Vloggende Vader Filmt Enzo Knol

Vloggende vader aan het werk. Foto: Youtube
Vloggende Vader aan het werk. Foto: Youtube

Niets wees erop dat de Vloggende Vader veel views zou halen toen hij met vloggen begon. 1 keer in de week wilde Martijn, vader van 2 kinderen, zijn belevenissen van de afgelopen dagen met de kijker delen.

Zijn vlogs worden gevuld met alledaagse bezigheden: “Het leek me wel eens lekker om een rundstoofschotel te maken.” En: “Hee, de hand van mijn vrouw is in beeld.” Hoogtepunt in vlog 37: Zijn zoon laat hem schrikken met een toeter en hij probeert met 4 camera’s tegelijk een filmpje op te nemen.

Doordat hij van iedere dag in de week een klein stukje laat zien wordt het best vermakelijk, maar nergens wereldschokkend. Niet iemand die gauw het NOS journaal zou halen, tenzij hij een nepwapen heeft.

Zijn eerste vlogs werden dan ook niet veel bekeken.

Youtube droom

Maar toen gebeurde het! Zijn rustige, voortkabbelende leven werd volledig door elkaar geschud. Het was iets waar iedere Youtuber van droomt.

Zijn elfde vlog werd binnen een paar dagen tienduizenden keren bekeken. Een stukje daarvan werd zelfs op tv uitgezonden!

De vorige vlogs hadden slechts een paar views gehaald. Tot dit filmpje. Hoe kan een onbekende vlogger ineens zoveel meer views en likes halen?

Fan Enzo Knol

Welnu, zijn zoon Stephan is fan van Enzo Knol, de populairste vlogger van Nederland. Ze besluiten om naar een aangekondigde fanmeeting van Enzo te gaan. Die zou plaatsvinden voor het Jaarbeursplein in Utrecht. Het was spontaan bij de Youtuber opgekomen, want hij had begrepen dat het die zondag mooi weer zou zijn.

De meeting liep compleet uit te hand. In plaats van een paar honderd fans waar hij op had gerekend kwamen er duizenden op af. Zodra ze de opvallende blauwe auto van Enzo Knol zagen bestormden ze massaal de Youtuber.

Ze omsloten zijn auto nog voordat hij zijn parkeerplaats had bereikt. Toen hij op het plein stond omsloten massa’s fans de 21 jarige jongen en zijn vriendin. Het deed de Vloggende Vader denken aan de gekte rondom de Beatles (een niet meer bestaande band.) Enzo moest ten slotte worden ontzet door de politie.

Vloggend op de eerste rij

De Vloggende Vader had het geluk dat hij alles had opgenomen, vanaf het moment dat Enzo’s auto werd bestormd. Martijn zat op de eerste rij van een belevenis die wij in Nederland niet eerder hadden meegemaakt. De media stortte zich massaal op de videoster.

Meerdere keren is een stukje van zijn vlog op tv uitgezonden, maar daarbij bleef het niet. Zoon Stephan – net als zoveel andere fans – was teleurgesteld dat ze niet hun Youtube idool hadden gezien.

Het SBS programma ‘Hart van Nederland’ besteedde aandacht aan de uit de hand gelopen fanmeeting. Om het programma op te fleuren hadden de tv mensen een verrassing voor zoon Stephan in petto.

Ontmoeting vlogger

Want het programma had stiekum samen met de Vloggende Vader geregeld dat Enzo Knol hem alsnog zou ontmoeten. Maar dat wist Stephan nog niet. Hij zou samen met een vriendje ergens in Hilversum een interview hebben over hun idool.

Zittend op een bank aan het water werden ze geïnterviewd. Ineens kwam Enzo Knol van achteren opgedoken. Dit keer liep de meeting niet uit de hand. Een mooie gebeurtenis die de Vloggende Vader tevens filmde en in zijn volgende vlog gebruikte.

De latere vlogs worden wel minder vaak bekeken. Een paar honderd views, maar de ondernemer die feesten organiseert, gaat rustig verder. In januari 2015 viert hij dat hij 1000 abonnees heeft bereikt.

Man Bijt Hond

Maandag 2 februari 2015 is Martijn nog een keer op televisie. Het proramma Man Bijt hond, dat gespecialiseerd lijkt te zijn in bijzondere en exentrieke mensen wilde de Vloggende Vader interviewen over zijn bijzondere hobby. Vloggende Vader bij Man Bijt Hond

Youtube kanaal: Vloggende Vader

Ga ook vloggen! Wordt net zo populair als Enzo.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …