zij geen tijd zou hebben is flauwekul. Het is natuurlijk een aanname, omdat de kijkertjes niet beter wisten dan dat Dee druk was wegens studie. Dat zij toen al uit elkaar waren was wel duidelijk. (kijk maar hoe Dee keek in de camera).

Volgens mij heeft Lars gestudeerd in Utrecht en heeft Dee hem daar ontmoet.

Maar ja, Dee gaat naar haar 3e studiejaar. Opzich knap om deze eerste 2 jaar door te komen met Enzo Knol.

Die agenda is er nog niet zo heel lang en Enzo had ze aangepast bij kunnen laten maken. Ben zelf (helaas) aardig bekend in die wereld. Binnen een 2 weken na concept kunnen ze klaar zijn. Dus als hij zou willen…

Anderzijds is het wellicht verkoop stuwend.

Hoi Dion,

“Die agenda is er nog niet zo heel lang en Enzo had ze aangepast bij kunnen laten maken. Ben zelf (helaas) aardig bekend in die wereld. Binnen een 2 weken na concept kunnen ze klaar zijn. Dus als hij zou willen…”

Blijkbaar ben je niet bekend! De agenda’s waren reeds gedrukt. Terughalen, aanpassen en nieuwe agenda’s drukken gaat weken overheen en dan hebben de meeste scholieren al een schoolagenda uitgekozen en vangt Enzo achter het net. Als de breuk in april zou hebben plaats gevonden was dit wel mogelijk (als Enzo dit al zou willen) Een drukkerij heeft ook een planning! Dit moet ook in te passen zijn. Maar ja, jij ziet helaas wel in dat drukwereldje welke je nog niet begrijpt.

Drukken van deze agenda kost € 1,50 (als Enzo er 20.000 heeft laten drukken dan gaat dit hem € 30K kosten, zo door het afvoerputje.

Je raaskalt RH. Net zoals met dat een psycholoog € 175,- per uur kost.

Ik werk bij een drukkerij (welliswaar op de IT, maar dan nog).

Enzo zal op het moment dat de voorraad laag wordt nieuwe laten drukken. Het concept is er grotendeels dan al. Puur wat Dee stukken eruit en bijvoorbeeld Bas er in of iets van Enzo zelf.

De vakanties zijn nu net begonnen en genoeg mensen die nog hun spullen moeten aanschaffen. Dus er hoeft niets weg gegooid te worden, ik noem alleen een optie bij lage voorraad.

Ja , ze komt gwn in de agenda voor, heb stukjes van fans gezien waar ze door de agenda bladeren, ze komt er vaak in voor!

Veel aannames elke keer. Een aantal dingen zijn prima uit vlogs en social media te halen, andere totaal niet. Die hartjes bij haar insta stories zegt ook eigenlijk gewoon 0,0.

Maar Dee is van de knolpower website inmiddels grotendeels verdwenen. De puzzel van Dee en Enzo is nog wel gewoon verkrijgbaar. Daarnaast vraag ik me af of Dee ook in de nieuwe agenda voorkomt. Dat Enzo in het ouderlijk huis van Dee nog opduikt is niet zo vreemd, hij en Quin hebben inmiddels een goede band en dat heeft Enzo ook met de moeder van Dee. Omdat het uit is, verdwijnt dat niet allemaal zo maar. Wel groot kans dat als Dee er ook is, het behoorlijk ongemakkelijk zal zijn.

Daarnaast blijft de hele situatie voor mij een beetje een vreemde “tint” hebben, blijf het gevoel houden dat er meer achter zit.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verdrietig – Webshop Nog Steeds Offline

De webshop Knolower.nl is nog steeds offline en dat kan nog wel een tijdje duren voordat hij weer bereikbaar is. Eerder had Enzo Knol groots aangekondigd dat zijn nieuwe webshop op 28 februari online zou zijn. Dat gebeurde wel, maar ging helemaal mis. De site was onbereikbaar! Nu zou het …

Enzo Knol
Enzo Knol Start Podcast De Bennies Op Spotify

Wat een verrassing! Samen met zijn vrienden Noël Dekkers en Thijs start Enzo de podcast De Bennies. Vanaf 3 maart kan je die elke vrijdag op Spotify beluisteren. Dat ze wat samen van plan waren was al eerder duidelijk. De drie jongemannen waren een paar keer samen gaan lunchen met …

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …