Verliefde Myron Koops Wurgt Enzo Knol!

Myron Koops
16

Myron Koops was al eerder op zijn Instagram verschenen, maar dan in de sneeuw.

Dit keer heeft Enzo Knol ‘zijn’ Myron laten zien in de Knolhol als ze hem spelenderwijs probeert te wurgen: de meest ultieme bewijs van liefde en genegenheid!

Nu zijn het aantal aanwijzingen dat Myron de vriendin is van Enzo inmiddels talloos. Alleen al het aantal keren dat het meisje uit Borger in zijn vlogs verschijnt!

Dat is inmiddels dagelijks, inclusief de vakanties, kerst en Oud & Nieuw vieren bij de familie Knol. Als je Enzo ziet dan is Myron vlakbij. Het lijkt wel alsof het baantje van Myron is meelopen met de vlogger.

Want wat doet ze eigenlijk voor werk? Heeft ze een tussenjaar? Overigens, kennen de twee al veel langer dan Enzo ons wil doen geloven. In juni 2018 is ze voor het eerst verschenen in de vlog 1782 ‘Mijn jongensdroom komt uit‘. Daarin treed hij op samen met K-3. Op de achtergrond is Myron ontdekt.

Zo moeilijk dat iedere volwassene begrijpt dat je de naam Enzo in je titel moet zetten omdat die populair is in de Google zoekmachine en je site filmpje etc hoog in de resultaten komt. Maar je zal wel een kindje zijn dat nog niet op internet thuishoort. Wie zegt dat ook al weer.

Paul koopt vaseline en gebruikt deze voor zijn eigen p*epgaatje. De veren in zijn gaatje moeten uiteraard soepel naar binnen kunnen, anders krijgt hij last van aambeien. Hij kan zijn hormonen ook al niet meer onder controle houden nu Monica Geuze weer single is.

DM,
Dat komt omdat bij Google de naam Enzo heel hoog in de top zoektermen staat.
De auteur geeft dat ook eerlijk toe.
Dit in tegenstelling tot King Alert en JustNicolas. Nicolas koopt van zijn verdienste Clearasil. En King Alert koopt er anti aging creme van.

In de veelbesproken K3-vlog zie je heel erg vaag een meisje dat lijkt op Myron. Dit is echter geen bewijs dat het daadwerkelijk om Myron gaat. Het kan net zo goed iemand van de productie zijn. Bovendien was Myron voor het eerst te zien in vlog 1767, op de kartbaan, waar ze werkt(e). Of ze elkaar toen al kenden wordt niet duidelijk uit die vlog.

Ben blij dat de schrijver inziet dat de wurger van Boston al zijn 23 moorden uit pure liefde heeft gepleegd.
Maar even terzake. Myron heeft al een paar jaar een eigen bedrijf. Zij adviseert en begeleid influencers. Zou het niet mogelijk zijn omdat zij al lang tot the inner circle van de Familie Knol behoort dat zij de zaken zoals K3 en dagje uit familie Knol begeleid heeft. En dat die samenwerking tot de huidige situatie heeft geleid. Enzo werkt samen met zijn P. A. adviseuse etc.
Dat er in een samenwerking tussen een leuke jongen en een knappe meid iets meer ontstaat zien we hier gebeuren. Niks mis mee, laat ’t groeien.

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Myron Koops
Myron Koops Neemt Eigen Video Op

Myron Koops, de vriendin van Enzo Knol, heeft haar allereerste video opgenomen, geĆ¼pload op het gamekanaal van Enzo. Het betreft een Sims-aflevering waarin ze hun nieuwe huis in Soesterberg aan de kijkers laat zien. De titel van de gameaflevering vertelt ons dat er nog meer aankomen van Myron. De vlogger …

Enzo Knol
Eerste Date Van Enzo Knol en Myron Koops Was Op Vliegbasis Soesterberg

Enzo Knol en Myron Koops vertellen tijdens een livestream op Twitch dat Enzo als eerste Myron een kus had gegeven. Myron vertelt hoe dat ging:” We gingen longboarden; op de plaats waar we nu aan gaan wonen, hadden we onze eerste date.” Myron doelt op vliegbasis Soesterberg dat sinds de …

Enzo Knol
Myron Koops Was Ongelukkig Totdat Ze Enzo Knol Ontmoette!!

Myron Koops was tijdens haar leven als professioneel schaatser steeds meer ongelukkiger geworden. Haar ontmoetingen met Enzo hebben haar leven ten goede veranderd. Doordat ze steeds vaker optrok met de vlogger leerde ze ook een andere kant van het leven kennen. Dat vertelt ze in de langverwachte video: De Q&A …