Waarom Vlogt Milan Knol Zo Weinig

Milan Knol

Milan en Melvin

Vroeger vlogde Milan veel vaker, maar tegenwoordig zie je maar heel weinig van hem. Waarom vlogt Milan nu zo weinig meer? In zijn video “Milan in Friesland” geeft hij daar antwoord op.

Hij gaat op bezoek bij Melvin van DagelijksHaaDee. Hij geeft hem zijn oude green screen kado. Alleen, jammer, hij heeft vergeten een stang mee te nemen waardoor Melvin de screen niet kan ophangen.

Jill

Dat weet ik ook omdat in de vlog van zijn vriendin Jill je Milan al naar het postkantoor ziet gaan met die vergeten stang, een dag later. Hij stuurt hem nu maar per post op. Dat is goedkoper dan om er voor de tweede keer heen te rijden.

Maar de reden waarom hij zo weinig zijn eigen leven filmt is omdat hij doordeweeks al 8 uur (!) bezig is met zijn gamevideo’s voor DagelijksHaaDee.

Ik dacht eigenlijk dat hij al zo vaak door Jill wordt gefilmd dat 2 vloggers in 1 relatie misschien iets te veel wordt.

Enzo Knol

En als dan je broertje Enzo ook nog eens langs komt dan is onderhand iedere millimeter van je woonkamer reeds gefilmd. Afijn, het is een lekkere kalme video geworden. Milan is niet echt een entertainer als hij aan het vloggen is, zoals zijn broertje Knol. Maar altijd het kijken waard.

Milan koopt raceauto met Knolpower

Man met Schnor T-shirt te koop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …