Vorige Vriendjes Dee

Dee houdt haar vriend stevig vast. Foto: Twitter
Dee houdt haar vriend Maarten stevig vast. Foto: Twitter

Was Enzo werkelijk Dee’s eerste echte vriendje? En was Dee zelfs eerder verliefd geweest op Milan dan op zijn jongere broertje Enzo? Update: de relatie tussen Enzo is Dee is nu ook uit: Enzo en Dee nu definitief uit elkaar.

Dat Enzo meerdere vriendinnen achter de rug had voordat hij de ware ontmoette weten we al. Tijdens een radio-interview met Giel Beelen wordt hem dat door een fan gevraagd en Enzo antwoordde daar bevestigend op.

Dat kan hij ook moeilijk ontkennen. Zijn Twitterverleden staat vol met verwijzingen naar vriendinnetjes en gebroken harten. Laten we zo zeggen, Enzo kon moeilijk tegen alleen zijn en er waren in het Noorden genoeg meisjes die hem wel zagen zitten.

Serieuze liefde

Maar van eerdere vriendjes van Dee weten we maar weinig af. Dee vertelde eerder dat Enzo haar eerste serieuze relatie was. Uit haar Twitterberichten blijkt echter dat ze meerdere vriendjes heeft gehad voordat Knolpower haar leven door elkaar schudde.

Foto: Twitter.
Foto: Twitter.

Vooral 2012, in dat jaar werd ze op 5 september 15, lijkt ze steeds meer interesse te krijgen in jongens. Aan het begin van dat jaar geeft ze alvast haar wensen aan wat ze van haar toekomstige vriend verwacht. “Lief, leuk, knap en gewoon te gek!”

Zeker met dat laatste moet ze met Enzo haar droomvriend hebben gevonden. Maar voordat deze hartenbreker uit Drenthe de bloemetjes water kwam geven in Zeist heeft Dee nog een paar andere adonissen uitgeprobeerd.

Enzo Knol en zijn vriendin Dee. Foto: Instagram
Enzo Knol en zijn vriendin Dee. Foto: Instagram

Veelvuldig duikt een jongen op met de Twitternaam @maarten636 waar ze aan denkt. Eind 2012 post ze een foto op Twitter waarop ze Maarten in haar slaapkamer stevig omhelst, terwijl ze gelukzalig naar de camera kijkt. Ze lijkt te willen zeggen: deze jongen is van mij en niemand anders.” De tekst bij de foto is glashelder: “& mn liefste maatje”. (Zie foto bovenaan.)

Het enige wat je er nog moet bij denken zijn hartjes, maar voor de rest lijkt ze toch echt warme gevoelens te koesteren voor deze donkergekrulde jongen.

Een andere jongen @brammekevermeer schijnt nog wat meer met haar te doen. Zeker als blijkt dat hij ook fan is van Ajax. En anders dan bij Maarten heeft ze voor deze “Brammeke” een hartje over. Bij een foto van hen samen uit april 2012 noemt ze hem “een echte vriend”, afsluitend met het symbool van de liefde.

Pure liefde. Foto: Twitter.
Pure liefde. Foto: Twitter.

Hoe dol Dee ook op hem moet zijn geweest, ze lijkt nooit serieuze kansen bij hem te hebben gehad. Op zijn Twitteraccount staat dat hij “gay” is. Dat woord staat overigens ook voor “vrolijk.”

In Juli 2012 twittert ze verbaasd dat haar buurman uit Hongarije haar wil uithuwelijken aan zijn zoon. Dat uithuwelijken is …….niet gelukt.

En Enzo maar geduldig wachten op Dee. Al die tijd had haar grote liefde gewoon op de bank gezeten. Foto: Youtube.
En Enzo maar geduldig wachten op Dee. Al die tijd had haar grote liefde gewoon op de bank gezeten. Foto: Youtube.

Gedurende 2012 lijkt ze ook steeds meer belangstelling te hebben voor alles wat met relaties te maken heeft. Een opmerkelijk bericht suggereert zelfs dat ze een ex heeft gehad. De tweet luidt: “Dat je naar je ex kijkt en denkt: dat ik hem/haar leuk vond.”

Daarbij sluit ze het af met de opmerkelijke ontboezeming: “Heel herkenbaar”. Vooral die laatste toevoeging, geschreven in hoofdletters, kan je alleen maar vertalen als: ik ben ook mijn ex tegengekomen en heb dat gevoel gehad. Over wie heeft ze het?

In april lijkt ze zelf daar antwoord op te geven. Het is een jongen met de twitternaam @CrazyMartijn. En ondanks dat het haar ex is heeft ze er nog wel 2 hartjes voor over! Blijkbaar is ze dan nog steeds “beste maatjes” met hem.

Ex maar geen exit voor vriend van Dee. Foto: Twitter.
Ex maar geen exit voor vriend van Dee. Foto: Twitter.

Verliefd op Milan?

Of had Dee bijzondere gevoelens ontwikkeld voor Milan Knol, de grote broer van haar toekomstige vriend? Een paar keer heeft ze het in dat jaar in november over de filmpjes van Milan. “Nieuwe filmpje van @MilanKnol is weer super grappig.”

Ook heeft ze wel een compliment over voor zijn jas.

Dee geeft een compliment aan Milan over zijn nieuwe jas. Foto: Twitter.
Dee geeft een compliment aan Milan over zijn nieuwe jas. Foto: Twitter.

Ook eerder in september geeft ze aan een fan te zijn van de Youtuber. Er is verder niets te vinden dat die bewondering ook van de andere kant kwam. Wel lijkt het aannemelijk dat Dee eerst Milan ontdekte voordat het meisje uit Zeist zijn jongere broer opmerkte.

Update: inmiddels blijkt dit vermoeden te kloppen. Niet dat ze verliefd was op Milan (dat is ze niet geweest), maar wel via hem op zijn 2 jaar jongere broertje is gestuit.

Eind augustus 2013 hebben Enzo en Dee hun eerste date. Daarvoor hebben ze al via o.a. Twitter contact met elkaar. Milan is ongewild de cupido geweest die de twee bij elkaar brachten. in 2018 blijkt dat ze verliefd is geworden op een tennisleraar uit Tiel, zo weet RTL Boulevard. Of ze vreemd is gegaan met deze sporter of dat Enzo hiervan op de hoogte was is niet bekend.
Zie: Hoe hebben Dee en Enzo elkaar ontmoet?
De vorige vriendinnen van Enzo Knol

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …