Waarom Vlogt Milan Knol Zo Weinig

Milan Knol

Milan en Melvin

Vroeger vlogde Milan veel vaker, maar tegenwoordig zie je maar heel weinig van hem. Waarom vlogt Milan nu zo weinig meer? In zijn video “Milan in Friesland” geeft hij daar antwoord op.

Hij gaat op bezoek bij Melvin van DagelijksHaaDee. Hij geeft hem zijn oude green screen kado. Alleen, jammer, hij heeft vergeten een stang mee te nemen waardoor Melvin de screen niet kan ophangen.

Jill

Dat weet ik ook omdat in de vlog van zijn vriendin Jill je Milan al naar het postkantoor ziet gaan met die vergeten stang, een dag later. Hij stuurt hem nu maar per post op. Dat is goedkoper dan om er voor de tweede keer heen te rijden.

Maar de reden waarom hij zo weinig zijn eigen leven filmt is omdat hij doordeweeks al 8 uur (!) bezig is met zijn gamevideo’s voor DagelijksHaaDee.

Ik dacht eigenlijk dat hij al zo vaak door Jill wordt gefilmd dat 2 vloggers in 1 relatie misschien iets te veel wordt.

Enzo Knol

En als dan je broertje Enzo ook nog eens langs komt dan is onderhand iedere millimeter van je woonkamer reeds gefilmd. Afijn, het is een lekkere kalme video geworden. Milan is niet echt een entertainer als hij aan het vloggen is, zoals zijn broertje Knol. Maar altijd het kijken waard.

Milan koopt raceauto met Knolpower

Man met Schnor T-shirt te koop

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden?¬†Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …