Vera Camilla Is Het Spuugzat: Niet Alle Vloggers zijn Debiel

Alle YouTubers
2

vera cammila

Beauty vlogger Vera Camilla haalt uit naar alle mensen die vloggers maar debiel vinden en YouTube filmpjes bagger. Ze schrijft op Twitter: “De mensen die op vloggers haten, zijn de mensen die alleen vlogs kijken die negatief in de media komen.” Voor die haters heeft ze een welgemeend advies: “Zet eens een middagje YouTube aan.”

Mocht je dan nog tot de conclusie komen dat het niks is dan is het “ook goed! Maar doe niet alsof elke vlogger een randdebiel is.”

Ophef over treinritje

Vera reageert op alle ophef in de media over de vlogger Willem die een treinritje nam en dat filmde. Nou ja, hij zat samen met een vriend op de trein in plaats van erin.

Zie ook: Vlogger Willem bijna onthoofd

Volgens het vervoerbedrijf is dit niet de bedoeling, hoewel natuurlijk op zich een oplossing voor overvolle treinen. Zelfs KingAlert (Paul Goudsmit) werd door de media benaderd met de vraag wat hij ervan vond. Dit moet zijn ‘moment of fame’ zijn geweest. De pers die HEM benadert voor zijn mening!

Metro

KingAlert gaat helemaal mee met alle negatieve commentaren over de vlogger Willem. In de krant Metro (volgens Paul de grootste krant van Nederland) zegt hij: “Dit stopt pas als het verkeerd afloopt.” En voegt hij er verhit aan toe: “Dit wangedrag om aandacht loopt volledig uit de hand.”

Maar ligt dan niet de verantwoordelijkheid in de eerste plaats bij YouTube in plaats van bij de vloggers? Willem krijgt zelfs geld van het videoplatform, afhankelijk van onder andere het aantal views op zijn kanaal.

Het filmpje wat zoveel ophef veroorzaakt is nog steeds bij het trending lijst van YouTube te vinden. De videodienst heeft blijkbaar geen boodschap aan het gevaar dat dit soort filmpjes zouden opleveren.

Andere YouTubers zijn voor het minste of geringste al hun complete YouTube-kanaal kwijt geraakt vanwege copyrightschending. Gevaarlijke stunts zijn echter geen enkel probleem voor dit Google bedrijf.

Het zijn oprecht geinteresseerden en als het je niet interesseert vraag ik me af wat mensen daar te zoeken hebben. Willen ze hun frustraties op mensen afreageren, die geen part noch deel hebben aan hun problematiek. .

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …