VEED Betaalt YouTubers Om NIET Naar The Gathering Te Gaan?!

DusDavidGames
8

david-harmsDavid Harms beschuldigt VEED ervan dat het YouTubers betaalt om niet naar zijn eigen georganiseerde YouTube-gathering te gaan.

Deze zware beschuldiging doet hij in zijn video ‘De schandaaltjes van YouTube 2016’ waarin hij zoals gewoonlijk weer klaagt over andere YouTubers.

David: ‘2016 was het jaar waarin via beloofde campagnes en meet & greets YouTubers betaald werden om NIET naar een ander te gaan. Dan mag jezelf bedenken of dit DDG, The Gathering of VEED heeft gedaan.’

Omdat hijzelf de organisator is van ‘The Gathering’ mag je ervanuit gaan dat hij het heeft over VEED die zich hieraan schuldig zou maken. Waar hij deze beschuldiging op baseert vertelt hij niet. Maar David heeft nog veel meer te klagen zonder met bewijzen of namen te komen.

Mishandeling?

Hij heeft het zelfs over mishandeling door YouTubers en jeugddetentie. Dat tipt hij slechts aan zonder iets meer hierover te vertellen. De kijker mag raden wie het zijn. Ik denk Beautynezz!

Verder heeft de senior-YouTuber het over het bedriegen van je eigen fans door ze te koppelen aan dure belabonnementen en het organiseren van fake- giveaways.

De winnaars krijgen nooit hun spullen, aldus een zwartgallige David. Ook beweert hij dat de complete social media van een aantal YouTubers is overgenomen door bemoeizuchtige managers. Maar waar is zijn bewijs?

Oplichten

En welke YouTuber maakt zich schuldig aan het oplichten van hun eigen fans? En wie wordt er mishandeld? David schetst een zwart beeld van YouTube-Nederland dat alleen maar zou bestaan uit onbetrouwbare en ondankbare YouTubers die hun fans geld uit de zakken kloppen en geweld niet schuwen.

Een ongeschoren David klaagt wel erg veel in zijn video over YouTube-Nederland, maar laat de kijker raden wie wat gedaan heeft. En hoop op iets beters geeft hij de kijker ook al niet. En hij voelt zich ook nog eens in de steek gelaten door andere YouTubers waarvan hij dacht dat het zijn vrienden waren. Terwijl hij ziek is laten ze niks van zich horen!

Nou, op naar 2017 met nog meer klaagvideo’s, want daar krijgt YouTube nooit genoeg van! En David zeker niet. Foto: YouTube.

Ik kijk af en toe op deze website, en wat zijn jullie om te huilen zeg. Ten eerste, volgensmij wil jij met je website die nieuws brengt, objectief zijn – je bent alles behalve. Het is aan alles te merken dat je een ontzettende EnzoKnol fan bent, en denkt dat hij nooit wat fout kan doen.

“Maar waar is zijn bewijs?”, Vent. Denk eens na. Hij zit er middenin, hij weet wel hoe dat werkt. Bovendien hoef je ook écht geen einstein te zijn om te zien hoe vies YT in Nederland is. De vieze managements bestaan, MCN’s zijn vies, er zijn een paar groepjes en ze proberen elkaar kapot te maken.

Ben ik met je eens. Alleen wat David constant doet is steken onder water uitdelen aan andere YouTubers. Daar heeft helemaal niemand wat aan.

Wat ik trouwens ook opmerkelijk vind is dat David ook klaagt over andere netwerken, terwijl zijn netwerk (Divimove) ook erg smerige spelletjes speelt. Heb ik daar bewijs van? Nee, maar ook daarvoor hoef je geen Einstein te zijn.

123 de meeste YouTubers kunnen elkaar het licht niet in de ogen zien en gunnen elkaar dat ook niet. Ik kan er zo 10 noemen. En je hoeft geen Einstein te zijn om te begrijpen wat Lars schrijft over David correct is. Dat is de visuele cirkel waar David zich in begeeft. Laat gaan en richt op je eigen content schreef ik op dit artikel naar David toe. Maar David kan zich daar niet aan loslaten. Eerlijkheid duurt het langs, maar om spelden prikken uit te delen en vervolgens rookgordijnen op te trekken geeft aan uit wat voor soort hout hij is gesneden. Terwijl David nog een tweet plaatste naar Hanni Hanna om de vlog over Enzo niet te plaatsen omdat dit geen meerwaarde heeft, doet hij dit nu zelf half half wel. Dat heet tunnelvisie.

En nu even het filmpje gekeken…. waardeloos, zoals ik schreef zwaarmoedig overkomend. Breng het luchtig i.p.v. iets zeggen en rookgordijnen op te trekken. Verrassing volgens David in 2017 die weet ik wel. David krijgt niet meer subscribers erbij als nu en zijn video’s worden nauwelijks meer bekeken. (check me on 31-12-2017) Wedden!

Het is algemeen bekend dat de Armoo squad en Job fake-giveaways hebben uitgevoerd. Wat David verteld is geheel oud nieuws. David moet eens ophouden met zielig klagen en deprimerend (down) overkomen op YouTube, dit doet hij namelijk al over een langere periode. Dat zijn subscribers en views al maanden tegenvallen heeft hij te slikken. David is al tijden opzoek naar een aangepaste content. Alleen klagen helpt niet, hij moet dicht bij zich zelf blijven en gaan knallen! Dit laatste doet David niet omdat hij in een visuele cirkel denkt en uitvoert. Dat David YouTube als inkomstenbron ziet prima, maar ga er dan voor inplaats van maar blijven twijfelen hoe en wat zijn content zou zijn. Neemt niet weg zoals ik al eerder zei en in de aflevering van First op 14-11 voor het eerst werd genoemd, een aantal YouTubers gaan verdwijnen. Een nieuwe generatie YouTubers met beter en ander content komt boven drijven!

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DusDavidGames
4
David Harms Zoekt Voor Laatste Keer Wanhopig Contact Met Enzo Knol

‘Laatste oproep aan Enzo & Dee…’ Zo luidt de bijna wanhopige titel van het filmpje waarin hij nog 1 keer publiekelijk aan de vlogger vraagt om contact met hem op te nemen. Eerder had hij zelfs 200 euro ervoor over om alleen al zijn naam onder de aandacht van de …

DusDavidGames
1
David Harms Adres Nu Al Overal Bekend

David Harms is nauwelijks verhuisd of het is nu al bekend wat zijn nieuwe adres is. Dat komt door zijn eigen verhuisvideo. David woont in Oude Pekela. De YouTuber van het gamekanaal DusDavidGames heeft amper een week nadat hij erheen is verhuisd een interview gegeven aan een vlogger van RTVNoord, …

DusDavidGames
2
David Harms Verdient 2600 euro Met YouTube – Dus Wat Verdient Enzo?

David Harms verwacht een storm van kritiek van mede-YouTubers nadat hij zijn YouTube-inkomsten online heeft gegooid. Het maakt deze aparte YouTuber niks uit. In zijn video legt hij precies uit hoe zijn inkomsten in elkaar zitten. We krijgen tot in detail zowel zijn inkomsten uit zijn DusDavidGames-kanaal (DDG) te zien …