Waar Blijft Bas Baas?

bas baas

De voormalige vriend van Enzo Knol doet er wel heel erg lang over om zijn eerste eigen video op YouTube te zetten.

In maart verraste Bas Baas velen met de post dat hij zelf ook YouTuber ging worden. Nog een verrassing: dat ging hij doen zonder Enzo Knol. Want ja, waarom zou je dat samen doen met de best bekeken YouTuber van Nederland?

Inmiddels is het eind juni en nog steeds moet zijn eerst video online komen. Wel heeft hij zijn merchandise alvast te koop gezet.

Zijn zakelijke vertegenwoordiger met de onuitsprekelijke naam ‘Managemen’ geheten zette in mei nog een bericht op Insta met o.a. de woorden: “Weinig mensen weten hoe hard jij vecht om jouw doelen te bereiken”. Sterker nog: ze weten niet eens waar zijn YouTube kanaal is. Als je op de foto van Bas klikt op hun site dan kom je terecht op een totaal andere YouTuber.

Inmiddels heeft hij zijn baan opgezegd als monteur van zonnepanelen, dus nu moet hij echt op eigen krachten verder. Detail:als je zoekt op Bas Baas in YouTube kom je een Afrikaans (?) prankaccount tegen. Voor de rest zijn het de vlogs van Enzo waarin hij figureert.

Die vlogger wil inmiddels niets meer met hem te maken hebben: Enzo Knol heeft Bas ontvolgt op Insta. Het is niet duidelijk waardoor de ruzie ontstond, opmerkelijk is wel dat het het precies samen valt met de keuze van Bas om zelf ook iets te doen op YouTube.

bas baas
Bas Baas Plotseling Weer Terug Op YouTube – Afgemaakt Door Kijker

Bas Baas is na 4 maanden ineens weer terug op YouTube. In die tijd heeft hij niets van zich laten horen of vertelt wat er aan de hand was.. In zijn nieuwste video legt hij uit dat hij werk heeft gevonden bij een bouwbedrijf. De inkomsten van zijn YouTube kanaal …

bas gaasbeek
bas baas
Is Bas Baas Ondankbaar Naar Enzo Knol? “Ik stond altijd voor Bas klaar”

In de goed bekeken Q & A van Enzo met Myron beantwoordt hij ook opmerkelijk openhartig de vraag hoe het nu zit met Bas Baas. Enzo geeft daarbij aan dat het absoluut niet aan hemzelf lag, want hij heeft serieuze pogingen gedaan om Bas terug te krijgen. “Bas was steeds …

bas baas
Bas Baas Stopt Nu Alweer Met YouTube

Bas Baas heeft besloten om te stoppen met YouTube. Dat maakte hij bekend in zijn voorlopig laatste vlog. Persoonlijke problemen zorgen ervoor dat hij geen energie meer heeft om dagelijkse video’s te maken. Bas in zijn eigen woorden: ” Dit is geen klikbeet. Het gaat namelijk niet goed met mij! …