Veed – Quin Populair, Nathan Met Moeder Gio En Rutger Wordt Dik

Acid en Gio'smoeder samen op VEED
VEED

Acid en Gio'smoeder samen op VEED

Hoe was VEED? De eerste video’s komen binnen. De vlog van Don van YouTube-kanaal NLxDon laat zien dat onderhand ook Quin heel populair aan het worden is. Don en Quin zijn op het Westergaspark, maar weten eigenlijk niet precies waar VEED wordt gehouden. Kelvin (Cinemates) – 1 van de organisatoren van VEED -moet worden gebeld om te vragen hoe ze binnen komen.

In zijn vlog zie je ook hoe de jongens van Stuk TV voor de tweede keer hun 1-miljoen subs award van YouTube in ontvangst nemen. Die kwamen pas na half twee aanslenteren op de locatie van het VEED-festival.

Acid met moeder Gio

Heeft Acid een vriendin? Op Twitter verscheen gisteren al een rare foto: Acid (Nathan) in een innige omstrengeling met de moeder van Gio. Als buitenstaander zou je zomaar kunnen denken dat een vrouw van middelbare leeftijd een relatie heeft met een 16-jarige jongen.

Gio’s moeder heeft hem beet als een slang zijn prooi vlak voordat die hem verschalkt. Met een verlamde grijns op zijn gezicht kijkt Nathan de camera in, niet in staat om aan dit bizarre moment te ontsnappen.

Rutger Vink met chocoladerepen

En Rutger Vink (Furtjuh) heeft meer dan 60 chocoladerepen van zijn fans meegekregen. Die vinden blijkbaar dat hij er veel te mager uitziet! Als hij die allemaal opeet heeft Rutger in ieder geval weer een doel om naar de sportschool te gaan.

Ook aan de reactie van de fans (veel gillen!) was het een geslaagde dag. Er kwamen in totaal 2600 YouTube-fans op het VEED-festival af. Foto: Twitter.

Zie ook: Enzo Knol grote winnaar VEED awards

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VEED
3
VEED Weer Niet Uitverkocht

Het VEED festival met als hoogtepunt de VEED Awards is ook dit jaar niet uitverkocht. Opmerkelijk gezien de grote hoeveelheid publiciteit die dit evenement krijgt van de gevestigde media. Zelfs het Algemeen Dagblad heeft zich als sponsor aangemeld. YouTubers Ook de YouTubers die daar aanwezig zijn doen er alles aan om …

VEED
1
VEED Awards Stemmen Lekken Uit – Organisatie Houdt Zich Niet Aan Wet

Op Twitter is een filmpje opgedoken hoe je al gedurende het stemmen op de VEED Awards te weten kunt komen hoeveel procent stemmen de verschillende YouTubers hebben gekregen. Klik op bijvoorbeeld het icoontje van ‘vlogger; daarna met rechter muisknop op de YouTuber bij de lijst van namen waar je uit …

VEED Magazine
VEED
2
VEED Magazine Nu Te Koop – Best Bewaarde Geheim Van YouTube!

VEED Magazine is te koop bij de supermarkt (o.a. AH, Jumbo), Bruna, AKO en Bol.com. In totaal 5000 verkooppunten, aldus de uitgever F.C.Klap. Het kost 3,49 euro per stuk. Dat kan je het best bewaarde geheim noemen van YouTube. Want behalve op een pdf bestand (!) na doen zowel de …