Verborgen Video Van Milan, Enzo Zoekt Wieltje En Jill Onder Het Mes

Milan Knol met bril
Milan Knol
1

Milan Knol met bril

Milan heeft tot zijn eigen verbazing een stukje video van 14 seconden gevonden die verborgen was en alleen hij kon zien. De video staat wel op YouTube, maar het is niet te vinden voor ons kijkers. Tenzij je de link volgt die hij heeft getwitterd. Of je kan het hieronder bekijken. Je ziet Milan met een coole, licht knipperende bril aan.

Jill onder het mes

Jill blijkt al jaren een enorme frustratie te hebben: haar neus. Niet dat die van voren zit en niet van achter; ze vindt haar neus er echt niet uitzien. Vooral als je haar van de zijkant bekijkt dan vindt Jill dat ze een lelijke, gehoekte neus heeft.

Ze ergert zich er zozeer aan dat ze dit laat verhelpen door een plastische chirurg! Hoewel het een behoorlijke dure operatie is troost ze zichzelf met de gedachte dat ze er voor de rest van haar leven plezier aan zal hebben.

Enzo zoekt wieltje

Enzo had gisteren op Twitter aan zijn volgers gevraagd of ze hem konden helpen. Niet met Knolpower, dat heeft Enzo genoeg, maar met een onderdeel voor een roeitrainer. “Kan iemand mij helpen? Heeft iemand een nieuw wieltje? Niet voor mezelf trouwens.”

Hij plaatste daarbij een foto en de afmetingen van het gezochte wieltje. Onderhand zal hij het wel gevonden hebben. Anders zal hij moeten roeien met de wieltjes die hij heeft.

Zie ook: VEED Awards – Enzo grote winnaar, Rutger verliezer.
Milan koopt mieren en Enzo vindt het supergaaf!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Milan Knol
Enzo Knol Troost Emotionele Milan Over Verlies Malino de Hond

Milan Knol heeft veel steunbetuigingen gekregen na het verschijnen van de video “Waar is Malino de hond?” Milan vertelt met betraande ogen dat Malino niet meer bij hem kon blijven omdat de hond agressief en onbetrouwbaar was geworden. De kans dat de viervoeter kinderen wat zou aandoen was voor hem …

Milan Knol
Malino Werd Een Gevaar Voor Kleine Kinderen – Milan Knol In Tranen

“Ik zal Malino nooit vergeten!” Een zwaar aangeslagen Milan Knol heeft eindelijk uitleg gegeven wat er met Malino de hond is gebeurd. Malino zal niet meer terugkeren in huize Knol en is inmiddels ondergebracht bij een dierenvriend waar de hond het goed heeft. Bij de uitleg die we te horen …

Milan Knol
Malino de Hond Gevonden! Gedumpt Bij Autodealer?

Update: Milan Knol vertelt de waarheid over Malino. Schokkend bericht! Is Malino de hond gevonden? Op filmbeelden op Instagram is te zien dat de hond die sterk doet lijken op Malino wordt vastgehouden in een betralied hok bij Mercedes -Benz dealer Stern in Nijkerk! En volgers de tipgever van deze blog …