Waarom Vlogt Milan Knol Zo Weinig

Milan Knol

Milan en Melvin

Vroeger vlogde Milan veel vaker, maar tegenwoordig zie je maar heel weinig van hem. Waarom vlogt Milan nu zo weinig meer? In zijn video “Milan in Friesland” geeft hij daar antwoord op.

Hij gaat op bezoek bij Melvin van DagelijksHaaDee. Hij geeft hem zijn oude green screen kado. Alleen, jammer, hij heeft vergeten een stang mee te nemen waardoor Melvin de screen niet kan ophangen.

Jill

Dat weet ik ook omdat in de vlog van zijn vriendin Jill je Milan al naar het postkantoor ziet gaan met die vergeten stang, een dag later. Hij stuurt hem nu maar per post op. Dat is goedkoper dan om er voor de tweede keer heen te rijden.

Maar de reden waarom hij zo weinig zijn eigen leven filmt is omdat hij doordeweeks al 8 uur (!) bezig is met zijn gamevideo’s voor DagelijksHaaDee.

Ik dacht eigenlijk dat hij al zo vaak door Jill wordt gefilmd dat 2 vloggers in 1 relatie misschien iets te veel wordt.

Enzo Knol

En als dan je broertje Enzo ook nog eens langs komt dan is onderhand iedere millimeter van je woonkamer reeds gefilmd. Afijn, het is een lekkere kalme video geworden. Milan is niet echt een entertainer als hij aan het vloggen is, zoals zijn broertje Knol. Maar altijd het kijken waard.

Milan koopt raceauto met Knolpower

Man met Schnor T-shirt te koop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …

Milan Knol
Malino De Hond Weer Verenigt met Baasje Milan Knol

Iedereen die een hond heeft weet hoe pijnlijk het is om het beestje een tijd achter te moeten laten omdat je met vakantie gaat. Milan Knol ging een week naar ItaliĆ« en zijn puppy hondje Milano (5 maanden oud) moest hij bij een vriend achterlaten. Gisteravond kon hij Milano weer …

Milan Knol
6
Zorgen Om Puppy Malino – Partij Van De Dieren Stelt Vragen Over Fokker

De schattige puppy van Milan Knol, Milano, is in korte tijd razend populair geworden. Maar de fokker van Milano heeft een zorgwekkende reputatie! Meerdere mensen hebben zich bij Omroep Brabant gemeld dat ze daar een zieke pup hebben gekocht. 2 ervan zouden al kort na de koop zijn overleden. De …