Verborgen Video Van Milan, Enzo Zoekt Wieltje En Jill Onder Het Mes

Milan Knol met bril
Milan Knol
1

Milan Knol met bril

Milan heeft tot zijn eigen verbazing een stukje video van 14 seconden gevonden die verborgen was en alleen hij kon zien. De video staat wel op YouTube, maar het is niet te vinden voor ons kijkers. Tenzij je de link volgt die hij heeft getwitterd. Of je kan het hieronder bekijken. Je ziet Milan met een coole, licht knipperende bril aan.

Jill onder het mes

Jill blijkt al jaren een enorme frustratie te hebben: haar neus. Niet dat die van voren zit en niet van achter; ze vindt haar neus er echt niet uitzien. Vooral als je haar van de zijkant bekijkt dan vindt Jill dat ze een lelijke, gehoekte neus heeft.

Ze ergert zich er zozeer aan dat ze dit laat verhelpen door een plastische chirurg! Hoewel het een behoorlijke dure operatie is troost ze zichzelf met de gedachte dat ze er voor de rest van haar leven plezier aan zal hebben.

Enzo zoekt wieltje

Enzo had gisteren op Twitter aan zijn volgers gevraagd of ze hem konden helpen. Niet met Knolpower, dat heeft Enzo genoeg, maar met een onderdeel voor een roeitrainer. “Kan iemand mij helpen? Heeft iemand een nieuw wieltje? Niet voor mezelf trouwens.”

Hij plaatste daarbij een foto en de afmetingen van het gezochte wieltje. Onderhand zal hij het wel gevonden hebben. Anders zal hij moeten roeien met de wieltjes die hij heeft.

Zie ook: VEED Awards – Enzo grote winnaar, Rutger verliezer.
Milan koopt mieren en Enzo vindt het supergaaf!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Milan Knol Maakt Nieuwe Vriendin Bekend

Milan Knol heeft op Instagram foto’s gedeeld van zijn nieuwe vriendin Elisabeth. Bij de vorige foto waarop hij op zijn bed stond te springen in een bananenpak (!) konden we al een glimp opvangen van wat dus Elisabeth blijkt te zijn. Veel meer zullen we waarschijnlijk niet van haar te …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Milan Knol wekt alom verbazing over een foto die hij op zijn Instagram plaatst. Je ziet hem op zijn nieuwe bed springen. Op zich niks bijzonders, maar wel wat er achter hem zichtbaar is. Daar steekt een hoofd van een blonde vrouw net boven de lakens uit. Milan geeft in …

Milan Knol
Malino de Hond Ter Adoptie Aangeboden! Doet Milan Knol Zijn Huisdier Weg?!

Waar is Malino de hond gebleven? Al wekenlang is Malino weg van zijn baasje Milan Knol. Soms zie je via het Instagram account van Malino de hond nog filmpjes voorbij komen die duidelijk niet zijn opgenomen vanuit het huis van Milan. Je ziet dan Malino spelen met andere honden. Alsof …