Verliefde Myron Koops Wurgt Enzo Knol!

Myron Koops
15

Myron Koops was al eerder op zijn Instagram verschenen, maar dan in de sneeuw.

Dit keer heeft Enzo Knol ‘zijn’ Myron laten zien in de Knolhol als ze hem spelenderwijs probeert te wurgen: de meest ultieme bewijs van liefde en genegenheid!

Nu zijn het aantal aanwijzingen dat Myron de vriendin is van Enzo inmiddels talloos. Alleen al het aantal keren dat het meisje uit Borger in zijn vlogs verschijnt!

Dat is inmiddels dagelijks, inclusief de vakanties, kerst en Oud & Nieuw vieren bij de familie Knol. Als je Enzo ziet dan is Myron vlakbij. Het lijkt wel alsof het baantje van Myron is meelopen met de vlogger.

Want wat doet ze eigenlijk voor werk? Heeft ze een tussenjaar? Overigens, kennen de twee al veel langer dan Enzo ons wil doen geloven. In juni 2018 is ze voor het eerst verschenen in de vlog 1782 ‘Mijn jongensdroom komt uit‘. Daarin treed hij op samen met K-3. Op de achtergrond is Myron ontdekt.

Zo moeilijk dat iedere volwassene begrijpt dat je de naam Enzo in je titel moet zetten omdat die populair is in de Google zoekmachine en je site filmpje etc hoog in de resultaten komt. Maar je zal wel een kindje zijn dat nog niet op internet thuishoort. Wie zegt dat ook al weer.

Paul koopt vaseline en gebruikt deze voor zijn eigen p*epgaatje. De veren in zijn gaatje moeten uiteraard soepel naar binnen kunnen, anders krijgt hij last van aambeien. Hij kan zijn hormonen ook al niet meer onder controle houden nu Monica Geuze weer single is.

DM,
Dat komt omdat bij Google de naam Enzo heel hoog in de top zoektermen staat.
De auteur geeft dat ook eerlijk toe.
Dit in tegenstelling tot King Alert en JustNicolas. Nicolas koopt van zijn verdienste Clearasil. En King Alert koopt er anti aging creme van.

In de veelbesproken K3-vlog zie je heel erg vaag een meisje dat lijkt op Myron. Dit is echter geen bewijs dat het daadwerkelijk om Myron gaat. Het kan net zo goed iemand van de productie zijn. Bovendien was Myron voor het eerst te zien in vlog 1767, op de kartbaan, waar ze werkt(e). Of ze elkaar toen al kenden wordt niet duidelijk uit die vlog.

Ben blij dat de schrijver inziet dat de wurger van Boston al zijn 23 moorden uit pure liefde heeft gepleegd.
Maar even terzake. Myron heeft al een paar jaar een eigen bedrijf. Zij adviseert en begeleid influencers. Zou het niet mogelijk zijn omdat zij al lang tot the inner circle van de Familie Knol behoort dat zij de zaken zoals K3 en dagje uit familie Knol begeleid heeft. En dat die samenwerking tot de huidige situatie heeft geleid. Enzo werkt samen met zijn P. A. adviseuse etc.
Dat er in een samenwerking tussen een leuke jongen en een knappe meid iets meer ontstaat zien we hier gebeuren. Niks mis mee, laat ‘t groeien.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
22
Enzo Knol En Myron Knuffelen Elkaar! Stelletje Betrapt In De Stad Der Liefde!!

Als er al twijfel was of Enzo en Myron een relatie hebben dan is dat nu wel een eind aan gekomen: Het bekende stelletje is knuffelend gezien in de stad der liefde Parijs en wel op de Eiffeltoren! Dit is wat de getuige meldt op Facebook: ‘We stonden net boven …

Enzo Knol
43
Verliefde Enzo Knol En Myron Koops op Insta

Voor het eerst plaatst Enzo Knol een foto op Instagram samen met zijn vriendin Myron Koops. Is hun aankondiging dat ze een stelletje zijn aanstaande? Hij schrijft verder niets over de foto zelf, maar zijn moeder plaatst een reactie die niets aan de verbeelding overlaat: een rood hartje! En op …

Myron Koops
17
Alle Info Over Myron Koops, Vriendin Van Enzo Knol

Myron Koops is de vriendin van Enzo Knol. Ze is 22 jaar en woont in Borger bij haar ouders die een autoschadebedrijf hebben. Volgens haar gesloten Instagram studeert ze Communicatie in Groningen. Tevens heeft ze op hoog niveau geschaatst. Ze heeft een broer Toine Koops die in het bedrijf van …