Dee – Voor Wie Is Tweede Kussen Bestemd? Doet Mee Met Sekstest

Dee
1

Opmerkelijk nieuws uit Huize Dee: vandaag ontving ze een tweepersoonsmatras en legde er meteen twee kussens op. Ze meldde daarbij het merk, omdat dit blijkbaar is gesponsord. De vraag is natuurlijk: voor wie is de plek naast haar bestemd? Ze meldt bij de foto die op Instagram Stories is geplaatst als grap: ‘Komende dagen even afwezig van social media’.

Na de breuk met Enzo is ze meteen vertrokken naar haar ouderlijke huis in Zeist waar al een kamer voor haar klaar was gemaakt. Daar lag een 1 persoonsmatras op dat dus nu is ingeruild voor een groter exemplaar.

Afscheid Enzo

Het is onderhand bijna een maand nadat Enzo en Dee afscheid van elkaar hebben genomen. Er zijn echter nog geen tekenen dat ze weer elkaar willen gaan opzoeken. Wel heeft Dee een paar foto’s van Enzo geliked en bij de onthulling van zijn wassen beeld onder de foto geschreven: ‘Trots’, afsluitend met een hartje.

Nieuwe vriend?

Dat Dee al een nieuwe vriend heeft is op social media geen spoor van te bekennen. Wel valt op dat de meeste foto’s van haar worden geliked en van commentaar worden voorzien door Dennis Schouten, reporter van Powned. Of hij een kans maakt haar hart te veroveren is echter klein: hij spreekt namelijk met een duidelijk accent. Dee houdt daar helemaal niet van zoals ze eerder in een vlog van Enzo vertelde!

Sekstest

Nog een nieuwtje: Dee heeft gisteren meegedaan aan het programma Spuiten en Slikken De Sekstest van BNNVARA. Het programma werd gisteren in Hilversum opgenomen, zo wordt duidelijk aan de hand van de haar Instagram Stories. Daarin krijgen bekende Nederlanders vragen over seks en kunnen ze punten winnen door het juiste antwoord te geven.

Hoewel Dee niet echt een BN’er is, heeft ze wel bijna 1 miljoen volgers op haar Instagram. Ook de breakup-video met Enzo is onderhand door iedereen wel bekeken. Zie ook: Heeft Dee nieuwe vriend?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …