Verborgen Video Van Milan, Enzo Zoekt Wieltje En Jill Onder Het Mes

Milan Knol met bril
Milan Knol
1

Milan Knol met bril

Milan heeft tot zijn eigen verbazing een stukje video van 14 seconden gevonden die verborgen was en alleen hij kon zien. De video staat wel op YouTube, maar het is niet te vinden voor ons kijkers. Tenzij je de link volgt die hij heeft getwitterd. Of je kan het hieronder bekijken. Je ziet Milan met een coole, licht knipperende bril aan.

Jill onder het mes

Jill blijkt al jaren een enorme frustratie te hebben: haar neus. Niet dat die van voren zit en niet van achter; ze vindt haar neus er echt niet uitzien. Vooral als je haar van de zijkant bekijkt dan vindt Jill dat ze een lelijke, gehoekte neus heeft.

Ze ergert zich er zozeer aan dat ze dit laat verhelpen door een plastische chirurg! Hoewel het een behoorlijke dure operatie is troost ze zichzelf met de gedachte dat ze er voor de rest van haar leven plezier aan zal hebben.

Enzo zoekt wieltje

Enzo had gisteren op Twitter aan zijn volgers gevraagd of ze hem konden helpen. Niet met Knolpower, dat heeft Enzo genoeg, maar met een onderdeel voor een roeitrainer. “Kan iemand mij helpen? Heeft iemand een nieuw wieltje? Niet voor mezelf trouwens.”

Hij plaatste daarbij een foto en de afmetingen van het gezochte wieltje. Onderhand zal hij het wel gevonden hebben. Anders zal hij moeten roeien met de wieltjes die hij heeft.

Zie ook: VEED Awards – Enzo grote winnaar, Rutger verliezer.
Milan koopt mieren en Enzo vindt het supergaaf!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Milan Knol
Kat van Milan Knol Doodgereden

De kat van Milan Knol, Macchia, is doodgereden. “Mijn poes heeft een ongeluk gehad met een auto en dit niet overleefd.” Dat meldt Milan zojuist op zijn Instagram. De kat die 2,5 jaar oud is geworden, kan je kennen van de vlogs van Enzo Knol waar hij geregeld voorbij komt. …

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …