Waarom drinkt Enzo Knol geen alcohol?

Youtube
3
Een 18 jarige Enzo wordt gefilmd door zijn broer in 2010. Vlak naast hem op het bureau staat een fles whisky.
” Film je dit?” vraagt de dan 17- jarige Enzo aan zijn broer in 2010. Vlak naast hem op het bureau staat een fles whisky. Foto: YouTube.

Op 3FM werd tijdens een nachtelijk belspelletje de vraag gesteld: waarom drinkt Enzo Knol geen alcohol? De kandidaat aan de andere kant van de lijn gokte omdat Enzo veel jonge fans heeft. De dienstdoende DJ rekende het goed. Maar het antwoord is fout.

Medicijnen

Enzo Knol is voordat hij bekend werd als vlogger gestopt met drinken. De directe reden was de medicijnen die hij innam voor extreme acne. De combinatie met alcohol was dan niet mogelijk.

Inmiddels is de vlogger gestopt met deze medicijnen slikken. Toch drinkt hij nog steeds geen druppel alcohol. Eerder was hij ook gestopt met roken en drugs. Tijdens die periode – voordat hij bekendheid kreeg als YouTube-ster – kreeg hij gezondheidsklachten.

Hij ging om met verkeerde vrienden en kwam in aanraking met drugs. Dat ging zo door totdat hij merkte uitgeput te raken door alleen al de trap op te lopen. En zijn gezondheid holde achteruit. Soms ging zijn hart zozeer tekeer dat hij op de vloer ging liggen en wachtte totdat de storm was overgewaaid.

De blonde Drent besloot dat dit zo niet verder kon. Enzo heeft het later over “een knop omdraaien.” De toen nog in Assen wonende jongen gooide alle slechte gewoonten overboord en begon te fitnessen. Nu had hij op zijn 19de jaar een gezond en gespierd lichaam. Maar hij zat nog steeds werkloos op de bank.

Video uit 2010 van Milan waar dan nog onbekende Enzo aan meewerkte. Na 2.00 is hij samen met zijn broer even zichtbaar. Ook Dylan Haegens doet mee.

Zijn broer Milan vroeg: “Waarom begin je ook geen YouTube-kanaal?” Enzo had af en toe meegeholpen met video’s van zijn op YouTube al populaire broer. En fans van Milan vroegen aan hem: “ Waarom gaat dat broertje van je ook niet YouTube-filmpjes opnemen?

Maar Enzo wilde niet. “Op je muil,” zoiets moet hij hebben geantwoord. Maar na aandringen besloot de Drent toch maar de digitale snelweg op te gaan. De dag dat hij 20 jaar werd – 8 juni 2013 – plaatste hij zijn eerste vlog, inmiddels ruim 1 miljoen keer bekeken.

Kinderchampagne

Hoewel Enzo geen medicijnen meer slikt wil hij niet weer gaan drinken. Zelfs tijdens Oud & Nieuw drinkt hij kinderchampagne want daar zit geen alcohol in. Dat leven heeft hij voorgoed achter zich gelaten. Geen drank en geen drugs. Zit daar een liedje in?

De video uit 2010 van Milan waarin de dan 17-jarige Enzo Knol in het begin voorkomt. De gamer wordt wakker gemaakt door Enzo die boven hem zijn kamer heeft en al de hele nacht lawaai aan het maken is. Hij besluit zijn broertje met draaiende camera op te zoeken. Opmerkelijk: als Milan de kamer van zijn broertje binnenstapt vraagt Enzo: “Film je dit?”

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …