Vriend Van Dee Praat Met Belgische KingAlert – Maar Wat Zegt De Tennisleraar?

Dee
2

De Belgische YouTuber JustNicolas (de jongere versie van KingAlert) had de vriend van Dee gebeld: Lars Gerbrands . Alles wijst erop dat de tennisleraar uit Tiel de nieuwe vriend is van Dee, de ex van Enzo Knol. Grappig: Als je Lars op Linkedin bekijkt krijg je ook de pagina van Dee van der Zeeuw aangeraden. Dat betekent dat zelfs Linkedin vindt dat die twee met elkaar verbonden zijn!

Kijkers zien bevestiging: Dee ging vreemd met ‘Enzo Knol zonder geld’!

Maar de YouTuber had via een tip zijn telefoonnummer gekregen en belde hem op. Het gesprek zou hij online zetten. Toch heeft hij daar op het allerlaatste moment vanaf gezien. Lars had hem gevraagd dit ook niet te doen.

Desalniettemin wijdt de YouTuber hier ruim 12 minuten aan dit telefoongesprek in een rommelige en chaotische video. Het gesprek noemt hij meerdere malen ‘niet relevant’. Vandaar dat hij er 12 minuten over doorgaat! Irrelevantie heeft nog nooit zo lang geduurd.

Hij laat een paar mini-fragmenten horen van Lars. Zijn stem wordt echter zozeer vervormd dat er helemaal niets uit te halen valt.

Lars kent Dee?!

Wat we van JustNicolas begrijpen is dat Lars eerst nog ontkent Dee te kennen en later in het gesprek alsnog toegeeft de ex van Enzo Knol te kennen. Conclusie van JustNicolas: het bewijst alleen maar meer en meer dat Lars en Dee samen zijn. Maar dat wisten we toch al?!

RTL Boulevard kwam als eerste met deze onthulling 2 maanden geleden: Dee wordt kussend met een tennisleraar die in Tiel woont gezien. Daar is er maar 1 van die aan die beschrijving voldoet.

Daarna kwam KingAlert (Paul) met aanvullende informatie waardoor duidelijk werd dat Dee wel vreemd gegaan moest zijn. Dee heeft nog niet eens Enzo verlaten of getuigen melden dat ze Lars en Dee samen hebben gezien. En Linkedin (de zakelijke versie van Facebook) verbindt de twee met elkaar!

Schamen Lars en Dee zich?

Waarom Lars en Dee geen duidelijkheid verschaffen over hun relatie, geen idee! Schamen ze zich voor elkaar? Heeft Lars een spraakgebrek? Kan Lars eigenlijk wel tennissen? Lijkt hij op Mr. Bean? Wat?

Advies aan Dee en Lars: wellicht dat ze de berichtgeving liever in eigen handen houden en samen naar buiten komen in plaats van het overlaten aan RTL en KingAlert. Zie ook: Enzo Knol zag breuk met Dee niet aankomen!

JustNicolas heeft te veel en te grote fantasieen. Kwaliteit van zijn dramaalert is slecht en bagger.Hij vertelt het nog houteriger dan Paul Goudsmit. Wat de tennisleraar/coach Lars zegt doet er niet toe. Hoezo spraakgebrek author??? Lars moet je met rust laten. Dee was een meer ‘publiek’ persoon. en koos daar ook voor. Voor vragen moet je bij Dee zijn. Lars heeft geen (tot op heden dan) rol gespeeld als ‘publiek’ persoon.Hier kiest hij tot op heden niet voor en is ook niet nodig. Ieder zijn hobbie toch?

Iedereen weet waar Dee woont. Zo niet, het is heel makkelijk uit te zoeken en te vinden. Het verbaast mij dat niemand een microfoon onder haar neusje heeft gehouden om e.e.a. te vragen

Ik heb nu al in 2 dagen tijd 4.39 min. en 12.08 min. onzin lopen te kijken en te luisteren. Inhoudelijk maakt hij verwarrende fouten.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
2
Dee Onthult Waarom Ze Tijdelijk Niet Op Instagram Was

Ineens staat Dee van der Zeeuw op Aruba: ze is daar samen met haar vriend Lars Gerbrands voor een interview met BNR Friday Move. Vlak daarvoor heeft ze nog even op Instagram vertelt dat ze gek werd met de druk die ze voelde als social influencer. Daarom was ze tijdelijk …

Dee
Dee Opvolger Van dj Bram Krikke?

Dee van der Zeeuw is geregeld te horen op SLAM Radio en doet dat verrassend goed. Zo zeer zelfs dat Bram Krikke vreest voor zijn baan. Tot nog toe schuift ze af en toe aan bij de radioshow, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze de hoofdact wordt. De …

Dee
7
Aanranding Dee Meest Gelezen Bericht In De Media

De onthulling van vlogster Dee (ex-vriendin van Enzo Knol) dat ze is aangerand tijdens Koningsnacht in haar laatste vlog heeft volop de aandacht van de media gekregen. Een dag nadat het bericht op De Telegraaf en het AD is geplaatst is het nog steeds het meest gelezen bericht. Bij Het …