Vloggers onder vuur In De Telegraaf – wat doet YouTube?

Alle YouTubers
2

vloggers-de-telegraaf

Wat doen de filmpjes van Boef en andere relvloggers nog eigenlijk op YouTube? Ze verdienen duizenden euro’s met hun video’s door mensen lastig te vallen en de politie belachelijk te maken.

De Telegraaf krijgt ze steeds meer in de smiezen. Vanochtend opende de krant groot met een foto van een drietal Turkse vloggers waar klachten over zijn. Ze zouden bewoners en politie in de wijk Poelenburg lastigvallen. Nadat de krant hier eerder al aandacht aan had besteed op haar website hadden deze pestvloggers geëist dat hun filmpjes niet meer op de site werden vertoond. Ze schijnen namelijk ook werk te hebben en vrezen gevolgen bij hun werkgever. Het antwoord van de krant: ze staan nu op de voorpagina van De Telegraaf. Zie foto boven.

Ook is 1 van die 3 heren te zien in een filmpje van SBS waarin de cameraploeg van Hart van Nederland wordt bedreigd omdat ze in de wijk staan te filmen. Een paar filmers is ook aanwezig gisteravond bij talkshow Pauw. Een aantal zit in het publiek bijna onherkenbaar vanwege pet en een enorme zonnebril. Uiteraard hebben zij niks verkeerds gedaan ook al spreken de beelden hen tegen.

Binnen in de krant worden ook Boef genoemd en Armoowasright. De krant belt Armoo op die op dit moment in Los Angeles zit. Hij klaagt erover dat hij net is gearresteerd door de Amerikaanse politie en vast heeft gezeten in de cel. Hij kreeg slechts een glaasje water. Armoo had express de confrontatie opgezocht door het bekende Hollywood Sign te betreden. Dat is strikt verboden, maar de vlogger trekt zich daar niks van aan.

Armoo en Boef

Armoo is van alle vloggers en filmers overigens nog de meest onschuldige. Onlangs plaatste Boef nog een filmpje over boodschappen doen bij de Albert Heijn. Hij en zijn geweldige vrienden laadden hun kar vol om vervolgens bij de kassa te claimen dat ze geen geld bij zich hebben. Ondertussen wordt het personeel geïntimideerd. Dit soort rotzooi mag gewoon op YouTube?!

De krant belt nog met de adverteerders die rondom de relvideo’s te zien zijn. Die zijn geschokt. Ze wisten helemaal niet dat hun reclame daar werd vertoond en zullen contact opnemen met YouTube.

Onbegrijpelijk dat YouTube tot nog toe geen enkele actie heeft ondernomen tegen deze videovandalen. Eerder dit jaar kregen de meest brave YouTubers strike na strike. Van Ties werd zelfs zijn kanaal beëindigd. Maar deze rotzooi mag gewoon blijven staan? Foto: De Telegraaf.

Zie ook: wat is een vlogger?

Inderdaad rotzooi!!!! Dat RTL MCN nog steeds achter ArmoowasRight (Robin) staat is schandelijk. Vissen te groot en half dood om door de WC te spoelen (Boef) getuigd van niet ethische klasse. Ook Divimove mag naast RTL MCN ernstig achter haar oren krabben. Het zijn geen videovandalen maar een stelletje hersenloze randdebielen zonder enige inhoud.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …