Waar Woont Enzo Knol

Enzo Knol
192

Waar woont Enzo Knol is 1 van de meest gestelde vragen over de YouTube-ster. De vlogger probeert dit echter geheim te houden. Dat lukt hem natuurlijk niet.

Enzo Knol is in april 2016 verhuisd naar een appartement in Zeist. Dit is moeilijk geheim te houden omdat De Telegraaf dit op haar website vermeldde, nog voordat de vlogger er zijn intrek in had genomen. Zelfs op de website BekendeBuren.nl vind je zijn volledige adres.

Het chique appartement had een vraagprijs van 465.000 euro. Enzo betaalde er 430.000 euro cash voor. Inmiddels moet het onderkomen van de meest bekeken YouTuber van Nederland een half miljoen waard zijn. Hij woont er samen met Dee van der Zeeuw. Meer hierover zie Enzo Knol toont trots nieuw appartement.

Enzo’s vorige woonplaatsen

Wat ik eerder schreef over zijn vorige woonplek in Bunnik waar hij tot begin 2016 woonde: Grappige is dat er duizenden fans van de vlogger zijn huis in Bunnik minder dan 100 meter zijn gepasseerd zonder het zich te realiseren. Enzo zelf wilde alleen kwijt dat hij in Utrecht woonde. Dat klopt niet helemaal.

In de woonplaats-die-niet-genoemd-mag-worden (Bunnik dus) heeft hij een bedrijvenwoning van 2 verdiepingen met een plat dak gehuurd. Dat platte dak zorgt ervoor dat hij in de zomer ontzettend warm daar zal krijgen. Hij deelde het samen met Davy Le. Die is in september weer terugverhuisd naar zijn ouderlijke woning. Dus nu woont de vlogger weer alleen. Nou ja, Dee is natuurlijk vaak bij hem. Inmiddels moet dit zijn elfde verhuizing in zijn leven zijn.

Eindelijk heeft Enzo in een vlog onlangs over het geheim houden van zijn huidige adres iets over gezegd. Hij vertelt tegen journalisten die bij hem op bezoek zijn dat hij bang is voor teveel bezoek aan huis als hij zijn adres bekend wordt. In het begin had hij iets van 10.000 abonnees. Nu zijn dat er heel wat meer.

Ook als Peter van der Vorst zijn huis bezoekt voor zijn tv-programma Van der Vorst ziet sterren vertelt hij (Peter) de tv-kijkers dat hij niet mag laten zien waar Enzo woont.

Hij doet ook in zijn vlogs krampachtige pogingen om zo weinig mogelijk van zijn omgeving te laten zien.

Als hij zijn inmiddels voormalige huisgenoot Davy achterna rent omdat hij zijn brood is vergeten draait hij buiten gekomen de camera naar de grond. In het begin toen hij zijn woning betrok zaten er nog geen gordijnen voor het raam. Om te voorkomen dat je toen naar buiten kon kijken draaide hij veelvuldig de camera naar de vloer zodat je niet zijn uitzicht zou zien.

Hij gaat zelfs zover dat als hij pizza’s bestelt bij de lokale pizzabakker de naam van zijn vriend Colin Lee gebruikt.

Hilversum

In vlog 577 geeft hij aan voor de laatste keer naar zijn vorige huurhuis in Hilversum te gaan om nog even afscheid te nemen van de buren. Paar dagen ervoor heeft hij samen met Mark Hoekx het huis overgedragen aan de verhuurder. Het kwam Enzo ook wel goed uit om te gaan verhuizen want steeds meer fans kregen in de gaten waar hij in zijn vorige woonplaats woonde. Dat weet ik door het volgende.

Tijdens een interview met dagblad Trouw wordt er bij hem aangebeld. De interviewer meldt dat er 2 fans voor zijn deur staan. “Charmant” poeiert hij ze af. Ze krijgen geen handtekening van hem. Hij vertelt dat ze wel hem op straat om een foto of een high five mogen vragen, maar niet bij hem aan de deur.

Nu is er dus op dat moment toevallig een journalist aanwezig. Ik vermoed echter dat dit veel vaker gebeurt, alleen Enzo doet daar verder geen meldingen meer van in zijn vlogs, in tegenstelling tot “vroeger” toen hij nog in Assen woonde.

Ook heb ik al meer dan eens zijn volledige adres (van Hilversum) op Twitter voorbij zien komen. Dat vindt Enzo absoluut niet leuk als je dat doet.

Iemand schreef zelfs in een comment onder zijn video dat haar oom 2 deuren verderop van hem woont.

Fan die bij hem aanbelde bij zijn adres in Assen kreeg een behandeling die hij nog lang zal heugen. De arm van Enzo zit nog in het gips nadat hij van zijn fiets was gevallen. Dit is wat er dan gebeurt.

Enzo’s adres

Zelf wilde Enzo over zijn vorige adres in Hilversum alleen kwijt dat hij heel dicht in de buurt woont van zijn broer Milan. De reden waarom hij dat niet wil zeggen: in zijn Assen periode vond hij het onaangekondigde bezoek vervelend omdat hij met opnames bezig kan zijn. In een vlog zie je hem zelfs nijdig naar de deur lopen als er weer een fan aanbelt.

Kinderen slaan op zijn ruiten om de aandacht van hun held te krijgen. Dit moet je natuurlijk zoal niet doen. Zij verstoren hiermee zijn opnames voor de games die hij iedere dag opneemt. Hij had op een gegeven moment een papiertje voor het raam geplakt met het duidelijk verzoek niet te bellen of te kloppen.

In hetzelfde interview van Trouw zegt hij over fans die hem thuis opzoeken: “Dit hoort erbij, maar het is wel het zware deel van het werk.”

Ik kreeg zelfs een beetje medelijden met hem, want ik wist niet dat hij er zozeer mee zat. En voegt hij eraantoe: “Als ik het kon kocht ik een villa.” Nou, nou. Is het allemaal zo erg? Overdag had hij ook zijn luxaflex gesloten en zijn naamplaatje zelfs van zijn voordeur verwijderd. En toch wisten ze zijn huisadres te vinden.

Maar over hoeveel fans hebben we het dan eigenlijk die er dagelijks bij hem langskwamen? Eentje? Twee? Meer zal het toch niet zijn? Enzo zegt ook dat hij normaal nooit open doet. Dan heeft hij er toch helemaal geen last van? En anders doet zijn huisgenoot gewoon open.

Utrecht

Zijn nieuwe adres in de gemeente Utrecht wil hij ongetwijfeld ook voor zichzelf houden. Dat wordt nu steeds moeilijker.

Vlog: 3 fans bellen aan bij zijn woning aan in Assen waar hij tot september 2014 woonde. Enzo heet ze van harte welkom met de pannenkoek! Ook Mark (Gekke Markie) die bij hem logeert komt in beeld.

Ik vind het wel jammer dat Knollie geen fanbezoek meer aan huis toestaat.

Enzo’s fans

Enzo had er geen moeite mee om veel van zijn fans die voor zijn deur in Assen stonden te betrekken in zijn vlog, maar toen was hij ook veel minder fans. Hij heeft zelfs speciale video’s hierover gemaakt.

Het zal altijd wel een probleem zijn voor de meest populaire vlogger van Nederland. Enzo wil zo veel mogelijk met ons delen, maar waar eindigt zijn verslag van zijn dagelijks leven en begint zijn privacy? Milan heeft aangegeven dat hij de gordijnen van zijn woning altijd gesloten houdt vanwege de nieuwsgierige blikken van zijn jonge fans.

biografie-enzo-knol-bestellen

Nieuw: Onthullende biografie over Enzo Knol. Meer weten. 

Update: Enzo Knol toont nieuw appartement in Zeist
Enzo huis in Bunnik staat nu te huur

Vergeet niet een kijkje te nemen op de knolpower kleding pagina?

hallo! ik ben jetske ik zit op dit moment op school en we moeten een opdracht doen namelijk: we moeten van een beroemd iemand een handtekening zien te krijgen en ik heb Enzo Knol uitgekozen omdat hij een van de meest bekende youtubers is van nederland en dan weten veel mensen informatie over hem ,dit is niet dat ik hem gewoon graag wil zien en een handtekening wil vragen maar gewoon om een opdracht. kan iemand me verder helpen? geef het A.U.B. door dankjewel.

192 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo Knol Geraakt Door Kritiek Op Laatste Vlog – ´Zware Dagen´ – ‘Werd Afgelopen Dagen Even Teveel`

Het zit de vlogger Enzo Knol even niet mee. Geteisterd door rugpijn en de grote drukte rondom de verhuizing krijgt hij nu ook flink wat negatieve reacties op zijn laatste vlog ‘De mannen van Oranje krijgen training van Josef’. Hij geeft zogenaamd les aan Rutger en Akkamist. Het typetje dat …

Enzo Knol
Succes Voor Enzo Knol Na Rampweek

Het geluk lacht Enzo Knol weer toe, knolpower is nog lang niet uitgewerkt. Ondanks dat de media flink los ging op Enzo vanwege zijn reactie op een politieagent die hem staande hield, heeft de vlogger weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. De podcast De Bennies die Enzo samen met …

Enzo Knol
Media Valt Massaal Over Enzo Knol – Trending op Twitter

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn flink bekritiseerd door de media. Van het AD tot aan RTL Nieuws geven alle ruimte om de vlogger volledig af te branden. En vanavond zit Enzo bij talkshow van Beau. Het is niet alleen dat hij gepakt is met een snelheid van …