Vlogster Jill Stopt Met Dagelijks Vloggen

Jill (CrocoJill)
2

Jill: ‘Ik ben enorm opgelucht’. In haar video ‘Knoop doorhakken’ vertelt Jill van Dooren (vriendin van Milan Knol) dat ze stopt met iedere dag vloggen.  Ze zal nog wel 1 keer in de week met een vlog komen.

Maandenlang hikte ze ertegenop en nu heeft ze dan eindelijk toch de knoop doorgehakt. Jill geeft aan dat ze de passie miste om hiermee door te gaan. Eerder was ze ook al een aantal dagen gestopt omdat ze te weinig had opgenomen.

Kritiek

Duidelijk is wel dat het haar moeite kostte om elke dag een leuke vlog aan de kijkers aan te bieden. Ook stoorde ze zich aan de kritiek van kijkers dat haar leven zo saai was. Jill gaat ook niet veel uit en meestal wil ze niet alles filmen wanneer ze ergens heen gaat.

Af en toe meldde ze ergens op visite te gaan en het volgende moment dat ze de camera weer aanklikte was ze er alweer geweest.

Dood zus Ellen

Het dieptepunt van heer vlogleven die inmiddels ruim 2 jaar omspant is de dood van haar zus Ellen. Dat is nu een jaar geleden. Lange tijd wilde ze de kijkers niet vertellen dat haar zus ernstig ziek was.

Maar toen haar dood onvermijdelijk was heeft ze alsnog ons vertelt dat Ellen een hersentumor had. Na haar overlijden heeft Jill een week lang niet gevlogd. Zie ook: Enzo verrast doodzieke Ellen.

Tja, was te verwachten. Jill zegt “passie van het dagelijks vloggen ontbreekt mij de afgelopen maanden en ik heb een zwak voor vloggen.” “Van editten wordt ik niet gelukkig van”. “Met mijn nieuwe (week) vlogs kies ik alleen maar de leukste momenten van de dag.”.

Euhhh….. aha… van editten wordt Jill niet gelukkig van. Hier zit hem de kruks. In haar nieuwe opzet zal ze bijna net zo veel tijd kwijt zijn aan editten. Daar komt zij nog wel achter. Alleen maar de leukste momenten van de dag vlogen is natuurlijk ook al wat zij in de oude situatie deed. De bucket list zal mij benieuwen hoe lang zij het vol houdt, omdat Jill in de oude situatie niet zo heel veel onderneemt.

Een (deels) gesponsorde bucket list vlog(s) moet er bij het vloggen natuurlijk wel goed en leuk uitzien. Tevens brengt dit geld in het laadje. Dat wordt editten !!!! En daar wordt Jill weer niet gelukkig van. Het zal mij benieuwen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ‘tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …