Vriend Dee Afgebrand Door Kijkers- Lars Doet Alsof Hij Dee Wil Slaan

Dee
3

Lars Gerbrands – de nieuwe vriend van Dee – is er niet goed afgekomen in de video ‘Is Dee vreemd gegaan?’ De tennisleraar uit Tiel komt nogal simpel over met weinig inhoud. Verder horen we in de video die op Quin’s kanaal is geĆ¼pload een voorspelbare reactie van Dee op de vraag of ze vreemd is gegaan.

Dee ontkent vreemdgaan weer

Nee, ze kende Lars al langer zonder verliefd te zijn, maar toen het uit was met Enzo heeft Lars haar om verkering gevraagd. Dus: je hebt 5 jaar lang een verkering en nauwelijks ben je weg van je ex-vriend of je bent al weer verliefd op de volgende. Dee heeft in ieder geval geen last gehad van liefdesverdriet, dat in tegenstelling tot Enzo die nu nog steeds vrijgezel is.

Enzo Knol is leuker

Maar de reacties van kijkers op het eerste optreden van Lars in een video is niet bepaald vriendelijk te noemen. ‘Lars is een gehaktbal’ krijgt 109 likes. ‘Lars is Enzo Knol met scheve tanden hahaha’ heeft 726 likes gekregen. ‘Like als je Enzoknol leuker vindt’ krijgt 1300 likes.

Maar ook opmerkingen als ‘Ik mag Lars niet’, wat praat hij gek’, ‘Dee haar vriend is lelijk’ en wat veel vaker is voorgekomen: Enzo Knol van Alie Express.

Lars ‘slaat’ Dee

En vooral aan het begin van de video doet Lars iets wat niet iedere vriendin zomaar zou pikken en we zeker niet gewend zijn van Enzo Knol: de man uit Tiel doet alsof hij Dee wil slaan die achter het stuur zit van haar auto!

Ze maakte een brutale opmerking en een gespeelde uithaal was zijn antwoord. Natuurlijk wil hij niet echt uithalen, maar het is wat ongebruikelijk om je naar je vriendin te gedragen, ook al is het gespeeld.

Het verliefde stel wil vanaf 1 november naar Kaapstad voor 3 maanden, maar ze zoeken nog sponsors voor hun verblijf aldaar, inclusief auto. Nou, dat zal met die Lars wel lukken… Zie ook: Biedt Dee nog excuses aan voor ‘idioot’ opmerking?

Wat een gezeur zeg. Er zat totaal geen serieuze intentie achter die sla-beweging. Volgens mij gaven Enzo en Dee elkaar ook constant een tik bij het zien van een gele auto. Kan dat zeker ook niet meer?

Ik ben er…. hahaha, om te beginnen met de Telegraaf. Die Jan Uriot doet zo slecht research (80% zijn geen feiten) en zegt op het einde “niet te veel roddelen”. Hij slaat de plank mis en trekt en overtrekt de nodige commentaren uit zijn verband. Wat een bagger kerel is het. Uriot kan beter gaan solliciteren bij Paul Goudsmit als 2e presentator bij KingAlert.

Ik heb de Q&D gezien. Helemaal niets nieuws onder de zon. Wat mij opviel is dat Dee wel constant het woord heeft of het woord neemt. Haar stem dreunt nog steeds na. Irritant opgewonden gedoe van Dee (deed ze op gezette momenten ook bij Enzo in de vlog). Kijk zoals eerder geschreven bij het uitgaan heeft Dee flink met haar neus ‘gesnoven’ richting de jongetjes. Dat Lars pas tussen de lakens belandde nadat het tussen Enzo en Dee is uit gegaan, is niet waar. Dit gebeurde al eerder. Dee en Lars hebben een ding gemeen, ze sporten namelijk samen in bed. Nee dit verzin ik niet, dat zegt Lars met een hint zelf in de Q&D. Het is Dee’s initiatief om naar Zuid Afrika te gaan en Lars gaat mee. Hij heeft nog geen vast omlijnde plannen.
Kijkertjes vielen erover dat hij troep (een zak) uit de auto gooide. Tja, dat is niet netjes en zal wellicht daarna weer opgepakt zijn. Maar Enzo en Dee waren hierin ook niet netjes. In mening vlog heb ik met verbazing gezien hoe alles (papier, karton, glas, plastic etc.) in een prullenbak verdween, zonder de moeite te nemen om e.e.a. te scheiden.

Maar ja, zowel Enzo, Dee, Lars en ook Quin, het zijn nog halve kinderen. De hormonen van hun zullen nog wel gaan opspelen en dat interesses bij anderen komen te liggen.

Wat betreft Enzo, ik vind dat hij zich goed heeft staande gehouden en buitengewoon goed heeft gedaan in Belgie bij de 4 (live)uitzendingen van Gert Late Night. Wat mij opviel is dat er zoveel Belgische fans waren. Trekken wij deze er ook even bij en komen dan op 17 + 11 is 28 miljoen inwoners. 10% kent Enzo. Dat is heulll veeeel.

Typisch geschreven door iemand die te vaak (terecht) een blauwtje heeft gelopen.
Nieuws? Neen
Eigen mening roddel? Ja

RH
Kom er maar in.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …