Vriendin Mark Hoekx Gespot

De laatste tijd is de vriendin van Mark niet meer met hem gesignaleerd. Waarschijnlijk is die relatie nu weer uit. De gelukkige was Rosa Beck, maar die heeft hij nu dus de deur uit getrapt. Eerder schreef ik:

Nu is het overduidelijk: Mark Hoekx is verliefd op Rosa Bekx. Ze was al eerder in een vlog van Enzo Knol opgedoken (zie hieronder), maar ze was nog niet aan ons voorgesteld. Op zijn instagram staat een kort filmpje waarop je ziet hoe hij Rosa vol op de mond kust. En op zijn Twitter schrijft hij over haar met 2 hartjes ernaast.

Mark en Rosa. Foto: Instagram.
Mark en Rosa. Foto: Instagram.

Maar vooral de mond-op-mondbeademing op het Instagram filmpje met de Brabantse schone maken woorden overbodig. Ze roken daar blijkbaar een waterpijp. De Justin Bieber uit Gemert zuigt welhaast de rook uit haar mond en ze laat dat gewillig toe. En ook op instagram van Rosa is voor de eerste keer een foto verschenen waarop ze samen met Gekke Marky staat. Rosa is de zus van Ivo Bekx die net als Mark lid is van de Smoare bende.

Eerder konden wij het volgende rapporteren:

Het werd natuurlijk wel tijd. Gekke Markie is zo gek nog niet. Hij heeft een vriendin aan de haak geslagen en wat voor 1. Mark heeft het niet officiceel naar buiten gebracht, maar het is onmiskenbaar dat er iets moois bloeit tussen die twee.

 

Is dit de vriendin van Mark? Foto: Youtube
Is dit de vriendin van Mark? Foto: Youtube

De hunk uit Brabant doet ook geen enkele moeite om haar buiten beeld te laten. Een langharige brunette komt terloops langs wandelen in de vlog 519 van Enzo Knol. Alsof ze er altijd al is geweest.

Mark stinkt

In deze vlog zie je ook enige irritatie tussen Mark en Enzo. Knollie de vlogger wrijft Marky Boy nog eens onder de neus dat het toilet stinkt dankzij hem. En dat terwijl zijn vriendin erbij staat. Niet bepaald iets waar je je verkering mee wil beginnen. Rozegeur en maneschijn komt eerst. Daarna pas de stank.

Maar misschien wist zij dit al. Een aantal vlogs terug zagen we ook ineens bruine lokken achter Mark voorbijdansen.  Uit het niets leek het wel. Het mysterieuze meisje waar de lokken bij hoorden was echter te kort in beeld om daar iets uit te halen. Dit keer lijkt er meer aan de hand te zijn. Ze wordt verder niet voorgesteld zodat we haar naam nog niet kennen. (Update: is dus Rosa Bekx, zie boven.)

Op de achtergrond Mark en vriendin, terwijl Enzo aan het vloggen is. Foto: Youtube.
Op de achtergrond Mark en vriendin, terwijl Enzo aan het vloggen is. Foto: Youtube.

Een paar keer komt ze volop in beeld en wordt zelfs even iets gevraagd door Enzo als hij een aspirientje zonder water in zijn mond neemt.

Mark vindt dit vies, maar zijn aantrekkelijke vriendin haalt haar schouders op. Het meisje lijkt me ongeveer dezelfde leeftijd als Mark te hebben. Kent hij haar van school? Van de supermarkt?

Het enige wat we uit dit korte interview kunnen halen is dat ze beschaafd Nederlands spreekt, zich netjes kleed, een goed gebit heeft en geen zichtbare tatoeages draagt. Derhalve feliciteren we Mark met deze keuze. Verder kan je concluderen dat ze een uitstekende smaak heeft en een flink gevoel voor humor om voor Mark te gaan.

Zullen we haar binnenkort ook op het Youtube kanaal van Gekke Markie zien om haar Brabantse vriend te helpen met zijn pranks?

Het belooft wat voor de toekomst. Als ze nu al geen probleem heeft in de vlogs van Knollie Bollie te verschijnen dan zal ze later misschien een net zo’n grote rol hierin kunnen spelen als de vriendin van Enzo.

Concurrentie dus voor Dee op komst.  En hoe zullen die twee met elkaar om gaan? Wordt het vrede of oorlog?  Spannend! Nou ja, dat laatste gaat natuurlijk wel wat ver. Tenslotte heeft Mark zelf nog niets gezegd over dit meisje. Misschien was het wel de verwarmingsmonteur. Dus laten we alsjeblieft niet te snel conclusies trekken.

Fanmail voor de vriendin van Mark kan overigens worden opgestuurd naar hetzelfde adres als dat van Enzo.

De niets verhullende vlog waarin Mark zijn vriendin goed te zien is. Oordeel zelf.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …