Vloggen Heeft De Toekomst – StukTv Weer Negatief Over Enzo

Enzo Knol
1

‘Fuck het eenvoudig vloggen (ja, echt ja).’ Weer haalt Giel van StukTV op Instagram uit naar vloggers. Wat hijzelf met zijn team doet, dat vind hij pas kwaliteit en zou met een VEED award beloond moeten worden. De meest bekende en populairste vlogger is natuurlijk Enzo Knol. En daar had Giel het dus over.

Giel heeft al vaker via verschillende interviews aangegeven vloggen maar niks te vinden. Eerder had hij bij RTL Late Night het al erover gehad dat vloggen dood is. In zijn blinde haat naar Enzo ziet hij echter een paar dingen over het hoofd.

BNers vloggen

Namelijk de feiten. Steeds meer BNers zijn aan het vloggen geslagen. Linda de Mol is de laatste in de rij die gaat afvallen en ons via een vlog op de hoogte houdt van haar gewicht. Ook Giel Beelen, Domien (3FM), Frans Bouwer, Luuk Ikkink, noem maar nemen een camera ter hand om hun dagelijks leven te filmen. Zelfs bij de politie zijn ze bezig met politieman/vlogger Willem.

En wat dacht je van de reclame? Bij Vodafone wordt al lange tijd een huisvader ten toneel gevoerd die elke keer bezig is te vloggen. Albert Heijn is al een tijdje bezig met een vlogger met het Down syndroom. En Enzo Knol is er zelfs Bekende Nederlander mee geworden. Ook al is Giel geregeld op tv, zelfs hij heeft die status nog lang niet weten te bereiken.

En ook het aantal views geeft aan dat de vlogger er nog steeds toe doet. De YouTuber uit Zeist heeft namelijk het meest bekeken Nederlandstalige YouTube-kanaal.

Vlogger 2 keer meer kijkers dan StukTV

2 keer zoveel jongeren kijken Enzo Knol dan de kwaliteitsfilmpjes van StukTV. Het toppunt van eind 2015 heeft hij niet meer gehaald. Toen haalde hij eind december 2015 de 45 miljoen views in die maand.

Maar in 2106 zijn er zoveel meer YouTubers erbij gekomen (lees concurrenten). En een aantal zijn fulltime-YouTuber geworden. Treitervloggers, vandaalvloggers, beautyvloggers en gewone beschaafde vloggers. Ze leven meer dan ooit!

En Enzo gaat onverstoorbaar door,  of Giel het leuk vindt of niet. Overigens, denk je dat Enzo zich ook maar iets aantrekken van die kritiek? Als hij dat al zou doen dan hoeft de YouTuber alleen maar naar zijn bankrekening te kijken. Enzo is laughing all the way to the bank. Foto: YouTube. Zie ook: Giel van StukTV gaat vloggen?!

Enzo had een paar maanden geleden 160.000 meer subscribers dan StukTV. Mede door Seizoensjacht is het verschil teruggelopen net onder de 100.000. De snelheid is er even uit bij StukTV met nieuwe content zal StukTV wellicht nog dit jaar groter kunnen worden dan EnzoKnol. Ook al groeit Enzo minder hard het laatste halfjaar. Zijn “constante” blijft opmerkelijk goed te noemen. Maar ook Enzo probeert zijn content met speldenprikken te veranderen (als je goed kijkt). Echter Bumper, hoe je een ei moet pellen, bottle flip, jongleren, zijn belegde bolletjes worden in de treuren herhaald in zijn vlogs. Maar ja, dat is zijn dagelijks leven. De hoge pieken zijn eruit maar toch blijft Enzo subsribers en views genereren. Gieltje heeft het wel eens hoog in zijn bolletje. Neemt niet weg dat StukTV vaak goede content in elkaar zet en aflevert.

Gewoon Boef gaat nog steeds als een speer omhoog met zijn subscribers. In dit tempo haalt Boef sneller de miljoen subscribers dan Gio .

En Paultje heeft alvast een verzenddoos gekocht om zijn YouTube play button weer retour afzender te sturen als zijn subscribers onder de 100.000 daalt. Dit laatste wordt een feit.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

Enzo Knol
Wat Doet Jade (ex- van Gio) Bij Enzo Knol?

Jade Anna die onlangs nog haar breuk met Gio Latooy heeft bevestigd, duikt verrassend op in de vlog van Enzo Knol! De sportieve Jade is daar om met Myron een fitness video op te nemen. Verder in de vlog zitten Enzo en Jade samen in haar auto en onthult Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Neemt Acid Mee Op Sportvakantie!

Verrassend! Enzo Knol had eerder in zijn vlog zijn kijkers uitgedaagd om te raden wie met hem meeging op wintersport. Toch werd onder de comments meteen raak gegokt. Het was niemand minder dan Nathan Vandergunst, Acid, de rebelse Belgische YouTuber. Die was eerder 1 keer in zijn vlogs voorgekomen toen …