Vloggen Heeft De Toekomst – StukTv Weer Negatief Over Enzo

Enzo Knol
1

‘Fuck het eenvoudig vloggen (ja, echt ja).’ Weer haalt Giel van StukTV op Instagram uit naar vloggers. Wat hijzelf met zijn team doet, dat vind hij pas kwaliteit en zou met een VEED award beloond moeten worden. De meest bekende en populairste vlogger is natuurlijk Enzo Knol. En daar had Giel het dus over.

Giel heeft al vaker via verschillende interviews aangegeven vloggen maar niks te vinden. Eerder had hij bij RTL Late Night het al erover gehad dat vloggen dood is. In zijn blinde haat naar Enzo ziet hij echter een paar dingen over het hoofd.

BNers vloggen

Namelijk de feiten. Steeds meer BNers zijn aan het vloggen geslagen. Linda de Mol is de laatste in de rij die gaat afvallen en ons via een vlog op de hoogte houdt van haar gewicht. Ook Giel Beelen, Domien (3FM), Frans Bouwer, Luuk Ikkink, noem maar nemen een camera ter hand om hun dagelijks leven te filmen. Zelfs bij de politie zijn ze bezig met politieman/vlogger Willem.

En wat dacht je van de reclame? Bij Vodafone wordt al lange tijd een huisvader ten toneel gevoerd die elke keer bezig is te vloggen. Albert Heijn is al een tijdje bezig met een vlogger met het Down syndroom. En Enzo Knol is er zelfs Bekende Nederlander mee geworden. Ook al is Giel geregeld op tv, zelfs hij heeft die status nog lang niet weten te bereiken.

En ook het aantal views geeft aan dat de vlogger er nog steeds toe doet. De YouTuber uit Zeist heeft namelijk het meest bekeken Nederlandstalige YouTube-kanaal.

Vlogger 2 keer meer kijkers dan StukTV

2 keer zoveel jongeren kijken Enzo Knol dan de kwaliteitsfilmpjes van StukTV. Het toppunt van eind 2015 heeft hij niet meer gehaald. Toen haalde hij eind december 2015 de 45 miljoen views in die maand.

Maar in 2106 zijn er zoveel meer YouTubers erbij gekomen (lees concurrenten). En een aantal zijn fulltime-YouTuber geworden. Treitervloggers, vandaalvloggers, beautyvloggers en gewone beschaafde vloggers. Ze leven meer dan ooit!

En Enzo gaat onverstoorbaar door,  of Giel het leuk vindt of niet. Overigens, denk je dat Enzo zich ook maar iets aantrekken van die kritiek? Als hij dat al zou doen dan hoeft de YouTuber alleen maar naar zijn bankrekening te kijken. Enzo is laughing all the way to the bank. Foto: YouTube. Zie ook: Giel van StukTV gaat vloggen?!

Enzo had een paar maanden geleden 160.000 meer subscribers dan StukTV. Mede door Seizoensjacht is het verschil teruggelopen net onder de 100.000. De snelheid is er even uit bij StukTV met nieuwe content zal StukTV wellicht nog dit jaar groter kunnen worden dan EnzoKnol. Ook al groeit Enzo minder hard het laatste halfjaar. Zijn “constante” blijft opmerkelijk goed te noemen. Maar ook Enzo probeert zijn content met speldenprikken te veranderen (als je goed kijkt). Echter Bumper, hoe je een ei moet pellen, bottle flip, jongleren, zijn belegde bolletjes worden in de treuren herhaald in zijn vlogs. Maar ja, dat is zijn dagelijks leven. De hoge pieken zijn eruit maar toch blijft Enzo subsribers en views genereren. Gieltje heeft het wel eens hoog in zijn bolletje. Neemt niet weg dat StukTV vaak goede content in elkaar zet en aflevert.

Gewoon Boef gaat nog steeds als een speer omhoog met zijn subscribers. In dit tempo haalt Boef sneller de miljoen subscribers dan Gio .

En Paultje heeft alvast een verzenddoos gekocht om zijn YouTube play button weer retour afzender te sturen als zijn subscribers onder de 100.000 daalt. Dit laatste wordt een feit.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo Knol Geraakt Door Kritiek Op Laatste Vlog – ´Zware Dagen´ – ‘Werd Afgelopen Dagen Even Teveel`

Het zit de vlogger Enzo Knol even niet mee. Geteisterd door rugpijn en de grote drukte rondom de verhuizing krijgt hij nu ook flink wat negatieve reacties op zijn laatste vlog ‘De mannen van Oranje krijgen training van Josef’. Hij geeft zogenaamd les aan Rutger en Akkamist. Het typetje dat …

Enzo Knol
Succes Voor Enzo Knol Na Rampweek

Het geluk lacht Enzo Knol weer toe, knolpower is nog lang niet uitgewerkt. Ondanks dat de media flink los ging op Enzo vanwege zijn reactie op een politieagent die hem staande hield, heeft de vlogger weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. De podcast De Bennies die Enzo samen met …

Enzo Knol
Media Valt Massaal Over Enzo Knol – Trending op Twitter

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn flink bekritiseerd door de media. Van het AD tot aan RTL Nieuws geven alle ruimte om de vlogger volledig af te branden. En vanavond zit Enzo bij talkshow van Beau. Het is niet alleen dat hij gepakt is met een snelheid van …