Vloggers onder vuur In De Telegraaf – wat doet YouTube?

Alle YouTubers
2

vloggers-de-telegraaf

Wat doen de filmpjes van Boef en andere relvloggers nog eigenlijk op YouTube? Ze verdienen duizenden euro’s met hun video’s door mensen lastig te vallen en de politie belachelijk te maken.

De Telegraaf krijgt ze steeds meer in de smiezen. Vanochtend opende de krant groot met een foto van een drietal Turkse vloggers waar klachten over zijn. Ze zouden bewoners en politie in de wijk Poelenburg lastigvallen. Nadat de krant hier eerder al aandacht aan had besteed op haar website hadden deze pestvloggers geëist dat hun filmpjes niet meer op de site werden vertoond. Ze schijnen namelijk ook werk te hebben en vrezen gevolgen bij hun werkgever. Het antwoord van de krant: ze staan nu op de voorpagina van De Telegraaf. Zie foto boven.

Ook is 1 van die 3 heren te zien in een filmpje van SBS waarin de cameraploeg van Hart van Nederland wordt bedreigd omdat ze in de wijk staan te filmen. Een paar filmers is ook aanwezig gisteravond bij talkshow Pauw. Een aantal zit in het publiek bijna onherkenbaar vanwege pet en een enorme zonnebril. Uiteraard hebben zij niks verkeerds gedaan ook al spreken de beelden hen tegen.

Binnen in de krant worden ook Boef genoemd en Armoowasright. De krant belt Armoo op die op dit moment in Los Angeles zit. Hij klaagt erover dat hij net is gearresteerd door de Amerikaanse politie en vast heeft gezeten in de cel. Hij kreeg slechts een glaasje water. Armoo had express de confrontatie opgezocht door het bekende Hollywood Sign te betreden. Dat is strikt verboden, maar de vlogger trekt zich daar niks van aan.

Armoo en Boef

Armoo is van alle vloggers en filmers overigens nog de meest onschuldige. Onlangs plaatste Boef nog een filmpje over boodschappen doen bij de Albert Heijn. Hij en zijn geweldige vrienden laadden hun kar vol om vervolgens bij de kassa te claimen dat ze geen geld bij zich hebben. Ondertussen wordt het personeel geïntimideerd. Dit soort rotzooi mag gewoon op YouTube?!

De krant belt nog met de adverteerders die rondom de relvideo’s te zien zijn. Die zijn geschokt. Ze wisten helemaal niet dat hun reclame daar werd vertoond en zullen contact opnemen met YouTube.

Onbegrijpelijk dat YouTube tot nog toe geen enkele actie heeft ondernomen tegen deze videovandalen. Eerder dit jaar kregen de meest brave YouTubers strike na strike. Van Ties werd zelfs zijn kanaal beëindigd. Maar deze rotzooi mag gewoon blijven staan? Foto: De Telegraaf.

Zie ook: wat is een vlogger?

Gelukkig lijkt het alsof youtube er wat aan gaat doen. Maar RTL MCN en Divimove mogen ook eens. Wat meer hun best doen tegen dit

Inderdaad rotzooi!!!! Dat RTL MCN nog steeds achter ArmoowasRight (Robin) staat is schandelijk. Vissen te groot en half dood om door de WC te spoelen (Boef) getuigd van niet ethische klasse. Ook Divimove mag naast RTL MCN ernstig achter haar oren krabben. Het zijn geen videovandalen maar een stelletje hersenloze randdebielen zonder enige inhoud.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …