Verliefde Myron Koops Wurgt Enzo Knol!

Myron Koops
15

Myron Koops was al eerder op zijn Instagram verschenen, maar dan in de sneeuw.

Dit keer heeft Enzo Knol ‘zijn’ Myron laten zien in de Knolhol als ze hem spelenderwijs probeert te wurgen: de meest ultieme bewijs van liefde en genegenheid!

Nu zijn het aantal aanwijzingen dat Myron de vriendin is van Enzo inmiddels talloos. Alleen al het aantal keren dat het meisje uit Borger in zijn vlogs verschijnt!

Dat is inmiddels dagelijks, inclusief de vakanties, kerst en Oud & Nieuw vieren bij de familie Knol. Als je Enzo ziet dan is Myron vlakbij. Het lijkt wel alsof het baantje van Myron is meelopen met de vlogger.

Want wat doet ze eigenlijk voor werk? Heeft ze een tussenjaar? Overigens, kennen de twee al veel langer dan Enzo ons wil doen geloven. In juni 2018 is ze voor het eerst verschenen in de vlog 1782 ‘Mijn jongensdroom komt uit‘. Daarin treed hij op samen met K-3. Op de achtergrond is Myron ontdekt.

Er zit 24 uur in een dag. Op dit moment komt er 400 uur aan beeldmateriaal op YouTube bij. Niet per dag, nee dit is per minuut. Als 1 tiende deel vanuit Nederland zou komen dat is 576 uur aan beeldmateriaal per dag voor Nederland. Ik wens jou veel kijkplezier en uiteraard is het zo makkelijk voor jou om het bij te houden, dat ik van jou verwacht dat je van de grootste 25 NL YouTube kanalen elke dag een verslagje maakt. Denk toch na, je hebt niet eens tijd meer om te kakken, te eten, tv te kijken, een boek te lezen, je moeder te pesten, achter de meiden aan te schuren last staan te slapen. Zelfs f*ppen kan je vergeten.

De Admin doet er niet echt veel aan om de kwaliteit van deze site te behouden/verbeteren, heb al meerdere dingen/suggesties gegeven naar komt geen reactie op. Schijven over Enzo Knol is waar de prioriteit ligt.

Een van de suggesties was om een forum te openen op deze site zodat we hier ook ons eigen bevindingen van zaken kunnen bespreken die hier niet behandeld worden. Onderandere de eindeloze discussie over Kingalert waar niet over gepraat mag worden omdat het vaak offtopic is tenopzichte van het nieuws artiekel; helemaal prima maar Admin; kom dan ook met een passende oplossing.

Beste Piet Klaas Henk,
Privacy, persoonlijke levenssfeer, privésfeer of eigenruimte schermt personen of groepen af van bespieding en beïnvloeding. Privacy betekent dat iemand dingen kan doen zonder dat de buitenwereld daar weet van heeft, inbreuk op maakt, of invloed op heeft. De afscherming van beïnvloeding wordt ook omschreven als het recht om met rust gelaten te worden. Het is een universeel mensenrecht, een fundamentele vrijheid en een grondrecht.

Jij bent tegen mensenrechten???

Vind het best wel minachtend naar z’n publiek toe dat hij er geen duidelijkheid over geeft… Ik snap best wel dat je het in het begin privé wilt houden, maar inmiddels is deze chick al meer dan een maand in elke vlog. De term ‘privé’ kan dan wel de deur uit, toch?

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
22
Enzo Knol En Myron Knuffelen Elkaar! Stelletje Betrapt In De Stad Der Liefde!!

Als er al twijfel was of Enzo en Myron een relatie hebben dan is dat nu wel een eind aan gekomen: Het bekende stelletje is knuffelend gezien in de stad der liefde Parijs en wel op de Eiffeltoren! Dit is wat de getuige meldt op Facebook: ‘We stonden net boven …

Enzo Knol
41
Verliefde Enzo Knol En Myron Koops op Insta

Voor het eerst plaatst Enzo Knol een foto op Instagram samen met zijn vriendin Myron Koops. Is hun aankondiging dat ze een stelletje zijn aanstaande? Hij schrijft verder niets over de foto zelf, maar zijn moeder plaatst een reactie die niets aan de verbeelding overlaat: een rood hartje! En op …

Myron Koops
17
Alle Info Over Myron Koops, Vriendin Van Enzo Knol

Myron Koops is de vriendin van Enzo Knol. Ze is 22 jaar en woonde tot voor kort in Borger bij haar ouders die een autoschadebedrijf hebben. Ze komt zo vaak voor in zijn vlogs dat het erop lijkt dat ze verhuisd is naar Zeist en samen woont met de YouTuber. …