Verliefde Enzo Knol En Myron Koops op Insta

Enzo Knol
43

Voor het eerst plaatst Enzo Knol een foto op Instagram samen met zijn vriendin Myron Koops. Is hun aankondiging dat ze een stelletje zijn aanstaande?

Hij schrijft verder niets over de foto zelf, maar zijn moeder plaatst een reactie die niets aan de verbeelding overlaat: een rood hartje! En op een andere foto staat Myron zelfs in bikini samen met Enzo, poserend in een groepsfoto.

En ondertussen volgt ook Milan Knol de vriendin van Enzo. Het lijkt erop dat Enzo met deze foto geen enkele moeite meer doet om zijn relatie met Myron Koops te verbergen.

Afgelopen september viel het kijkers steeds vaker op dat iemand zijn camera vasthield zonder in beeld te komen. Toen haar naam uitlekte liet Enzo haar alsnog in beeld komen. Sindsdien is de schaatsster Myron vrijwel dagelijks in zijn filmpjes te zien.

Het enige wat de vlogger tot nog toe heeft gezegd over Myron is dat ze zijn schaatstrainster is. De laatste tijd heeft hij dat niet meer herhaalt. Kan ook moeilijk, want hij schaatst al weken niet meer.

Ondertussen zijn er opmerkelijke berichten binnengekomen van kijkers die Myron al in 2018 hebben ontdekt in een vlog van Enzo. Dat was de vlog uit juni vorig jaar waarin Enzo naar zijn kijkers toe nog steeds een relatie had met Dee! Zijn ex was er toen al niet meer bij. Later hier meer over.

Nee het is echt, kusjes Paul

Beste kijkers,

Ik dacht een paar jaar geleden met de introductie van King Alert een weg te gaan bewandelen, die aan het succes van DramaAlert zou gaan spiegelen. In het begin zag het er veel belovend uit. Niet alleen ik, Paul Goudsmit, maar ook mijn omgeving was razend enthousiast. Na wat succes volle onderwerpen heb ik ontslag genomen als leraar en werd ik ook een vraagbaak voor de “oude” media. Daarnaast ging ik vanwege mijn succes ook een boek schrijven, net als een tiental andere youtubers. Tegelijkertijd startte ik mijn DJ carriere, wat als succes gespiegeld moest worden aan StukTV en Qucee. Om de (sub)top te bereiken moest ik de afgelopen jaren erg hard voor werken. De successen, waar ik s’nachts van droomde en mij ook de gehele dag mee bezig hield, kwamen door toedan van anderen keer op keer niet uit. Het afgelopen half jaar merkte ik keer op keer dat de spirit en de energie met stappen afnam. Het waren steeds de invloeden van buitenaf, die mij niet succesvol maakte.
Zoals jullie hopelijk begrijpen, het lag echt niet aan mij, heb ik besloten de stoppen met KingAlert en alle anderen activiteiten. Ik concentreer mij vanaf 1 januari 2020 alleen op bloederige en schietende live stream spelen. Dit zal plaats vinden laat in de avond en in de nachtelijke uren voor mijn handje vol trouwe fans. Dat mijn kinderen de volgende dag naar school moeten en ik overdag in mijn bed lig te slapen is mijn probleem. Mijn kinderen kunnen met al hun vragen bij hun mams terecht.
Bedankt voor jullie support een goed 2020 en tot gauw in een van de live streams.
kusjes
Paul
Sorry, ik moest de tekst op het eind snel afmaken, omdat ik voor sluitingstijd nog snel naar de supermarkt ga, voor een paar kratjes bier en flessen sterke drank.

Elmar, je wordt uitgekotst in Meppel, mensen mijden de stream om jou. De view cijfers zijn drastisch gedaald bij KA sinds je bemoeienis en nu zit je hier weer onder andere namen te stoken.
Drink minder, leef gezonder en zoek een nette baan.

Heel simpel Dylan had voor mij een heel belangrijke bijrol en mocht ik samen met mijn vrouw over de rode loper.
In de film van die bepukkelde puskop kom ik niet voor, dan gaat ‘t niveau natuurlijk omlaag.

43 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
7
Klacht Ingediend Tegen Enzo Knol Over Vergeten Reclame Melding

De Reclame Code Commissie is boos op Enzo Knol, aldus De Telegraaf. Enzo heeft bij zijn vlog (‘Ik ben mijn autosleutel kwijtgeraakt’) over BoerderijChips niet vermeld dat hij daarvoor betaald kreeg. In die vlog ging hij op bezoek bij een boerderij en kreeg hij niet alleen een aantal dozen chips, …

Myron Koops
15
Verliefde Myron Koops Wurgt Enzo Knol!

Myron Koops was al eerder op zijn Instagram verschenen, maar dan in de sneeuw. Dit keer heeft Enzo Knol ‘zijn’ Myron laten zien in de Knolhol als ze hem spelenderwijs probeert te wurgen: de meest ultieme bewijs van liefde en genegenheid! Nu zijn het aantal aanwijzingen dat Myron de vriendin …

Enzo Knol
18
Enzo Knol Verwijdert Fragment Uit Vlog – Media Valt Over Vuurwerk

Enzo Knol heeft een fragment uit de vlog 2235 ‘Vuurwerk afsteken‘ verwijderd na kritiek hierop. Via RTL Nieuws biedt hij zijn oprechte excuses aan. Het gaat om het fragment waarin hij een pot vuurwerk afsteekt in de publiek toegankelijke garage onder het appartementencomplex van zijn moeder. Tijdens Oud & Nieuw …