Waarom Enzo Niet Van Uitgaan Houdt

Youtube
11

Eindelijk onthult Enzo Knol waarom hij niet van uitgaan houdt. Zoals de trouwe volgers van zijn vlog al hebben opgemerkt, is Dee al een aantal keren alleen gaan stappen.

Enzo heeft er weinig zin in: Uitgaan. Foto: Youtube
Enzo heeft er weinig zin in: Uitgaan. Foto: Youtube

Enzo vindt het helemaal niet erg dat zijn vriendin gaat feestvieren zonder hem. De populairste YouTuber van Nederland blijft liever lekker thuis om zijn video’s te bewerken. Maar waarom eigenlijk?

In vlog 723 moet hij wel mee van Dee. Enzo zegt nog dat hij er helemaal geen zin in heeft. Maar dit keer is er geen ontkomen aan. Enzo gaat mee, omdat Dee daar op staat! En de reden waarom hij niet wil krijgen we eindelijk ook te horen. Hij drinkt geen alcohol en van dansen houdt hij niet.

Enzo danst niet

En over dat dansen gesproken, zelfs de trouwste fans moet dit misschien nieuw zijn. De 22-jarige YouTube-ster is BANG om te dansen! Dat zegt hij niet, maar daar heeft hij wel eerder in een vlog iets over gezegd in 2013. Hij was samen met wat vrienden bij het game-evenement Firstlook in Utrecht.

Die vertellen lachend in zijn vlog dat het hen opviel hoe zenuwachtig Enzo was toen hij daar eerder had gedanst. In zijn vlog (Ik weet even niet meer welke) is er echter niets van terug te zien.

Maar wel in de vlog van King77.

 

Enzo moet wel dansen tijdens Firstlook 2013. Foto: YotuTube.
Enzo moet wel dansen tijdens Firstlook 2013. Foto: YotuTube.

Hij raakt op een podium verzeild met wat andere YouTubers, o.a. met King77. Terwijl de muziek aanzwelt danst hij wat ongemakkelijk. In de video van The King zie je daadwerkelijk Enzo ver op de achtergrond.

Verder naar achteren kan hij niet anders duvelt de dan 20-jarig vlogger van het podium af. Je ziet het een paar seconden voor het einde van de video. Wel heel goed kijken, want Enzo verschuilt zich achter de andere dansers.

Toch wel aardig om te zien dat de jongen die zoveel dingen wel durft ook iets heeft wat hij liever niet doet. Wat durf jij niet? P.S. Heb je de nieuwe Knolpower kleding pagina gezien?

Ook interessant is dat Enzo tegenwoordig geen Minecraft meer opneemt met Colin? Wel heel toevallig sinds dat het “nieuws” bekend is dat Colin snapt met andere meisjes en heel het gedoe eromheen hij niets meer met Colin te maken wil hebben. Interessant..?

Nu hij weer Minecraft opneemt na zijn vakantie is hij opzoek naar nieuwe mensen om mee op te nemen. En sinds dien niet meer Colin opgenomen.

Je hebt helemaal gelijk. Enzo heeft hem ook weggehaald bij aanbevolen kanalen, alleen Milan staat daar nog.

Kijk, en vandaag pas beginnen ook de jonge kijkertjes van Knollie Bollie het in de gaten te krijgen. Voor alsnog negeert ons Kooleintje alles om zo de zaak te sussen.

Ik vind je nu wel veel reclame maken. Heb jij een belang of sta jij zo dicht bij Enzo Knol achter de schermen? Dat laatste valt mij het meest op. Je geeft soms details die niet of amper uit een vlog te halen zijn. Verklaar je nader.

En het levert natuurlijk wagonladingen aan bezoekers op, advertenties zijn er al. Enzo Knol verdient tenslotte op dezelfde manier geld.

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …