Was Ties ‘Asociaal’ Op Gameforce?

Ties
Ties
8

Ties

Ties zette vandaag zijn vlog online waarin hij naar Gameforce, Antwerpen, gaat. Uit de beelden is te halen dat een mevrouw (van de beveiliging?) hem en zijn Belgische vrienden Ryan (Unagize) en Alex niet naar binnen wilde laten.

Ze zijn even naar buiten voor een pauze en willen weer naar binnen maar vinden een gesloten deur. Toch lukte het Ties om via een sluiproute binnen te komen.

De beelden daarop zijn wat verwarrend. Je ziet dat een paar meisjes waar Ties vlakbij staat ook kwaad zijn op die mevrouw. Het verhaal is voor de kijker wel erg vaag om uit te maken wat nu het probleem is. Je hoort de vrouw iets roepen over alarm als de deur opengaat en daarom dicht moet blijven. Maar Ties is 1 van de hoofdgasten. Zou die niet naar binnen moeten worden gelaten? Of is Ties onbeschoft geweest naar haar toe?

Asociaal?

Ricardo Vegt (vriend van Sjaak) heeft blijkbaar wel genoeg gezien om hard uit te halen naar de jonge YouTuber. Hij twitterde dat hij het gedrag van Ties ‘flink asociaal’ vond. En: ‘Respect = verloren’. De freelancer cameraman die ook op Gameforce was vond dat de Limburger had moeten ingrijpen toen de meisjes tegen de bewaakster tekeer gingen.

‘Die mevrouw is gewoon haar werk aan het doen hé’, voegde de jongeman uit Almere eraan toe.

Uit de vlog kan je overigens niet zien of de meisjes nu onbeschoft waren of de bewaakster onredelijk. Ricardo was zelf ook aanwezig bij Gameforce, blijkt uit zijn tweets.

Daan, is het zo lastig om jouw stelling “m.b.t. Gio altijd” in kaart te brengen? Kwestie van elk artikel openen en mijn comments turven. Ik wacht met smart op jouw resultaten! Als jij niet meer reageert, zing dan voortaan een toontje lager i.p.v. hoog van de toren te blazen!!!

Hoi Wendy, bedankt voor jouw complimenten naar mij toe. Een fantastische opsteker om deze dag zonnig te beginnen. Het kan niet beter.

Daan, ga jij eerst eens turven en kom dan met de getoonde resultaten terug. Uit je nek kletsen is dat het enige waar jij goed in bent?

Je voelt je nog groot ook, gatverdamme. Denkt even hier alles te zeggen te hebben omdat je de enige bent die een reactie achterlaat. Steeds triester dit. Ben benieuwd welke keyboardwarrior hierachter zit.

Jij roept wat en onderbouwen wil je niet of heb jij daar nog geen tijd voor gehad? Ik wacht nog steeds op de door jouw verzamelde resultaten. Dat heet omgekeerde bewijslast, jij roept wat (kletst uit je nek) kom dan met onderbouwde feiten over je “altijd” praatje!!! By the way: Als jij nu over je “pisje” bent gegaan, neem een douche en trek schoon ondergoed aan. Probeer zelf eens een stukje te schrijven onder één van deze artikelen. Ook wel zo leuk! Of prijs je ‘maatje’ de hemel in, nog toffer !!! hahahaha

Als bewaakster tussen alle jengelende ukke pukkies en pubers zal mevrouw wel dol van zijn geworden. Ties was beetje stoer aan het doen en de moeite nemen om even om te lopen was te veel gevraagd. Het middelvingertje moest ook nog even omhoog bij Ties. Was weinig aan de hand, mevrouw was iets te strikt met de opgedragen protocollen bezig. Ties moet wel een beetje oppassen dat hij niet te veel afglijdt als persoon (dus niet de content uitvoering) richting Job en Gio.

Jij hebt volgensmij echt wat van Gio nodig hahaha, altijd commentaar geven op hem. Wanneer laat je je jaloezie nou eens keihard tot uiting komen? Wat je eigenlijk al met elke comment doet. Triest persoon jij.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ties
40
Ties En Govert Toch Weer Terug In Cel

De YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn weer terug de cel in nadat ze veroordeeld waren tot een boete van 4500 dollar. Ze hadden een militair gebied, Area 51 in Nevada, betreden zonder toestemming. Zie ook: Ties en Govert gearresteerd in de VS. Donderdag mogen ze echter er weer …

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

Ties
3
Ties Granzier Krijgt Bakken Kritiek Over Zich Heen – Kingalert Woedend Om Vuurwerkstunt

KingAlert (Paul Goudsmit) heeft in zijn laatste aflevering flink uitgehaald naar Ties Granzier. De Limburgse YouTuber heeft in een video laten zien hoe je illegaal een vuurwerkbom kan maken en hoe geweldig dit er wel niet uitziet. Met behulp van een vriend laat Ties een ontploffing van vuurwerk zien die …