Vera Camilla Is Het Spuugzat: Niet Alle Vloggers zijn Debiel

Alle YouTubers
2

vera cammila

Beauty vlogger Vera Camilla haalt uit naar alle mensen die vloggers maar debiel vinden en YouTube filmpjes bagger. Ze schrijft op Twitter: “De mensen die op vloggers haten, zijn de mensen die alleen vlogs kijken die negatief in de media komen.” Voor die haters heeft ze een welgemeend advies: “Zet eens een middagje YouTube aan.”

Mocht je dan nog tot de conclusie komen dat het niks is dan is het “ook goed! Maar doe niet alsof elke vlogger een randdebiel is.”

Ophef over treinritje

Vera reageert op alle ophef in de media over de vlogger Willem die een treinritje nam en dat filmde. Nou ja, hij zat samen met een vriend op de trein in plaats van erin.

Zie ook: Vlogger Willem bijna onthoofd

Volgens het vervoerbedrijf is dit niet de bedoeling, hoewel natuurlijk op zich een oplossing voor overvolle treinen. Zelfs KingAlert (Paul Goudsmit) werd door de media benaderd met de vraag wat hij ervan vond. Dit moet zijn ‘moment of fame’ zijn geweest. De pers die HEM benadert voor zijn mening!

Metro

KingAlert gaat helemaal mee met alle negatieve commentaren over de vlogger Willem. In de krant Metro (volgens Paul de grootste krant van Nederland) zegt hij: “Dit stopt pas als het verkeerd afloopt.” En voegt hij er verhit aan toe: “Dit wangedrag om aandacht loopt volledig uit de hand.”

Maar ligt dan niet de verantwoordelijkheid in de eerste plaats bij YouTube in plaats van bij de vloggers? Willem krijgt zelfs geld van het videoplatform, afhankelijk van onder andere het aantal views op zijn kanaal.

Het filmpje wat zoveel ophef veroorzaakt is nog steeds bij het trending lijst van YouTube te vinden. De videodienst heeft blijkbaar geen boodschap aan het gevaar dat dit soort filmpjes zouden opleveren.

Andere YouTubers zijn voor het minste of geringste al hun complete YouTube-kanaal kwijt geraakt vanwege copyrightschending. Gevaarlijke stunts zijn echter geen enkel probleem voor dit Google bedrijf.

Het zijn oprecht geinteresseerden en als het je niet interesseert vraag ik me af wat mensen daar te zoeken hebben. Willen ze hun frustraties op mensen afreageren, die geen part noch deel hebben aan hun problematiek. .

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …