Waarom Vlogt Milan Knol Zo Weinig

Milan Knol

Milan en Melvin

Vroeger vlogde Milan veel vaker, maar tegenwoordig zie je maar heel weinig van hem. Waarom vlogt Milan nu zo weinig meer? In zijn video “Milan in Friesland” geeft hij daar antwoord op.

Hij gaat op bezoek bij Melvin van DagelijksHaaDee. Hij geeft hem zijn oude green screen kado. Alleen, jammer, hij heeft vergeten een stang mee te nemen waardoor Melvin de screen niet kan ophangen.

Jill

Dat weet ik ook omdat in de vlog van zijn vriendin Jill je Milan al naar het postkantoor ziet gaan met die vergeten stang, een dag later. Hij stuurt hem nu maar per post op. Dat is goedkoper dan om er voor de tweede keer heen te rijden.

Maar de reden waarom hij zo weinig zijn eigen leven filmt is omdat hij doordeweeks al 8 uur (!) bezig is met zijn gamevideo’s voor DagelijksHaaDee.

Ik dacht eigenlijk dat hij al zo vaak door Jill wordt gefilmd dat 2 vloggers in 1 relatie misschien iets te veel wordt.

Enzo Knol

En als dan je broertje Enzo ook nog eens langs komt dan is onderhand iedere millimeter van je woonkamer reeds gefilmd. Afijn, het is een lekkere kalme video geworden. Milan is niet echt een entertainer als hij aan het vloggen is, zoals zijn broertje Knol. Maar altijd het kijken waard.

Milan koopt raceauto met Knolpower

Man met Schnor T-shirt te koop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …