Arme Vlogger Zoekt Vrouw

Is dit de volgende Enzo Knol? Foto: Youtube
Is dit de volgende Enzo Knol? Foto: Youtube

In mijn zoektocht naar de volgende Enzo Knol stuitte ik toevallig op een Amsterdamse vlogger. Stoffelo van Stoffelen, zo heet hij in ieder geval op zijn Youtube kanaal en beeldt zichzelf af als koning. Van welk land is mij niet bekend. Op dit moment heeft hij 314 abonnees.

In onderstaande video zie je hoe hij zich aan je voorstelt, althans aan the ladies. Het lijkt wel dat hij met grote moeite door zijn ogen kijkt. De Amsterdammer vertelt in deze vlog wat voor een vrouw hij zoekt.

Het maakt hem niet uit hoe je eruit ziet, maar zijn voorkeur gaat uit naar Aziatsiche types. Het liefst wil deze vlogger dat je in Nederland woont, want naar het buitenland gaan is voor hem een beetje te veel.

Dat hij afstanden op zich geen bezwaar vindt maakt hij duidelijk door er op te wijzen dat hij ooit een vriendin uit Zwolle heeft gehad. Waarom het mis is gelopen vertelt hij niet. Wilde ze geen koningin worden?

Verder houdt hij niet van open deuren, zegt hij zittend voor een deur die wagenwijd open staat. Tevens kan je uit een eerdere vlog halen dat hij van wodka houdt.

En hij kan nog rijmen ook: “Ben jij het kerstkransje? Geef Van Stoffelo een kansje.”

Uit de paar reacties onder de video lijkt het niet dat de Amsterdamse vlogger al de ware gevonden heeft. Dus je hebt nog kans om samen gezellig met hem op stap te gaan naar de voedselbank.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …